THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ! ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ... ΕΔΩ ΜΕ ΣΧΕΤΗΚΟ ΑΡΘΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ JOHN RIGOTI ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΤΗΕ YELLOW JOURNAL" BERLIN ΜΑΣ: ... Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΗΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΣΟΚ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ!... 
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ "Y.J." BERLIN! 
(ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
"THE YELLOW JOURNAL" BERLIN:
O ΑΚΗΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΗΚΟ ΚΟΜΜΑΤΗΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ!... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας. 

Μόνο το μαύρο χρήμα για την προμήθεια των ρωσικών πύραυλων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 81 εκατ. ευρώ. 

Προέκυψαν επίσης νέα στοιχεία για δεκάδες άλλα ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και νέες εξωχώριες εταιρείες σε Παρθένους Νήσους και Νησιά Κεϊμάν.


Οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την υποβολή νέων αιτημάτων δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.



"THE YELLOW JOURNAL" BERLIN: 
DER JOHN RIGOTI BEITRAG FUER HEUTE AUS ATHEN AUS DEN 29.01.2017 
BITTESCHOEN MEINE DAMEN & HERREN:

Σε άθλια κατάσταση ο Ακης Τσοχατζόπουλος 
μέσα στις φυλακές!!!...
Σε τραγική κατάσταση είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη (που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους) και ο συνήγορός του Ιωάννης Παγουρόπουλος.
Λίγες μέρες πριν καταθέσει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής του, έρχονται στο φως οι ισχυρισμοί πως ο 77χρονος, σήμερα, Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται να νοσηλευτεί σε αποστειρωμένο περιβάλλον.Πριν μερικές μέρες, στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος είχε αποκαλύψει πως δέχτηκε τηλεφώνημα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού.
Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό - μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα'. Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν!'.
"THE YELLOW JOURNAL" BERLIN:
(VIDEO) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΒΡΙΩΝΗΣ) ΤΟΥ ΕΨΗΛΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΗΚΟΥ ΣΤΑΘΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ: "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΚΑ"!... 
(DER HERR MENIOS FOURTHITIS AUS ATHEN IN GRIECHENLAND HIER....)
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΕΘΑΙΝΕΙ- ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Η ΨΥΧΗΚΗ ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ 95%! ΕΙΔΗ ΤΟΝ "ΜΑΖΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ!... ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!....

Τα προβλήματα υγείας του 77χρονου καταδικασμένου πρώην υπουργού επιβεβαίωσε, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του E και ο συνήγορός του, Ιωάννης Παγουρόπουλος. Περιέγραψε με λεπτομέρειες την κατάσταση, λέγοντας πως τα πόδια του Τσοχατζόπουλου αιμορραγούν τόσο πολύ καθώς έχουν σπάσει οι φλέβες του, που δεν μπορεί να φορέσει ούτε κάλτσες ούτε παπούτσια. Και πως οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς.
Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς (…) ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει', δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.
Αποκάλυψε δε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και τον 11χρονο, σήμερα, γιο τους. Όλα αυτά ενώ ετοιμάζει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης, η οποία θα κατατεθεί την προσεχή Τετάρτη (01.02.2017).
Και ο δικηγόρος του 'προειδοποιεί' πως αν και αυτή η αίτηση αποφυλάκισης έχει την εξέλιξη των προηγούμενων θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου. 'Αυτή η αίτηση θα διαφέρει από τις προηγούμενες, η ιατρική κατάσταση σήμερα είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Αν αποτύχουμε και 4η φορά, πέρα από την κλονισμένη υγεία, η κλονισμένη ψυχολογία θα τον οδηγήσει, φοβάμαι, σε ανεπίστρεπτες καταστάσεις'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου