THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Από τη Σκύλλα (ΔΝΤ), στη Χάρυβδη (Σόιμπλε)!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Φεύγει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια, ούτε είναι δυνατόν να αξιολογηθεί ελαφρά τη καρδία εάν θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις για την Ελλάδα μια έξοδος του Ταμείου.

Το γεγονός ότι ο Σόιμπλε δίνει εναλλακτικές - ανεξάρτητα εάν είναι πιο βατές ή πιο δύσκολες για την Ελλάδα- ενώ ταυτόσημη άποψη έχει και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης δείχνει ότι υπάρχει Plan B. Υπό προϋποθέσεις, όλοι -Σόιμπλε,Αθήνα και Ευρώπη- θα έπρεπε να πανηγυρίζουν αφού η Ένωση πλέον διαθέτει την τεχνογνωσία και έχει τους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση κρίσεων και δεν χρειάζεται, θεωρητικά, το ΔΝΤ.
Επιπλέον, το γεγονός ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί μια διαπραγμάτευση και με πολιτικά χαρακτηριστικά και όχι με αμιγώς τεχνοκρατικά, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν νεοφιλελεύθερες επιλογές, θα διευκόλυνε την εξεύρεση λύσεων αν διαπιστώνονταν αδιέξοδα.
Όμως, η πολιτική διαπραγμάτευση είναι και το αγκάθι που δημιουργεί στους Γερμανούς "αλλεργία" και επιμένουν να ζητούν την παραμονή του ΔΝΤ.
Ο Σόιμπλε "απειλεί" την Αθήνα ότι εάν φύγει το ΔΝΤ θα πρέπει να δώσει έγκριση για συνέχιση της συμφωνίας η Γερμανική Βουλή. Αυτό που δεν λέει, αλλά σαφώς υπονοεί, είναι ότι η Μπούντεσταγκ ενόψει και εκλογών θα είναι πιο σκληρός διαπραγματευτής και θα θέσει πιο δύσκολους όρους.
Επιπλέον, οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα υπονομεύσουν την -έστω και ισχνή- δυναμική της ελληνικής οικονομίας και θα φέρουν πλέον με πραγματικά οικονομικά δεδομένα την αδήριτη ανάγκη για λήψη μέτρων που σήμερα αρνείται η Αθήνα. Μέτρα που μάλιστα αρνείται ότι πρέπει να ληφθούν η Κομισσιόν, όπως δήλωσε ο εκπροσωπός της στην Αθήνα, κ. Π. Καρβούνης, και μάλλον όχι τυχαία.
Από την άλλη πλευρά, πως θα μπορούσε να οδηγήσει το απερχόμενο Γερμανικό Κοινοβούλιο την Ελλάδα σε πτώχευση, επειδή δεν δέχεται να λάβει μέτρα 5 δις; Τα διαθέσιμα της χώρας επαρκούν μέχρι τον Ιούνιο και τότε πρέπει να αποπληρώσει 6 δις.

Όλα αυτά την ώρα , που ο Τράμπ αμφισβητεί την γερμανική κυριαρχία και δείχνει να αδιαφορεί για τυχόν διάλυση της Ε.Ε. ή και να επικροτεί την απίσχνασή της.
Ο Σόιμπλε όμως, δείχνει τα δόντια του και στο ΔΝΤ υπονοώντας ότι εάν αποφασίσει να αποχωρήσει τότε θα ξαναμειωθεί το κύρος του και θα ασχολείται με "ξεπεσμένες οικονομίες" της Αφρικής, αφού δεν είναι αναντικατάστατο.
Σημαντικό ρόλο για τη τελική στάση του ΔΝΤ θα παίξει και η νέα γραμμή των ΗΠΑ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου αμερικανού προέδρου.
Θα μείνει στο πρόγραμμα για να στηρίξει την οριστική λύση και τον απεγκλωβισμό της γερμανικής Ευρώπης από την κρίση ή θα μείνει για να υπονομεύσει;
Θα αφήσει τους Ευρωπαίους να λογαριαστούν με τον εαυτό τους και την ιστορία και να χρεωθούν ή να πιστωθούν την τελική έκβαση;
Ότι και εάν συμβεί φαίνεται ότι η χώρα οδηγείται από τη Σκύλλα, στη Χάρυβδη. Εκτός,εάν...