THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ "Y.J." BERLIN: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!... ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.... Ο ΤΣΙΠΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΗΔΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.... ΜΟΥΡΛΟΣ ΑΙΓΗΝΥΤΕΙΟΥ ΨΥΧΑΔΗΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ!... ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΝΑΡΧΟ ΑΕΡΓΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΑΕΡΓΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΦΑΣΗΣΤΑΣ ΣΤΑΛΗΝ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΛΕΦΤΗΣ-ΨΕΥΤΗΣ!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN: "ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!"

ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΔΠΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ... ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΩΝΙΑ ΕΓΗΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΤΙΤΑΝΗΚΟΣ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΒΙΟΛΗΤΖΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑ ΚΑΠΟ ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΛΙΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΜΜΑΤΗΚΟΣ ΤΕΩΣ ΓΚΑΡΣΩΝΑΣ ΒΛΗΜΜΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΒΗΚΑΣ! ΑΝΑΡΧΟΑΡΗΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΥΠΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.... ΠΑΡΑΚΜΑΣΑΜΕ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΕΝΩ ΟΣΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!....
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΣΚΑΚΙΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟΣ!... ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ.  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΗΖΑ ΒΑΤΕΡΛΩ ΚΟΜΜΑ "ΤΕRMINATOR" ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ GREECE (2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ.... ΜΑΣ!... ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!!.... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥΦΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ.... ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ "ΚΥΣ" ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΣΟΡΡΟΣ!.... ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ).... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.
ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΛΙΓΜΩΝ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.... ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!... ΟΜΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (Ο JOHN RIGOTI) ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 74.000 ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΟ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΔΩ: "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΗΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ???? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΠΟΡΝΟ-ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΗΤΗΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΑΠΗΛΑΣ ΣΥΧΑΜΑΡΑΣ???? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ! ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟ-ΤΣΙΧΑΝΤ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΙΣΛΑΜ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΗΓΩΝ ΜΚΟ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΡΟΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΚΑΙ ΟΙ 16 ΡΗΔΕΣ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?????