THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Βερολίνο: (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ! "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 20.01.2017 ΑΡΘΡΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ -JOHN RIGOTI-!!!!...) ... Υψηλοί εθνικιστικοί τόνοι Τραμπ, έρχεται δύσκολη περίοδος!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Η Γερμανία θα χρειαστεί μια νέα οικονομική στρατηγική, προσανατολισμένη στην Ασία, σε περίπτωση που η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ αρχίσει έναν εμπορικό πόλεμο με την Κίνα, δήλωσε λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, προειδοποιώντας ότι επίκειται δύσκολη περίοδος στις διεθνείς σχέσεις.

«Αυτά που ακούσαμε σήμερα ήταν υψηλοί εθνικιστικοί τόνοι» επισήμανε ο Γκάμπριελ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη γερμανική δημόσια τηλεόραση ZDF, στην πρώτη επίσημη κυβερνητική αντίδραση της Γερμανίας στην ομιλία που εκφώνησε ο Τραμπ αμέσως μετά την ορκωμοσία του. «Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για μια δύσκολη περίοδο» προσέθεσε.
Ο ίδιος ανέφερε πως ο Τραμπ ήταν «απόλυτα σοβαρός» στην ομιλία αυτή, κάτι που σημαίνει ότι θα εφαρμόσει τις δεσμεύσεις τους στο πεδίο του εμπορίου και σε άλλα ζητήματα.
Η Ευρώπη και η Γερμανία πρέπει να ενωθούν προκειμένου να «υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας», συμπλήρωσε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).
Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Γερμανίας, αλλά ο Τραμπ έχει διαμηνύσει πως η κυβέρνησή του θα επιβάλει δασμούς ύψους 35% στα αυτοκίνητα που η γερμανική βιομηχανία BMW σχεδιάζει να παράγει σε ένα νέο εργοστάσιο στο Μεξικό και να εξάγει στην αμερικανική αγορά.

THE INTERNETSITE OF THE CAPITAL CITY OF THE GERMANY COUNTRY AND OF COURSE ALL OVER THE EU UNION IN EUROPE CONTINENT! 
GLOBALLY HERE INTO THIS UNDER LINK IN INTERNET HERE: ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ:  
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩ-ΒΟΥΛΗ! ΕΔΩ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΗΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΗΚΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ! .... Η ΝΕΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ H KΥΡΙΑ ΔΡ. ΠΡΕΤΤΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ (ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!....) ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΩΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "AFD" ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ("ΝΕΑΣ ΠΡΩΣΣΙΑΣ") ΤΟ ZDF ΜΕ 38.9% ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ

  
  

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 2018=2020 ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ ΩΣ Η ΝΕΑ ΠΡΩΣΣΙΑ! ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!.... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΙ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΗΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ FUEHRER ΤΟΥ ADOLF HITLER!....


Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΗΝ 
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017!.... ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ PRETTY-GAULAND ΦΥΣΗΚΑ ΣΤΟ KANZLERAMT-BUNDESTAG!... ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ! 
"ΝΕΑ ΠΡΩΣΣΙΑ" ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! NEUE DEUTSCHE VERFASSUNG!... TEΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η SPD SIEGFRIED GAMBRIEL! ΜΟΝΟ FDP ΚΑΙ GRUENEN KAI KUMMUNISTEN ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΗΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!.... 
ΟΡΙΣΤΗΚΟ ΤΕΛΟΣ!.....
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "AFD" ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΗΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΗΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ: (Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "AFD" DEUTSCHE PARTEI) O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΗΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ VLADIMIR PUTIN MAZI ME TON MEDVEDEV DIMITRI, KIRILLOS KAI LAVROV KAI ME TON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ JI XIPING!... ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2017! ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!  


  
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΚΟ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟ ΕΛΒΕΤΗΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΒΛΑΔΗΜΗΡΗΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ-ΜΕΤΕΒΕΝΤΕΦ ΚΟΜΜΑ!....  ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΗΣΑΠ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΗΣΤΗΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΗΚΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ-ΠΡΟΕΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ!.... ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ!... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.01.2017! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!...  ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΕΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: http://yperellinon.gr/ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΡΧΩΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2017 ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΗΚΕΣ (BUNDESWAHLEN) ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΠΟΛΗΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΗΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!... ΟΙ 74.000 ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΣΤΙΣ 19.01.2017 EΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΒΡΑΝΔΕΒΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΝΩ Η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗΚΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΕ!....


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ PRESSEKONFERENZ ΓΙΑ ΤΟ BUNDESVERDIENSTORDEN MEDALLIE ΣΤΟ LINGEN AN DER EMS 13.11.2014 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΤΕ.... ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΗΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΒΑΙΑ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΑ! ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΗΚΑ-ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΚΤΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου