THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ζεεχόφερ: Να αρθούν οι κυρώσεις στη Ρωσία!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Ο Χορστ Ζεεχόφερ, ο ηγέτης της Ένωσης Χριστιανοκοινωνιστών, του αδελφού κόμματος στη Βαυαρία της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, καλεί να τερματιστούν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ εξαιτίας της προσάρτησης της Κριμαίας και της υποστήριξης των φιλορώσων ανταρτών στην Ουκρανία που της προσάπτουν.
 
Οι κυρώσεις θα πρέπει να αρθούν φέτος, έκρινε ο Ζεεχόφερ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Bild am Sonntag.
«Τάσσομαι υπέρ της ρεαλπολιτίκ, όχι των απειλών πολέμου», δήλωσε ο Ζεεχόφερ στην κυριακάτικη έκδοση της Μπιλτ. «Πρέπει να είμαστε σαφείς όσον αφορά τις διαφορές στις θέσεις, όπως για παράδειγμα όσον αφορά την προσάρτηση της Κριμαίας, αλλά παράλληλα να εργαζόμαστε για να προωθήσουμε επιχειρηματικές συναλλαγές που έχουν λογική», πρόσθεσε ο ίδιος.
Η Μέρκελ και άλλοι ηγέτες χωρών μελών της ΕΕ αντιθέτως επιμένουν ότι οι κυρώσεις πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένες με την πρόοδο της ειρηνευτικής διαδικασίας του Μινσκ για τον τερματισμό της σύρραξης στην ανατολική Ουκρανία.
Το μήνυμα αυτό επανέλαβαν χθες τόσο ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ όσο και ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Ζαν-Μαρκ Ερό σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Παρίσι.
Η Μέρκελ συνομίλησε χθες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε κατόπιν δεν έγινε καμιά αναφορά στο ζήτημα των κυρώσεων. Ο Τραμπ αυτή την εβδομάδα ανέφερε ότι η εξέταση του ενδεχομένου άρσης των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Ο Τραμπ είχε επίσης χθες τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και συμφώνησαν να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τη διμερή σχέση προωθώντας τη συνεργασία στη Συρία και στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν Κρεμλίνο και Λευκός Οίκος.
Ο Ζεεχόφερ τάχθηκε επίσης υπέρ μιας ευρύτερης επαναπροσέγγισης της Δύσης με τη Ρωσία και υπέρ της επανεισδοχής της Μόσχας στην Ομάδα των Επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών.
Η Ρωσία ανήκε στην ως τότε Ομάδα των Οκτώ ως το 2014, όταν η συμμετοχή της ανεστάλη εξαιτίας της προσάρτησης της Κριμαίας.
«Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με όρους του 20ού αιώνα», δήλωσε ο Ζεεχόφερ στην εφημερίδα. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στην αναζήτηση κοινών απαντήσεων στην τρομοκρατία, στη μετανάστευση, στην κλιματική αλλαγή».










Ο Ζεεχόφερ εξήρε τον Τραμπ διότι εφαρμόζει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Επισήμανε ότι δεν συμφωνεί με όλες τις θέσεις του Τραμπ, αλλά πρόσθεσε πως ο Ρεπουμπλικάνος εξελέγη σε ελεύθερες εκλογές το αποτέλεσμα των οποίων πρέπει να γίνει σεβαστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου