THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

“Κάτι κουρασμένα παλικάρια”! Τα συμπεράσματα από τη τουρκική φωτογράφηση στα Ίμια!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Τουρκία. Ούτε τις Ένοπλες Δυνάμεις της παρά την απίστευτη κατάσταση διάλυσης που έχει επιφέρει η πολιτική Ερντογάν -να τον έχει καλά ο Θεός- με τις μαζικές διώξεις, μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Ο τουρκικός στρατός είναι μεγάλος σε αριθμό, καλά εξοπλισμένος και εδώ και χρόνια πολεμά -ανεπιτυχώς έστω- στην νοτιοανατολική περιφέρεια της χώρας. Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση και να προσχωρήσουμε στο “τουρκοφοβικό μπλοκ” που πολλά χρόνια τώρα καθορίζει την πολιτική της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας. Η λογική της “εξημέρωσης του θηρίου” δεν μας αφορά, γιατί έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια απολύτως αποτυχημένη. Ίσως επειδή δεν υπάρχει και θηρίο…
Τα όσα έγιναν το πρωί στα Ίμια προφανώς θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Αλλά ο προβληματισμός μας θα πρέπει να γίνει με “ανοιχτούς ορίζοντες” κι όχι μόνο με την λογική να μαντέψουμε τι άλλο μπορούν να κάνουν οι Τούρκοι. Μπορούν να κάνουν τα πάντα αν κρίνουμε απ΄ όσα έπραξαν το πρωί στα Ίμια… Έβαλαν τον Αρχηγό τους να κάνει το “μοντέλο” για μια φωτογράφηση στα Ίμια! Για να στείλουν ποιο μήνυμα; Ότι μπορούν να αποβιβαστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή στις βραχονησίδες; Μπορούν! Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι τι θα κάνει η Ελλάδα σε μια τέτοια περίπτωση. Συνεπώς η φωτογράφηση μάλλον προκαλεί οίκτο για έναν Αρχηγό που είτε δεν πήρε πράγματι “μυρουδιά” ότι στο στράτευμα που διοικούσε είχε προετοιμαστεί πραξικόπημα, είτε ήταν στο …κόλπο και κατάφερε να την “γλιτώσει” παραμένοντας Αρχηγός-όμηρος του Ερντογάν. Διαλέγει και παίρνει. 
Η φωτογραφία του πάνω στη τουρκική πυραυλάκατο, μαζί μ΄ άλλους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς μας θύμισε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το “Κάτι κουρασμένα παλικάρια”. Η εικόνα είναι μάλλον θλιβερή κι αυτό βέβαια καθόλου δεν μας ενοχλεί. Αντιθέτως επιβεβαιώνει ότι δεν πρέπει να είμαστε φοβικοί απέναντι στην Τουρκία. Πρέπει να είμαστε απλά πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πολλά διαφορετικά σενάρια που μπορεί να μας προκύψουν. Και πάντα να εκπέμπουμε το σαφέστατο μήνυμα πως αν ο Ακάρ και το στράτευμά του θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω από …φωτογράφηση , θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα.
ΤΟ ... NUMBER ONE.... ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ! 
DEN 29.01.2017 SONNTAGS!  IN GRIECHENLAND!....
ΣΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΚΟΥ ΝΑΥΤΗΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ.... ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ 
ΟΡΘΟΔΩΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ?

Η Τουρκία είναι εκνευρισμένη, γιατί αν τα βάλουμε κάτω παντού χάνει. Το χειρότερο είναι ότι δικαίως ανησυχεί ,γιατί οι μεγάλες ήττες της είναι ακόμη μπροστά. Αυτός ο εκνευρισμός την κάνει απρόβλεπτη, επικινδυνη αλλά και ευάλωτη.
Δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με το τι κάνει ή τι μπορεί να κάνει η Τουρκία στο Αιγαίο. Πρέπει να ασχολούμαστε διαρκώς με το τι θα κάνουμε εμείς αν παρατραβήξει το σχοινί. Μέρες που ΄ναι είναι χρήσιμο να κοιτάξουμε πίσω και “ξαναδιαβάσουμε” την κρίση των Ιμίων. Πολλά λάθη κάναμε τότε και δώσαμ την ευκαιρία στην Τουρκία να “βάλει γκολ”. Ας μάθουμε από τα λάθη μας.
Αύριο το πρωί το Militaire.gr θα παρουσιάσει την συνέντευξη ενός Αξιωματικού που έζησε τα Ίμια από τον πυρήνα των αποφάσεων εκείνης της νύχτας. Λέει πολλά αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα καταλήγοντας στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι δεν μάθαμε από το πάθημα των Ιμίων. Προλαβαίνουμε όσο ο Ακάρ και οι επιτελείς του…φωτογραφίζονται να θυμηθούμε και να μάθουμε.