THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Νέα αποικιακή εξάπλωση!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα προγράμματα οικονομικών μεταρρυθμίσεων που σχεδιάζουν για την Ελλάδα, δεν έχουν σκοπό να οδηγήσουν την ελληνική οικονομία σε κατάρρευση, αλλά σε ένα βελτιωμένο επίπεδο.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι οι χώρες που ηγούνται των ευρωπαϊκών οργάνων, έχουν ως σκοπό να καταστήσουν την χώρα μας αποικία.
Η πρακτική των αποικιών είναι γνωστή στις ευρωπαϊκές χώρες. Ήδη από τα μέσα του 15ου αιώνα, οι αυτοκρατορίες των Ισπανών και των Πορτογάλων εξάπλωσαν με τη βία τη κυριαρχία των εθνών τους σε άλλα σημεία του πλανήτη. Οι Ισπανοί χρησιμοποιώντας ωμή βία, κατέστρεψαν ολοκληρωτικά τον πολιτισμό των τοπικών φυλών (Ίνκας, Μάγιας), σφαγιάζοντας ταυτόχρονα τους γηγενής κατοίκους. Με αυτές τις πρακτικές στη φαρέτρα τους, κατόρθωσαν να κατακτήσουν τη περιοχή της Κεντρικής Αμερικής-Καραϊβικής καθώς και τη Λατινική Αμερική πλην της Βραζιλίας.
Οι Πορτογάλοι, όντας ένας παραδοσιακά θαλασσοπόρος λαός, επέκτειναν την κυριαρχία τους στη περιοχή της σημερινής Βραζιλίας, ενώ όσον αφορά την Αφρική, κατέκτησαν σημεία κλειδιά στα άκρα της Νότιας Αφρικής (Ανγκόλα και Μοζαμβίκη). Η μέθοδος των Πορτογάλων ήταν παρόμοια με αυτή των Ισπανών, ωστόσο διαφέρουν στο γεγονός ότι για πρώτη φορά διενεργήθηκε παγκοσμίως εμπόριο σκλάβων. Οι Πορτογάλοι ήταν οι πρώτοι που μετέφεραν κατά χιλιάδες σκλάβους από την Αφρική στη Βραζιλία, καθιστώντας τους, δούλους των ορέξεων τους.
Καθώς ο χρόνος κυλούσε, από τον 16ο αιώνα και μετά, έκαναν την εμφάνισή τους νέες αποικιοκρατικές δυνάμεις. Η Μεγάλη Βρετανία, όντας η υπερδύναμη της εποχής, άπλωσε τη δύναμη της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα. Η κυριαρχία της απλωνόταν από τη Βόρεια Αμερική (Η.Π.Α. , Καναδάς) έως την Αφρική καθώς και από την Ασία έως τη σημερινή Αυστραλία. Η κατάκτηση όλων αυτών των εδαφών βασίστηκε στη καταδυνάστευση των ντόπιων πληθυσμών, καθώς αφαιρέθηκαν στοιχεία της κουλτούρας των λαών. Η αγγλική γλώσσα επιβλήθηκε με τη βία σε όλες τις αποικίες, ενώ σκλάβοι (κυρίως Αφρικανοί και Ινδοί) μεταφέρθηκαν στη Βρετανία ως εμπόρευμα.
Η Γαλλία (οι γνωστοί μας Φράγκοι) περιορίστηκε στην κατάκτηση της Βορειοδυτικής Αφρικής, μέρους του Καναδά (Κεμπέκ) καθώς και εδαφών στη Νοτιοανατολική Ασία. Ακολουθώντας την τακτική των Βρετανών, επέκτειναν το εμπόριο ανθρώπων καταστρέφοντας παράλληλα τους θεσμούς και την όποια οργάνωση είχαν θεσπίσει οι ντόπιοι πληθυσμοί. Επέβαλαν τη γαλλική γλώσσα και τα δικά τους έθιμα, στηριζόμενοι στον έντονο σοβινισμό που τους διακατέχει, ενώ αφαίμαξαν τον πλούτο των αποικιών (όπως έπραξαν όλες οι αποικιοκρατικές δυνάμεις).

Ακόμα μία χώρα-αποικιοκράτης είναι η Γερμανία. Αν και την περίοδο της αποικιοκρατίας η Γερμανία δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο, κατακτώντας λίγα εδάφη της Αφρικής, στα μέσα του 20ου αιώνα υπό την ηγεσία του Χίτλερ η Γερμανία υπέταξε σχεδόν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο. Η καταστροφή που προκάλεσε είναι ανυπολόγιστη. Οι νεκροί που άφησαν πίσω τους οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής σε όλη την ήπειρο ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες, ενώ οι υλικές καταστροφές και ο ψυχικός πόνος που άφησε ο πόλεμος μένουν ακόμα και σήμερα ανεξίτηλα χαραγμένοι στο μυαλό κάθε πολίτη, οποιασδήποτε χώρας ένιωσε από κοντά τη βία των Γερμανών.
Οι χώρες που απαρτίζουν τη σημερινή Ευρωπαϊκή οικογένεια, έχουν πολύ βρώμικο παρελθόν. Καταδυνάστευση λαών, λεηλασίες, άσκηση βίας κατά πάντων, αίσθημα υπεροχής και υπεροψίας, αποτελούν κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των χωρών. Οι Δυτικοευρωπαίοι έχουν προκαλέσει απέραντο χάος κατά τη διάρκεια της Ιστορίας και αυτό είναι κάτι που δεν σβήνεται εύκολα.
Έχοντας φτάσει, λοιπόν, στο 2017, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτές οι χώρες συνεχίζουν να είναι επικίνδυνες. Η άσκηση οικονομικών πολέμων κατά αδύναμων οικονομιών, όπως η Ελλάδα, αποτελούν μια πρώτη πράξη δημιουργίας νέων αποικιών. Η χρήση βίας κοστίζει πλέον, αλλά αντιθέτως η άσκηση πολέμου με οικονομικά μέτρα αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο καθυπόταξης των λαών.
Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας αποτελεί δείγμα αυτών των ''ήσυχων'' πολέμων, ενώ το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια όλοι χτυπούν τα ζωτικά στοιχεία που αποτελούν τον ελληνισμό δείχνει τα σχέδια αυτών που θέλουν τον πλανήτη μία απέραντη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου