THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Εναλλακτικό παρελθόν!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Θέλουν να μας πείσουν (οι πολιτικοί) ότι η διαπλοκή υπάρχει, αλλά είναι των άλλων και ότι η δανειοδότηση ήταν φυσιολογική, σαν την ανάσα, και σύμφωνη με τους νόμους της αγοράς. Προφανώς είναι τυχαίο ότι το σύνολο των δανείων που έχουν καταγγελθεί είχε χορηγηθεί από την κρατική ΑΤΕ.

Ανακαλύπτουμε εκ νέου την πολιτική. Σκηνικά σκοπιμοτήτων, ετυμηγορίες ιδεολογικά χρωματισμένες. Ερωτήματα και εντυπώσεις. Απορίας άξιον είναι πώς έπεσαν τόσοι από τα σύννεφα. Δεν είναι συνηθισμένοι, βλέπετε, οι πολιτικοί να κάνουν το μαύρο άσπρο.

Δεν διάβασαν, για παράδειγμα, τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Ρεσιτάλ μικροπολιτικής και στρεψοδικίας. Δρασκελίζουν τις αποστάσεις, χωρίς την υποταγή σε κανόνες, γυρίζοντας τις πλάτες σ’ ό,τι οδυνηρά μπορεί να μας θυμίσει αποσκεπασμένα γεγονότα. Θέλουν να μας πείσουν ότι η διαπλοκή υπάρχει, αλλά είναι των άλλων και ότι η δανειοδότηση ήταν φυσιολογική, σαν την ανάσα, και σύμφωνη με τους νόμους της αγοράς. Προφανώς είναι τυχαίο ότι το σύνολο των δανείων που έχουν καταγγελθεί είχε χορηγηθεί από την κρατική ΑΤΕ.
Το πρόβλημα με αυτού του είδους τα παίγνια είναι ότι δεν είναι μηδενικού αθροίσματος. Όλοι χάνουν. Είτε από βλακεία, είτε από μυωπία, είτε από ογκολιθική αυτοπεποίθηση. Αλλά, ακόμη κι αν κάποια κίνηση διαφημιστεί ως νίκη, το θέμα είναι πώς παγιδεύει, τη φερεγγυότητα αυτών που ευαγγελίζονται νέα ήθη κλαδεύει, τον πολίτη κοροϊδεύει.
Ο πολίτης, τουλάχιστον αυτός που δεν έχει κομματικά χρέη, δεν αμφιβάλλει ότι και οι κυβερνώντες, αν είχαν περισσότερο χρόνο και άλλων συνθηκών δρόμο θα ισοφάριζαν τις «ωραίες παραδόσεις». Άλλωστε, οι παραδόσεις έχουν πάντα αποδόσεις και διακανονισμούς σε αιώνιες δόσεις. Αυτές τις δόσεις των τριών γενεών εννοούν όταν μας διαβεβαιώνουν ότι τα χρέη έχουν ρυθμιστεί. Εξορία των προβλημάτων στο «αλλού».
Οι παραδόσεις έχουν πάντα αποδόσεις. Ακόμη και οι κάλπικες παραδόσεις για την προσομοίωση ελέγχου; Μαθαίνουμε πώς γινόταν η «δουλειά». Σκόρδα κεφάλια δώδεκα, κρομμύδια δεκαπέντε.
OΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΣΤΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΝ ΧΑΪΔΕΥΤΗΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ!.... : ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ .... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΗΚΑ.... ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΤΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!.... ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ....
ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΗΚΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΗΚΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΕΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΑΝΑΡΧΗΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΤ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΜΑΙΜΟΥ DDR ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΪ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΗΝΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ... ΣΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕΡΚΕΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 700 ΔΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!... ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ-ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΣΙΠΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΚΛΕΦΤΗ ΠΡΟΔΩΤΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 25.01.2017 ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΗΜΟΥ... ΒΑΤΕΡΛΩ! ΑΝΗΚΑΝΩΤΗΤΟΣ! .... ΕΔΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΤΗΜΩΤΕΡΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΜΑΦΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΗΜΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΤΣΙΠΡΑ!  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΜΑΣ ΦΤΗΝΟΥΝ! ΞΕΦΤΗΛΗΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΗ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΩΣ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (JOHN RIGOTI -JOHANNES-)ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΗΙGΗ ΤV CHANNEL IN ATHENS GREECE STIS 07.01.2017 ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΣ 07.01.2017 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΗΚΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΑ "LIFE" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΗ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ LINK ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!.... : 

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΗΣ! ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ "Y.J." ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! .... EMΠΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣΕΣ ΓΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΕΣ "ΜΑΣΕΛΕΣ" ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΑΣΩΝΟΣΑΤΑΝΗΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΚΑΥΛΗΔΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ .... SIEMENS ΠΟΡΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΥ "ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ" ΩΣ "STRICHVIERTEL" BURDEL ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!... ΜΕ ΤΟΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΠΙΤΣΙΡΗΚΟΥΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΑΕΡΗΤΖΗΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΞΕΣΤΩΝ .... ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟ-ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΗΣΤΕΣΤΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΗΔΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΜΑΘΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΥΨΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΥΦΗΣΑΤΕ! ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ! ΤΟΥ 3% ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΛΑΟΠΛΑΝΟ!.... ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ! .... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΩΡΗΚΟΝ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΦΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ BILDERBERG-ILLUMINATI-MASONIC-ROTARY SEMIRAMIS HOTEL KEFALARI HOTEL KIFISSIA ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ????? ΜΑΛΑΚΕΣ! ?????   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΗΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΛΗΜΑ....  ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ! ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΘΑ  ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΝΤΑΠΩΔΩΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΦΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 17 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΗΚΑ ΒΗΔΕΣ... ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΔΩ ΕΚΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ! ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΗΒΑ ΤΟΥ ΤΑΞΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΥΡΩ!.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΙ????  ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ? ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ JUDE ΚΟΥΛΗ ΝΔ????? KAI AΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ! ΓΙΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΣΤO DEUTSCHE FINANZAMT ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΓΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΦΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.... ΣΟΥ ΤΟ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! Ο ΕΒΡΑΙΟΚΑΡΙΟΛΗΣ! ILLOUMINATI ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΤΟΥ ΒΑΤΗΚΑΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ! ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΣΟΜΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΣΛΑΜ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ 5000$ ΜΚΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΡΙΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! DER SCHEISSJUDE DER ALTER FERKELSACK ARSCHLOCH! ΣΩΡΡΑ ΜΟΥΦΑ 600ΔΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!.... ΜΕΙΝΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΗΚΙΑ! ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ! ΒΩΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!  ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΩΝΗ ΜΑΛΑΚΑ! ME TIΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΟΝΩΜΑΣ "ΑΕΡΑ" ΚΩΠΑΝΗΣΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΔ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΣΙΧΑΝΤ-ΡΟΥΠΑΣ-17Ν ΚΤΛ.... ΑΜΕΡΗΚΗΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑΣ-ΤΟΠΗΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΤΛ....  ΣΑΤΑΝΗΣΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΣΠΥΛΙΑΣ ΝΤΑΒΕΛΗ! ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ, ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΓΑΤΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ, ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΝΕ, ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕ, ΩΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΕΝΗΣ! ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΗΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΤΟΥ 60' ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΟΠΗΔΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΝΣΟΡΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΖΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ $ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΙΣ ΡΩΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΗΔΕΣ 20ΧΡΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 50 ΑΡΕΣ ΤΩΡΑ! ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΠΟΡΝΗ-ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΗΚΟΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΟΛΕΣ! ΤΟΝ ΜΠΙΡΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΗΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΗΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΕΣ! ΤΟ ΝΥΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΗΚΙΟΥΡ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑ ΒΔΩΜΑΔΑ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ.... ΚΤΛ.. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ??? ΟΧΙ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ! ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ΧΩΡΗΓΟ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΣΕΞ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ!.... ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ ΒΙΖΙΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ!  ΟΧΙ ΓΑΜΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ! ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΝ ΑΦΗΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΠΚΣ! ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΩΜΑΕΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΙΑ ΜΑΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝ! ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ! Ο ΤΙΤΑΝΗΚΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΝΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΛΗΓΟΥΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΘΡΗΚΟ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΣΙΧΑΝΤ ΧΙΛΛΑΡΙ ΣΟΡΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΙΩΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΠ ΚΑΣΤΕΛΩΡΙΖΟΥ 2009..... ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΩΝΙΟΥ.... ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ!....  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡςΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! ΜΠΕΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΤΛ... ΒΑΡΕΛΑ! ΙΧΩΡ ΠΕΡΙΟΔΗΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΛΒΑΝΟ-UCK ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ.... ΜΑΣΩΝΟΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ! ΑΘΗΝΑΣ! ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΤΥΠΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΚΤΛ... ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΕΦΗΜ. ΜΑΣΩΝΙΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΄'ΩΡΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2016 ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ "THE YELLOW JOURNAL" ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΨΕΥΤΟ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 ΤΗΝ "THE YELLOW JOURNAL" ΜΑΣ!  H VILLA ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΕΨΗΛΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ "Y.J." BEΡΟΛΙΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΘΥΜΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΑΣΤΑΤΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΑΞΙΑΣ ΒΙΛΛΑΡΑ ΠΕΙΝΑΛΕΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΩΡΟ ΚΟΥΛΗ ΝΔ ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟΔΗΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .... ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5000 ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΣ ΕΝΩ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙΕΙ ΩΣ ΕΜΠΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΩΤΗΣ JUDE MASONIC ΑΠΑΤΕΩΝ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΣ KAI ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ! ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015! ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΤΛ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΝΥΧΤΙΑΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! JUDE! JUDE!  JUDE! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΛΕΙΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ, ΧΡΩΠΕΙ-ΙΖΩΛΑ ΨΥΓΕΙΩΝ ΚΤΛ... ΒΑΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΑΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ! ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΖΩΦΟ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΞΑΝΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕΝΤ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΥ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΞΙΟΠΙΣΤΟΙ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!   ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΑΔΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΑ ΤΟΥΣ!  JUDEN KAI ISLAM = ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΚΟΥΜΜΟΥΝΗΣΤΕΣ ΣΤΑΛΗΝΗΣΤΕΣ ΚΡΑΤΗΚΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ 1980 ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ! ΕΔΩ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ! Η ΜΟΥΡΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ HOT SPOTS ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΗΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΟΥΦΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΟΛΟΙ! ΦΑΣΗΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΩΡΑ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΩΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ! ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΜΟ!.... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΑ! ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΜΕΝΕΣΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ! ΔΙΕΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΝ! ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑΡΜΟΣΟΥ 100% ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ MULTI-KULTI! KAI KΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΦΗΚΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΡΑΪΚΗ! ΓΙΝΕ ΟΡΦΗΣΤΗΣ-12ΘΕΊΣΤΗΣ Η ΦΙΛΟΣΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ 3000 ΠΛΑΝΗΤΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΜΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ!  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΛΕΟΝ! Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ! ΤΟΤΕ ΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΞΥΠΩΛΗΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΑΒΗΔ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΨΩΝΑΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕ ΞΥΠΩΛΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΗΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΟΪΚΟΙ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΗΚΕΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΗΣΑΝ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΓΥΡΗΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΥΤΟΣ! ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! PEST ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΠΛΩΚΙΑ, Η ΚΟΥΤΟΠΩΝΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ! DAS SIND DIE JUDEN! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΗITLER ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930... ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ! ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΣΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΡΣΩΝΤΑ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ-ΠΟΥΣΤΑΡΑΠ-ΦΙΛΟΔΩΞΟΣ-ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ-ΚΟΜΠΛΕΞ-ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΤΑΞΗΤΕΣ ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ! ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΛΑΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΟΤΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΗΚΕΣ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΗΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΖΟΥΡΑΡΗ ΜΟΥΡΛΟΜΑΛΑΚΑ ΜΑΣΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΗΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ ΙΣΛΑΜ!.... MULTI-ISLAM TSEMPERI NEGAR ΑΚΑΚΘΜΒΟ ΑΦΡΙΨΑ ΜΒΑ ΑΜΕΡΙΨΑ ΒΑΣΚΕΤ KULTUR ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑΣ! ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ! MONO OI JUDEN  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΑ ΤΩΝ ΣΩΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.... ΜΥΣΤΗΚΑ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΥΛΗΣ ΚΤΛ... = ΟΛΟΙ JUDENMASONIC SATANIC ATHEN GREECE! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΒΛΗΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΗΚΟ ΣΤΟ ΔΟΛ ΓΕΡΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΗΜΑΛΑΪΩΝ ΤΣΙΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΦΑΣΗΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ! ΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ.... ΑΡΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΩΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΗΠΟΥΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ GREEK PRESS & MEDIA ΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΜΕ! ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΓΓΑΝΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΔΟΛ! ΟΥΔΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΟΛ ΨΥΧΑΡΗ ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!....  
 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΞΟΥΝ! 25.01.2017 ΤΟ ΒΡΑΔΥ! 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN! 
ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΩΠΑΝΑΝΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ ΝΔ ΜΕΛΛΟΝΤΗΚΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΑΖΑΤΩΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ! ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!???? ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ! ΕΛΛΗΝΑ ΒΕΡΟΝΕΖΕ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ  ΚΩΛΟ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ!.... ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΡΙΣΜΟΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ" ΤΗΛΕ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΗΡ-ΚΟΥΛΗ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ!