THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ευρωπαίοι ηγέτες της ακροδεξιάς συναντώνται στη Γερμανία για να ενισχύσουν την ενότητά τους!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Οι ηγέτες των ακροδεξιών λαϊκιστικών κομμάτων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ολλανδίας θα συναντηθούν σήμερα στο Κόμπλενς στη δυτική Γερμανία για να παρουσιάσουν το όραμα τους για «μια ελεύθερη Ευρώπη» που θα οδηγήσει στην διάλυση της E.E. και θα ωθήσει την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των κομμάτων τους.

Η Μαρίν Λεπέν, υποψήφια της άκρας δεξιάς στην Γαλλία, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις θα προκριθεί στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών της 7ης Μαΐου, αναμένεται να μιλήσει στην διάσκεψη, μαζί με την συμπρόεδρο του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Φράουκε Πέτρι.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Ολλανδός ακροδεξιός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς, επικεφαλής του αντιισλαμικού Κόμματος της Ελευθερίας (PVV), ο οποίος καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα για προσβολή των Μαροκινών και παρακίνηση σε διακρίσεις εναντίον τους. Ανάμεσα τους επίσης και ο Ιταλός Ματέο Σαλβίνι της Λέγκας του Βορρά που τάσσεται υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από το ενιαίο νόμισμα της Ευρωζώνης.
Με την ενθάρρυνση που προκάλεσε η ψήφος των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα του περασμένου Ιουνίου, οι ακροδεξιοί ηγέτες συναντιούνται υπό το σύνθημα «Ελευθερία για την Ευρώπη» και αποσκοπούν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις των ομοϊδεατών κομμάτων τους, οι εθνικιστικές τάσεις των οποίων έχουν παρεμποδίσει μια στενή συνεργασία τους στο παρελθόν.
«Αυτή η συνάντηση μας προσφέρει την ευκαιρία να δούμε πώς συντασσόμεθα με άλλα ευρωπαϊκά κόμματα», τόνισε μια εκπρόσωπος του Σαλβίνι.
Η Λεπέν δήλωσε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Classique ότι η διάσκεψη αποτελεί μια απόδειξη ότι το κόμμα της δεν είναι απομονωμένο.
«Είναι συνεπώς η επανάσταση του κόσμου στην οποία παίρνουμε μέρος. Είναι προφανώς πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι η αλληλέγγυα Ευρώπη που θέλουμε να πετύχουμε (αντικατοπτρίζεται) στην συνεργασία μας», τόνισε.
Αρκετά από τα μεγαλύτερα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχουν αποκλειστεί από την δημοσιογραφική κάλυψη της διάσκεψης, που διοργανώνεται από την ομάδα Ευρώπη των Εθνών και των Ελευθεριών (ENF), την μικρότερη ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο που απαρτίζεται από κόμματα της ακροδεξιάς.
Το AfD αρνήθηκε να επιτρέψει τη διαπίστευση στην εκδήλωση των δημοσιογράφων όλων των δημόσιων γερμανικών τηλεοπτικών δικτύων, των εφημερίδων Handelsblatt και Frankfurter Allgemeine Zeitung, καθώς και των περιοδικών Der Spiegel και Compact, κατηγορώντας τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ότι επιδίδονται σε μια «τόσο κατευθυνόμενη κάλυψη» της δραστηριότητας του κόμματος.
Τα λαϊκιστικά αντιμεταναστευτικά κόμματα κερδίζουν ολοένα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την Ευρώπη, καθώς η υψηλή ανεργία, η λιτότητα, η άφιξη αριθμού ρεκόρ προσφύγων και μεταναστών συνεπικουρούμενες με τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία θρέφουν την απογοήτευση των ψηφοφόρων προς τα παραδοσιακά κόμματα.
Η ατμόσφαιρα καθρεπτίζεται και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ που ορκίστηκε χθες 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, διεξήγαγε μια προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιώντας μια ρητορική που χαρακτηρίστηκε ευρέως ρατσιστική και διχαστική.
Στην Ολλανδία ο Βίλντερς προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις των μεγάλων εταιρειών ενόψει των εθνικών κοινοβουλευτικών εκλογών της 15ης Μαρτίου. Στην Γερμανία το AfD αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να εισέλθει για πρώτη φορά στη Μπούντεσταγκ έπειτα από τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Διαδηλώσεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν ενάντια στην εκδήλωση, η διοργάνωση της οποίας έχει προκαλέσει ένταση κι εντός του ίδιου του AfD, που συνεχίζει να μοιράζεται ανάμεσα σε μια εθνικιστική-συντηρητική πτέρυγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου