THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ! ΤΗΝ ΚΩΠΑΝΗΣΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ Η ΜΟΥΡΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΩΜΟΚΑΪΤΕΙΟ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ!... ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΨΕΥΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ!.... ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2017!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ! ΤΗΝ ΚΩΠΑΝΗΣΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΩΜΟΚΑΪΤΕΙΟ! ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ "΄ΒΟΜΒΑ" ΜΕΓΑΤΩΝΩΝ ΜΟΥΡΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ 90ΑΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ"! ΠΑΝΗΚΟΣ! ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗΚΟ! ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΗΚΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!  ΑΠΑΤΗ! ΚΛΩΠΗ! ΜΙΖΕΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΡΑΤΗΚΗΣΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!.... ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΕΣ ΝΕΟ-ΤΑΞΗΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΖΙΡΟΥ! DIE JUDENSCHEISSER! JUDENSCHWEINE! ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΨΥΧΟΥΜΠΑ ΑΜΕΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΩΟΥ!... 
ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ -JOHN RIGOTI- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN MAΣ!.... (22.01.2017) ΚΩΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΟΠΗΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΔΥΣΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΑ ΣΚΛΥΡΗΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ "ΨΩΦΗΣΕΙ"!.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ! ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣΑΤΑΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΣΙΠΡΕ ΚΑΙ ΖΟΥΡΑΡΗ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ MULTI-KULTI ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΒΟΥΡΟΒΑΡΒΑΡΟ ΠΥΘΗΚΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤ!....  TERROR! ANTI-HELLENISMUS!  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!.... ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΡΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙ 500 ΕΥΡΩ/ΠΑΙΔΑΚΙ 6-10 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΩΜΕΤ-ΒΑΑΛ-ΕΟΣΣΦΩΡΟ!....  ΜΑΠΑ Η ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ!... ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΕΝΗΚΗ! 
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ NEO-ΡΑΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΣΛΜΑΜΠΑΤ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΑΜΟΓΕ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  "ΣΚΛΑΒΟΣ" 600 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ 1453! ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!... ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!
2009 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ! ΚΟΥΛΗΣ = SIEMENS XΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ MADE IN GERMANY! WIR IN BERLIN VERGESSEN NIEMALS!.....
AΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΛΗΜΜΑ ΑΕΡΓΟ ΤΖΑΚΙΟΥ ΛΑΜΟΓΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΤΕΜΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΪΣΤΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΒΛΗΜΜΑΤΑ!!! ΓΙΑ ΕΞΟΞΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΣΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!.... ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
Ο ΠΡΕΚΑΣ ΒΛΗΜΜΑ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ - ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΟΧΥΡΟ.... "ΑΕΡΑ" ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΗΔΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΤΟ 1940 Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ "ΑΕΡΑ ΚΩΠΑΝΗΣΤΟ" ΑΡΠΑΚΤΗΣ!..... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! 

Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ (A.... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!....)55 ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΦΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΩΣ 90 ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ! Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΗ ΕΔΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΗΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΩΣ "ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΚΡΑΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ "Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΗΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΊΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΤΗΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ  ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΪΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΗΤΣΑ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΗΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ! ΔΙΟΤΙ? ΑΠΛΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΕΙ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ-ΑΠΟΙΚΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ-ΤΣΙΧΑΝΤ-ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ-ΜΠΑΝΑΝΗΣΤΑΝ ΤΗΣ LIDL ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΞΑΓΩΡΑΣΜΕΝΗΣ "ΣΚΛΑΒΑΣ" ΤΩΝ 700 ΔΙΣ. ΧΡΕΟΥΣ ΕΥΡΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.... ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ&ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΙΚΑΣΤΗ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΨΥΧΕΙΑΤΡΗΚΟ ΚΟΜΠΗΝΑΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ! ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΨΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΗΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΩΡΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΨΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΗΚΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΗΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΤΛ.... ΚΤΛ... ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΩΓΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ!... ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΦΕΥΡΕΥΣΗ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΡΟΪΝΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΡΛΟΣ, ΕΒΡΑΙΟΣ, ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕ ΣΑΔΗΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!  ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΗΝΑΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ!..... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΤΕΛΗΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ "THE YELLOW JOURNAL" BERLIN ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ 2010 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:
Α.) Η ΨΥΧΙΑΤΡΗΚΗ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ! Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΗΚΗ ΕΧΕΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΕΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ!.... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΙ ΙΛΛΟΥΜΗΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΚΑΨΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ-ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ-ΤΕΜΑΧΗΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΤΗΣ "ΗΠΑΘΕΙΑΣ" ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ! ΕΙΡΘΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΒΙΩΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΕΙΑΣ!.... Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ΩΣ ΒΛΗΜΜΑ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ "ΜΙND CONTROL" ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ-ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΥΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ - ΨΕΥΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.... ΠΟΥ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ ΩΣ "ΣΚΩΤΑΔΗΣΤΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΩΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ΔΙΚΤΑΚΤΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΩΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!.... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΗΚΑ ΚΡΑΤΗΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΤΑ ΨΥΧΑΔΗΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΟΜΠΗΝΑΔΩΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..... ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΗΛΗΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΨΕΥΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΛΑ ΧΑΡΤΙ! ΘΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΑΔΗΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ! ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΑΔΗΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΜΑΦΙΩΖΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΓΑΠ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΛΑΚΑΝΔΡΕΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΗΝΟΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!... ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!.... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΗΛΕ ΡΟΜΠΑ "ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ"!.... ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ!.... ΜΙΑ ΞΕΦΤΗΛΑ! ΜΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!....  ΗΔΟΥ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ 22.01.2017 ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΩΣ ΤΕΛΗΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΤΗΣ "Υ.J." BERLIN ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΜΑΣΩΝΗΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΗΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΗΚΗΣ! ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΕ!.... ΚΑΙ ΚΛΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑΔΗΚΑ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΟΙΝΩΝΗΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ-ΟΑΕΔ-ΠΡΟΝΟΙΑ-ΕΠΑΨΥ-ΜΚΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΜΠΙΝΤΕΜΠΕΡΓΚΙΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΤΑΣ ΤΣΑΝΤ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟ-ΙΑΧΩΒΟΥΣ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ HSBC BANK ZUERICH SCHWEIZ!.... ΚΤΛ. ΚΤΛ...  KAI THΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΕΦΗ ΘΩΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΒΡΕΝΤΙΑΔΗ ΤΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΗΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ PROTON-BANK ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΕΩΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΤΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΗΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΚΛΗΡΗΣΕ!... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΜΠΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙ-ΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΕΡΟΥ ΜΕ ΜΚΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ .... ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΗΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ!.... 
ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΗΣΟΡΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΤΑΛΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ 11 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ 500.000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "STAR-REVOLUTION" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΗ "ΦΥΛΑΚΗ" ΜΑΣ???  ΦΥΣΗΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΩΔΟΥΣ "TREMINATION" ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΥΠΕΡ-ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!... ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΗΚΑ!  ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! "ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥΣ"!  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΦΙΑΣ GLOBAL MIΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ! ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΗΝΟΠΑΘΗ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ, ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΦΑΛΟ, ΤΟΝ AIDS ΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΛΗΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!... Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ! ΣΚΟΤΩΝΕΙ! ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ! ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ - ΘΗΜΑ ΤΗΣ!..... ΤΟ ΓΕΝΗΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΔΩ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ!.... ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΜΟΥΡΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟ-ΤΑΞΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΩΞΙΑ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΗΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΗΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΗΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!....  Η ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΗΣ!... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ .... ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK???? ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΤΗΚΕΣ ΕΛΠΗΔΕΣ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΣΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ... ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ..... (ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΗΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΦΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ)!!!!...  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΦΝΗΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!... ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ-ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΗΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΗΚΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ!....
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ (JOHN RIGOTI-JOHANNES) ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!....  : EYXAΡΗΣΤΟΥΜΕ!...
THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΣΕ ΦΑΣΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΦΕ-ΑΡΤΟΠΟΙΗΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΕΔΩ! 
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 25.01.2017!
ΣΕ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ! ΗΛΕΚΤΡΩΝΗΚΑ 
ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ "ΞΕΚΑΝΟΥΝ"!!!!....
ΣΤΟΧΟΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΚΑ & ΣΩΚΡΑΤΗΚΑ: ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΫΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΣΑΤΑΝΑ ΜΑΤΡΗΞ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑ ΗΛΕΚΤ. ΔΩΡΥΦΩΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΩΝΗΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΗΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ: Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??? ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΥΡΛΟ! ΑΡΑ ΕΓΚΛΗΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΠΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ "ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ"!....  ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ-ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΩΝΗΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΜΗΝΑΤΟΥ ΣΑΤΑΝΗΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΒΑΤΗΚΑΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!.... ΑΡΑ: ΟΧΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΗΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΣΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΩΡΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΗΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΩΝ!...
(ACHTUNG DIE JUDEN SIND HIER! WELTWEIT!)
 MONO OI EBΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΥΠΟΥΛΟ! ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΚΩΛΟΙ ΞΕΚΛΗΡΗΣΜΑΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΜΕΑ! ΚΑΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΗΚΑ ΕΠΙΧ. ΔΑΙΜΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!... ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΟΥΣ! ΩΣ ΑΡΑΧΝΕΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΦΙΑΣ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΑΛΗΣΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!... ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ!... ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕ! ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ???
 TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ! 
"DIE SCHEISSJUDEN!"

ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΜΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!....