THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Κίνδυνος επεισοδίου στο Αιγαίο! Συσκέψεις σε ΥΠΕΞ και Πεντάγωνο!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Πιθανό ένα μείζον επεισόδιο στο Αιγαίο ως αντίποινα της Τουρκίας από τη μη έκδοση των «8».

Συσκέψεις στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας φέρονται να έχουν γίνει προκειμένου να αξιολογηθεί η πιθανή αντίδραση της Τουρκίας στην απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει του «8» Τούρκους στρατιωτικούς. Να σημειώσουμε πώς χθες, με ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας έσπευσε να μιλήσει για επιπτώσεις στις διμερείς σχέσεις.
Και ο λόγος είναι προφανής. Ο Ρ.Τ. Ερντογάν είχε αναδείξει το θέμα σε μείζονος σημασίας για την χώρα του, σε μία προσπάθεια να καταστείλει τους όποιους ενεργούς πυρήνες εναντίον του μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου και επιθυμούσε την παραδειγματική τιμωρία των «8» που τόλμησαν να αυτομολήσουν στην «εχθρική» Ελλάδα.
Η ανακοίνωση του τουρκική υπουργείου Εξωτερικών και οι δηλώσεις σε υψηλούς τόνους που αναμένει η κυβέρνηση να υπάρξουν από την Τουρκία και τις επόμενες ημέρες αποσκοπούν στο να εμπλέξουν την Ελλάδα στην «υπόθαλψη τρομοκρατών». Άλλωστε έχει χαρακτηρίσει έτσι τους στρατιωτικούς που χθες ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδώσει.
Το σημαντικό ωστόσο είναι τώρα τι είδους αντίδραση μπορεί να υπάρξει από την Τουρκία για την απόφαση αυτή. Σίγουρα μία κρίση στο Αιγαίο είναι μία πιθανή εκδοχή, η οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες συζητήθηκε χθες το απόγευμα στο Πεντάγωνο από επιτελείς. Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει δώσει δείγματα γραφής που αφορούν στην ποιοτική αναβάθμιση της προκλητικότητας της.
Συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά οπλισμένων τουρκικών μαχητικών και αύξηση του αριθμού των εμπλοκών με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας είναι στοιχεία που δείχνουν ότι η Άγκυρα διατηρεί την ένταση. Υπήρξαν μάλιστα τις ημέρες που πέρασαν και ναυτικά επεισόδια κυρίως στα Ίμια, αλλά και ύποπτες κινήσεις στη νήσο Παναγιά που έχει στοχοποιήσει η Τουρκία.
Δόθηκε λοιπόν εντολή στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις τουρκικές κινήσεις, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αυξήθηκε και η ετοιμότητα, αλλά και ο βαθμός επιτήρησης των ελληνικών συνόρων. Η Τουρκία από γινάτι και μόνο μπορεί να προκαλέσει αν πάσα στιγμή κλιμάκωση ή και «θερμό επεισόδιο» αν και βρίσκεται σε δυσμενή θέση λόγω των εσωτερικών προβλημάτων και του εγκλωβισμού της στη Συρία. Αυτό όμως για κάποιους αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο.
Ενδεχομένως η Τουρκία να προκαλέσει αντίποινα στην περιοχή της Κύπρου ή να τορπιλίσει εντελώς τις διαπραγματεύσεις επίλυσης του Κυπριακού, αν και είναι βέβαιο πώς μετά και τα όσα υποστήριξαν τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι αξιωματούχοι το θέμα για ακόμη μία φορά παραπέμπεται στις καλένδες. Μόνο ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είναι αυτός που πιστεύει ακόμη πώς το Κυπριακό μπορεί να επιλυθεί κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του.
Ένας άλλος κίνδυνος για την Ελλάδα, και όπως επισήμαναν και γερμανικά ΜΜΕ σε χθεσινά τους δημοσιεύματα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους «8» είναι η Τουρκία να ανοίξει τις στρόφιγγες των μεταναστευτικών ροών και να «πνίξει» τα ελληνικά νησιά που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τους μετανάστες.
Είναι μία μόνιμη απειλή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση από την Τουρκία, αλλά προφανώς μέχρι στιγμής η Άγκυρα δεν το έχει πράξει για να μην ανοίξει ένα ακόμη μέτωπο (και με την ΕΕ). Σημειώνεται πώς στις 2 Φεβρουαρίου πηγαίνει στην Τουρκία η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και το μεταναστευτικό, καθώς και η ίδια «καίγεται» λόγω των εκλογών που έρχονται στη Γερμανία.
Όσο όμως ο καιρός θα βελτιώνεται τόσο αυξάνονται οι φόβοι πώς η Τουρκία θα ανοίξει τις «πόρτες» απελευθερώνοντας μερικές χιλιάδες ακόμη μετανάστες από τα εκατομμύρια που έχει στα τουρκικά παράλια μόνο και μόνο για να προκαλέσει ζημιά στον ελληνικό τουρισμό, βλέποντας και τον δικό της να έχει διαλυθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου