THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Δώρα από Χριστοφοράκο και Siemens έπαιρνε το δεξί χέρι του Κοντομηνά που δικάζεται για κακούργημα!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Μπορεί σε δελτίο ειδήσεων του Alpha να εκστόμιζαν σειρά από αθλιότητες σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν βρήκαν ένα λεπτό για να παίξουν την είδηση της παραπομπής σε δίκη με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες του διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού, του δεξιού χεριού του Δημήτρη Κοντομηνά, που ηγήθηκε της ομάδας διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας στη δημοπρασία, Δημήτρη Φουρλεμάδη για το τεράστιο σκάνδαλο της ΜΚΟ "Αλληλεγγύη". (Διαβάστε ΕΔΩ).
Δεν είναι, όμως, μόνο η υπόθεση της ΜΚΟ. Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης είχε στο παρελθόν προνομιακές σχέσεις με τη SIEMENS και τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο με τις μίζες, Μιχάλη Χριστοφοράκο. Είχε και έχει, επίσης, προνομιακές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένεια Μητσοτάκη, που σε ένα βαθμό εξηγεί σήμερα για ποιον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταστήσει τη Νέα Δημοκρατία, ένα ολόκληρο κόμμα εξουσίας, Γραφείο Τύπου του Δημήτρη Κοντομηνά. 
Τι άλλο συνδέει το δεξί χέρι του Κοντομηνά με τους Μητσοτάκηδες; Έπαιρναν δώρα από τη SIEMENS και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος επίσης είναι στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. 
Το 2010 έγγραφα της σχετικής με το σκάνδαλο του γερμανικού κολοσσού δικογραφίας και πληροφορίες από πηγές της Εκκλησίας της Ελλάδος αποκάλυπταν τις στενές σχέσεις του Δημήτρη Φουρλεμάδη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Στο ημερολόγιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας και συγκεκριμένα κατά τους μήνες Φεβρουάριο-Απρίλιο 2004 καταγράφονταν τουλάχιστον έξι επαφές του Μιχ. Χριστοφοράκου με τον πρώην επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» και νυν διευθύνοντος συμβούλου του Alpha, Δημ. Φουρλεμάδη.
Τη σχέση εμπιστοσύνης, που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ανδρών, αποδεικνύουν όχι μόνο οι συχνές εγγραφές του ημερολογίου αλλά και η «δωρεά» που έκανε ο κ. Χριστοφοράκος στην «Αλληλεγγύη» και καταγράφεται και στα αρχεία της MKO. Στις 22 Απριλίου 2004 υπάρχει η σημείωση: «κυρία Β..., γραφείο Φουρλεμάδη -κλειστό κύκλωμα, με κάμερες, θα στείλει κάποιον...».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" εκείνης της εποχής πράγματι χορηγήθηκαν δωρεάν μηχανήματα για κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο εγκαταστάθηκε στη μονάδα ψυχικής υγείας της οργάνωσης. Την ίδια περίοδο αγοράστηκε από τη Siemens και άλλο παρόμοιο κύκλωμα, το οποίο εγκαταστάθηκε στη μονάδα κακοποιημένων γυναικών και ακόμα δεν έχει εξοφληθεί. Γι' αυτό το λόγο έχει υποβληθεί και αγωγή από τη γερμανική εταιρεία εναντίον της οργάνωσης της Εκκλησίας.
Τι αποδεικνύει επίσης την εξαιρετικά στενή συνεργασία των δύο πλευρών. Η παρασημοφόρησης του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens Γερμανίας Χάινριχ φον Πίρερ από τον τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Από τις 27 Απριλίου 2004 κανονίζεται συνάντηση (πντα) του Δ. Φουρλεμάδη με τον Μιχ. Χριστοφοράκο, με θέμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «...εβδομάδα-συνάντηση, παρασημοφόρηση...».
Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία της εποχής, παραβρέθηκαν τόσο οι πρωταγωνιστές, Φον Πίρερ, Χριστοφοράκος, Χριστόδουλος αλλά και ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα.
Η βράβευση του τότε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας δεν ήταν μια απλή εκδήλωση. Ο Φον Πίρερ, επί εποχής του οποίου έσκασε το πολύκροτο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία, που ζημίωσε την εταιρεία με 1,5 δισ. ευρώ από τις μίζες που πληρώθηκαν σε διάφορα κράτη, έχει διατελέσει και σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ.
Υπό το βάρος των αποκαλύψεων του σκανδάλου, μετά το 2006, αναγκάσθηκε να παραιτηθεί, στις 25 Απριλίου του 2007. Το Δεκέμβριο του 2009 του επιβλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποφύγει προσφυγή του πρώην εργοδότη του εναντίον του.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου