THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (JOHANNES -JOHN RIGOTI-): Η τουρκική παρουσία στα Ιμια, το μήνυμα και οι αποδέκτες!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του τούρκου ΑΓΕΕΘΑ στα Ίμια και μάλιστα κατά τρόπο τόσο επιδεικτικά προκλητικό, έχει δύο αποδέκτες:
Ο πρώτος είναι η Αθήνα.
Μετά τις απειλές Τσαβούσογλου για ακύρωση της ελληνοτουρκικής συμφωνίας για το προσφυγικό, το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό κάνει επίδειξη δυνάμεως σε μια περιοχή που προκαλεί άσχημες αναμνήσεις στην ελληνική πλευρά. Είναι το δεύτερο σκέλος της απάντησης που δίνει η Άγκυρα στην απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς. Η Τουρκία θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει
 "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN
DIE NEUE KANZLERIN DEUTSCHLANDS IN BERLIN DER "AFD" PARTEI:
DIE FRAU DR. FRAUKE PETRY!... 
DIE NEUE HERRSCHERIN IN DEN GANZEN 
EUROPAISCHEN KONTINTENT DER EU- MITGLIEDSSTAATEN!....
στάση ανάλογη με εκείνη των ΗΠΑ ή της Γερμανίας στα αιτήματα έκδοσης αξιωματικών που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί ανάλογες αποφάσεις και από την άμεση γειτονιά της και δη από την Ελλάδα.
 "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN: 
THE MINISTERPRESIDENT OF THE RUSSIAN FEDERATION THE MR. DIMITRI MEDEVEDEV & THE PRESIDENT OF THE RUSSIAN IMPERIUM THE MR. VLADIMIR PUTIN IN KREMLIN IN MOSKAU!... AND THE CHINESE PRESIDENT THE XI PING!...
Η παρουσία του τούρκου ΑΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ στα Ίμια αποτελεί επίσης μια υπενθύμιση της πάγιας θέσης της Άγκυρας περί ύπαρξης «γκρίζων ζωνών» στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά και αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας επί τουλάχιστον 16 νησίδων. Επί τούτου, η τουρκική κίνηση θα πρέπει να ερμηνευτεί και ως έμμεση απάντηση προς την αδιανόητα επιπόλαιη και επικίνδυνη κοινοβουλευτική απάντηση που είχε δώσει προ περίπου δύο εβδομάδων ο υφυπουργός νησιωτικής πολιτικής περί προγράμματος οικονομικής εκμετάλλευσης και κατοίκησης 28 νησιών του Αιγαίου.
Ο δεύτερος αποδέκτης της τουρκικής επίδειξης δυνάμεων είναι το εσωτερικό. Η Τουρκία έχει δυσανάλογα υψηλές απώλειες στην προσπάθεια να ελέγξει την Αλ Μπαμπ και να εκδιώξει από εκεί το ISIS. Μια επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την στρατιωτική δυσκολία που αντιμετωπίζει στη βόρεια Συρία δεν πρέπει να αποκλείεται από την ανάλυση όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.
Στο ΓΕΕΘΑ, το υπουργείο Εξωτερικών και τις Ένοπλες Δυνάμεις, δηλαδή στους βασικούς πυλώνες διαχείρισης των ζητημάτων που αφορούν την ασφάλεια της χώρας, υπάρχουν έμπειροι αξιωματικοί και διπλωμάτες οι οποίοι και γνωρίζουν και μπορούν να διαχειριστούν λεπτές καταστάσεις. Η προσοχή που απαιτείται από την ελληνική πλευρά αφορά, πρώτον, την κατάσταση στα Ίμια, όπου αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατο τριών αξιωματικών πάνω στο καθήκον. Αλλά και σε βραχονησίδες σε όλο το μήκος και πλάτος του ανατολικού Αιγαίου όπου από καιρού εις καιρόν σημειώνονται κάποιες περίεργες κινήσεις. Δεύτερον, στην νησίδα Παναγιά στις Οινούσσες, όπου τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά υπερπτήσεων και παραβιάσεων των χωρικών υδάτων. Και, τρίτον, στον αέρα πάνω από το Αιγαίο όπου οι Έλληνες πιλότοι εμπλέκονται πλέον συχνότατα με Τούρκους συναδέλφους τους οι οποίοι εισέρχονται στο FIR Αθηνών με σαφή στόχο την πρόκληση επικίνδυνων καταστάσεων.
Οι ώρες για τη χώρα είναι κρίσιμες. Απαιτείται αποφασιστικότητα, πρόνοια και ψυχραιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου