THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ OI ΤΟΥΡΚΟΣΠΩΡΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ -JOHN RIGOTI- ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 21.01.2017) ... Έλληνας προσπάθησε να κρύψει 150 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Αμβούργου και συνελήφθη … 16 χρόνια αργότερα!!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Χειροπέδες μετά από 16 χρόνια, γιατί το 1999 ήθελε να κρύψει 150 κιλά κοκαΐνης κάτω από την επιφάνεια του νερού στο λιμάνι του Αμβούργου! Εναντίον του Έλληνα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, κάτι που προφανώς δεν υπολόγισε όταν θέλησε να κάνει ένα μικρό ταξιδάκι στην Ευρώπη!

Τρεις Θεσσαλονικείς ήθελαν να πραγματοποιήσουν ένα σύντομο ταξιδάκι στην Ευρώπη για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Την Τετάρτη λοιπόν, 28 Δεκεμβρίου 2016, οι τρεις ταξιδιώτες (μια γυναίκα και δύο άνδρες), όλοι ηλικίας 40 ετών περίπου, ήθελαν να πάνε στη Γερμανία από την Τσεχία μέσω των πρώην συνόρων στο Furth (στο Wald-Schafberg), όπου υποβλήθηκαν σε έλεγχο.
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ:
ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ "ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ"!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (JOHN RIGOTI): 
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" (ΚΙΝΗΤΑ-ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΛΗΣΥΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΕΙΔΗΚΟ ΓΙΑ PAPARATZI ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΩΔΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΑ DRONES ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 100% ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΤΟ "ΡΕΝΤΟΥΣΑΡΗΣΜΑ" ΜΕ ΣΧΕΤΗΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΗΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ PRESS MEDIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ! ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΟ ΠΟΣΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2017! ΩΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΔΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΠΕΙΡΟ, ΣΥΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ!... ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!....
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΙΔΗΚΟΣ ΣΤΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ&ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ&ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΣΙΚΑΓΟΥ ΗΠΑ)-ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ-ΜΕΣΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΗΣΜΟΥ!
MIA EΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΟ MEDIA MARKT ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΣΗΚΑ! Ο ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!....

ΟΚΤΩ (8) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ FREE LANCER JOURNALIST ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΗΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ "Y.J." BERLIN ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΗΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ-ΕΡΓΟΔΩΤΗ ΤΟΥ!.... ΜΕ ΣΧΕΤΗΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο αρμόδιος αξιωματικός ανακάλυψε ότι εναντίον του ενός από τους άνδρες εκκρεμούσε ένα ένταλμα ελέγχου από το Πρωτοδικείο του Αμβούργου, κάτι το οποίο φυσικά εξέπληξε τον Έλληνα ταξιδιώτη. Ο άνδρας με ρίζες από το Μόναχο καταζητούνταν από το Φεβρουάριο του 2000 από τις αρχές του Αμβούργου, οπότε κατά πάσα πιθανότητα και είχε διαφύγει στην Ελλάδα.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ!

Το ένταλμα σύλληψης είχε διαγραφεί, αλλά τέθηκε ξανά σε ισχύ από τον Ιούνιο του 2015. Ο άνδρας κατηγορείται ότι το Νοέμβριο του 1999 προσπάθησε μαζί με άλλους να κρύψουν – φορώντας ειδικό εξοπλισμό κατάδυσης – σε ειδικά σεντούκια ενός πλοίου στο λιμάνι του Αμβούργου 150 κιλά κοκαΐνης, τα οποία εντοπίστηκαν από λιμενεργάτες.
Η ΝΕΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΡΩΣΣΙΑΣ" (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡ. ΠΡΕΤΤΥ ΤΗΣ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΚΗΣ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ" ΚΟΜΜΑ! 35,6% ΕΩΣ ΤΩΡΑ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΥΣΤΗΚΟ ΓΚΑΛΛΟΠ ΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ 
ΓΕΡΜΑΝΗΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ 15.01.2017!

Ο άνδρας δεν περίμενε ότι θα τον ακολουθούσε το παρελθόν του στο «γιορτινό» ταξιδάκι του! Αντί να ταξιδέψει λοιπόν προς το Μόναχο βρέθηκε στο Regensburg, όπου προσήχθη ενώπιον του ανακριτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές του Regensburg.