THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ελληνικό πρόγραμμα με ΕMΣ αντί ΔΝΤ;

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Σε περίπτωση αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και αναπλήρωσής του από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας θα απαιτηθεί ψηφοφορία στην Μπούντεσταγκ πριν τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, γράφει η Bild.
«Δεν θα μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεσή του;» διερωτάται η Bild στο σημερινό της φύλλο σε άρθρο με τίτλο «Ο Σόιμπλε σχεδιάζει ελληνικό πρόγραμμα χωρίς ελέγχους από το ΔΝΤ». Η εφημερίδα παρατηρεί: «Στις 19 Αυγούστου του 2015 ο υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε υποσχόταν ότι το πράσινο φως για το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα της γερμανικής βουλής δίνεται μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το ΔΝΤ θα συμμετέχει και θα ελέγχει την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. 32 δις ευρώ έχουν εκταμιευθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο οικονομική συμβολή από το ΔΝΤ. Διότι το Ταμείο εξαρτά τη συμμετοχή του από αν η Αθήνα είναι σε θέση να επιστρέψει τις πιστώσεις που έλαβε, κάτι που προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι ρεαλιστικό.
Σε περίπτωση που το ΔΝΤ αρνηθεί να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα τότε θα πρέπει να γίνει ψηφοφορία στην γερμανική βουλή για τη διάδοχη κατάσταση, και μάλιστα πριν τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Το σχέδιο για το οποίο προετοιμάζεται το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είναι να αναπληρώσει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (EMΣ) το κενό που θα αφήσει το Ταμείο. Το ζήτημα φαίνεται απασχόλησε χθες για πρώτη φορά και τα ηγετικά κλιμάκια Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών.
Συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού της γερμανικής βουλής
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ράμζουερ ειδικός σε ζητήματα Οικονομίας δήλωσε: «Αν προετοιμάζεται αθέτηση της υπόσχεσης Σόιμπλε προς τη γερμανική βουλή για την συμμετοχή του Ταμείου, θα υπάρξουν επιπτώσεις στην τρέχουσα προεκλογική χρονιά. Και τότε καλά ξεμπερδέματα».
Το μεσημέρι η επιτροπή προϋπολογισμού της γερμανικής βουλής αναμένεται να εγκρίνει κεκλεισμένων των θυρών τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους που αποφασίστηκαν στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Το συνολικό τους ύψος φθάνει τα 220 εκατομ. ευρώ, καταλήγει η εφημερίδα Bild.
Βερολίνο: «Προσβλέπουμε στην συμμετοχή του ΔΝΤ»
Λαμβάνοντας θέση στους ισχυρισμούς της Bild ότι το γερμανικό υπ. Οικονομικών προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΔΝΤ από το τρέχoν ελληνικό πρόγραμμα, εκπρόσωπος του Β. Σόιμπλε δήλωσε το μεσημέρι στο Βερολίνο ότι η Γερμανία εξακολουθεί να προσβλέπει στη συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα:
«Για εμάς η συμμετοχή είναι απαραίτητη, άλλωστε το Ταμείο την έχει υποσχεθεί», τόνισε ο εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής ενημέρωσης της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου