THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Η δοκιμασία του προστατευτισμού!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Λίγες ημέρες απομένουν προτού αναλάβει και επισήμως καθήκοντα στον προεδρικό θώκο και ήδη σημείωσε την πρώτη του «νίκη», αναγκάζοντας τη Ford Μοtor να ματαιώσει τα σχέδια για επένδυση 1,6 δισ. δολ. στο Μεξικό και να κάνει στροφή 180 μοιρών, με προσανατολισμό την επέκταση της μονάδας παραγωγής στην πολιτεία του Μίσιγκαν, δημιουργώντας 700 νέες θέσεις εργασίας.
Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Ford χαρακτήρισε την απόφαση ως «ψήφο εμπιστοσύνης» στις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, που έχει υποσχεθεί πιο ευνοϊκές συνθήκες για τις αμερικανικές επιχειρήσεις, αλλά και την προώθηση φιλοαναπτυξιακών πολιτικών. Ταυτόχρονα, όμως, απειλεί με την επιβολή «τσουχτερών» δασμών τους κατασκευαστές που επιλέγουν χώρες με φθηνότερα εργατικά χέρια. Η προσοχή στρέφεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις για το περίφημο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό και την κατάργηση των εμπορικών συμφωνιών. Θα τολμήσει να κάνει πράξη όλα όσα υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του;
Η Μαρίν Λεπέν ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να χαιρετίσει την επιτυχία του Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς την ως νίκη για τις πολιτικές προστατευτισμού που και η ίδια πρεσβεύει. Για την ηγέτιδα της γαλλικής Ακροδεξιάς, η απόφαση της Ford είναι απόδειξη ότι «ο προστατευτισμός αποδίδει καρπούς, όταν εφαρμόζεται με αποφασιστικότητα και όταν μια χώρα μπορεί να ασκήσει την οικονομική της ανεξαρτησία».
Η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου υπόσχεται στους απογοητευμένους και «κουρασμένους» ψηφοφόρους την έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ και την καθιέρωση ενός νέου γαλλικού φράγκου. Ο επανυπολογισμός του κρατικού χρέους με βάση το νέο εθνικό νόμισμα θα είναι το επόμενο βήμα. «Ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες συνειδητοποιούν ότι οι οικονομίες τους ασφυκτιούν εξαιτίας του ευρώ» υποστηρίζει, προτείνοντας ως εναλλακτική λύση ένα εθνικό νόμισμα που θα συνυπάρχει με το κοινό νόμισμα.
Δεκαοκτώ χρόνια αφότου η Γαλλία «εγκατέλειψε» το φράγκο και υιοθέτησε το ευρώ, η Λεπέν διατείνεται ότι η απάντηση στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των Γάλλων πολιτών είναι η στροφή προς τα πίσω, μια τάση που σιγά σιγά κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, ειδικά εντός των συνόρων της ζώνης του ευρώ: Στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων, το 53% των Ελλήνων σε πρόσφατη δημοσκόπηση κρίνει λανθασμένη την απόφαση για κατάργηση της δραχμής και ένταξη στην Ευρωζώνη.
Οι πολίτες, είτε Αμερικανοί είτε Γάλλοι είτε Έλληνες, επιζητούν αλλαγή σελίδας στην οικονομική Ιστορία, με κατεύθυνση προς ένα μέλλον με προοπτική. Και σε αυτή την αναζήτηση είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν οποιονδήποτε πολιτικό υπόσχεται ένα καλύτερο αύριο.