THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι κόρες του Πούτιν και η νέα ελίτ της Μόσχας Η Μαρία με το Ολλανδικό επίθετο και η... πολυπράγμων Κατερίνα. Οι δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν για τις οποίες τόσο λίγα είναι γνωστά ακόμη και στη Ρωσία.

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν άρχισε να εδραιώνει την κυριαρχία του στη Ρωσία τη δεκαετία του 1990, πολλοί από τους φίλους του πολλαπλασίασαν την περιουσία τους.
Το ίδιο όμως φαίνεται να ισχύει για τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας, όπως ισχυρίζονται οι υποστηρικτές του οι οποίοι λένε ότι στάθηκε υπεράνω της διασπάθισης χρήματος από την οποία στιγματίζεται η ηγεσία του. Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων δείχνουν έναν άνθρωπο με λιγοστά υπάρχοντα. Το 2014 είχε δηλώσει εισόδημα 110.000 δολάρια και εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης δυο μέτριων διαμερισμάτων και μιας θέσης στάθμευσης.
Όμως δεν φαίνεται να ζουν την ίδια λιτή ζωή οι κόρες του προέδρου, η Μαρία και η Κατερίνα, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters. 

Η μυστηριώδης ζωή της Κατερίνα... Τικάνοβα

Η ζωή της 29χρονης Κατερίνα, την μικρής κόρης του Βλαντίμιρ Πούτιν,  αποτελεί ένα μυστήριο. Κυκλοφορεί με το επίθετο Τικόνοβα. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σύντροφος του 33χρονου Κίριλ Σαμάνοφ γιου του Νικολάι Σαμάνοφ, παλιού φίλου του Πούτιν. Ο Σαμάνοφ κατέχει μερίδιο της Bank Rossiya, για την οποία Αμερικανοί λένε ότι είναι η τράπεζα της ρωσικής ελίτ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters, ο Αντρέι Ακίμοφ, αντιπρόεδρος της Gazprombank είχε δηλώσει ότι είχε γνωρίσει την Κατερίνα όταν ήταν μικρή αλλά και πρόσφατα, και επιβεβαιώνει ότι η Τικόνοβα είναι κόρη του Πούτιν. 
Ο ίδιος ο Ακίμοφ ωστόσο διαψεύδει το πρακτορείο αρνούμενος ότι έκανε μια τέτοια δήλωση και τονίζοντας ότι η κα. Τικονοβα που ο ίδιος γνωρίζει και είναι επικεφαλής ενός πανεπιστημιακού προγράμματος δεν είναι κόρη του Ρωσου προέδρου
Ως ζευγάρι, εκτιμάται ότι ο Κίριλ και η Κατερίνα έχουν εταιρικά μερίδια που προσεγγίζουν τα 2 δισ. δολάρια, κυρίως από μια εταιρία καυσίμων, την οποία  αγόρασε από έναν άλλο φίλο του Πούτιν, τον Γκενάντι Τιμτσένκο. Επίσης, η Κατερίνα και ο Κίριλ αγόρασαν από τον Τιμτσένκο μια παραλιακή βίλα στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, που εκτιμάται σε 3,7 εκατ. δολάρια.

Το πανεπιστήμιο, ο χορός και ο κύκλος γνωριμιών 

Παρά τα πλούτη η Κατερίνα κάνει ακαδημαϊκή καριέρα. Το 2011, ο Πούτιν ανέφερε μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση ότι η Κατερίνα κάνει Ανατολικές Σπουδές, ειδικευόμενη στα ιαπωνικά και την ιστορία, στο Πανεπιστήμιο της Αγ. Πετρούπολης.
 Λέγεται ότι είναι ταλαντούχα ερευνήτρια,και πως παρουσιάζει τα αποτελέσματα της δουλειάς της σε επιστημονικά συνέδρια. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται και ο χορός και σύμφωνα με το Reuters, επί χρόνια έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς χορού και το 2013 κατέλαβε την πέμπτη θέση σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ελβετία.
 Παράλληλα ηγείται ορισμένων πρότζεκτ που χρηματοδοτούνται από το κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Οργανισμοί τους οποίους η ίδια διευθύνει έχουν κάνει συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με κρατικούς φορείς. Στην ομάδα των πολύ στενών στελεχών της είναι και πέντε πρόσωπα από το περιβάλλον του πατέρα της εκ των οποίων οι δύο ήταν αξιωματούχοι της KGB.

Μακριά από τη δημοσιότητα και με ψευδώνυμο

Αμεση σχέση έχουν με το ζεύγος ο Μπόρις Κοβάλτσουκ, γιος του Γιούρι Κοβάλτσουκ, του μεγαλομετόχου της Bank Rossiya, ο Γκλεμπ Φρανκ, γιος του πρώην υπουργού Μεταφορών Σεργκέι Φρανκ και γαμπρός του Τιμτσένκο και ο Ιγκόρ Ρότενμπεργκ, γιος του δισεκατομμυριούχου Αρκάντι Ρότενμπεργκ που ήταν συναθλητής του Πούτιν στο τζούντο. 
Παρά τις γνωριμίες της η Κατερίνα φροντίζει εδώ και χρόνια να μην εκτίθεται στην δημοσιότητα. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ρώσος μπλόγκερ, Ολεγκ Κάσιν, έγραψε ότι η Κατερίνα χρησιμοποιούσε το επίθετο Τικόνοβα, υιοθετώντας το όνομα της γιαγιάς της, Εκατερίνα Τικόνοβνα Σκρέμπνεβα.

Η μυστηριώδης Μαρία

Η μεγαλύτερη κόρη του Πούτιν, η Μαρία, επίσης έχει σχέσεις με το Πανεπιστήμιο της Μόσχας, καθώς αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του και κάνει καριέρα στην ενδοκρινολογία.
Η ζωή της είναι ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο. Φέρεται να είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Γιόριτ Γιοστ Φάασεν, που εργαζόταν στην Gazprombank, και υπάρχουν αναφορές ότι έζησε για λίγο στην Ολλανδία, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Νωρίτερα φέτος ο Πούτιν δήλωσε ότι και οι δύο κόρες του μένουν στη Μόσχα, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Σε επικοινωνία που είχε το Reuters μαζί της, αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι παντρεμένη, αλλά το πρακτορείο αναφέρει ότι χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της. Ειδικεύεται στην ενδοκρινολογία και έχει πάρει μέρος σε επιστημονικές έρευνες. Παράλληλα, διευθύνει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά με παθήσεις των ενδοκρινικών αδένων  Σε επικοινωνία που είχε το Reuters μαζί της, αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι παντρεμένη.

Αδιαπέραστο τείχος προστασίας

Χαρακτηριστικό της προστασίας από τα φώτα της δημοσιότητας που έχει εξασφαλίσει ο Πούτιν στις κόρες του είναι το γεγονός ότι το Reuters δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει με τις υπηρεσίες του Κρεμλίνου αν όντως η Κατερίνα Τικόνοβα είναι η κόρη του Πούτιν και ότι έχει παντρευτεί τον Κίριλ Σαμάνοφ. «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για την προσωπική ζωή, τις συγγενικές σχέσεις, την οικογενειακή κατάσταση, τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες και το οικογενειακό δέντρο της Τικόνοβα», ήταν η απάντηση του Ντμίτρι Πέσκοφ, υπουργού Τύπου της Ρωσίας.
Αλλά ακόμη και η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν και μητέρα των δύο κοριτσιών,  η Λουντμίλα εμφανιζόταν σπανιότατα στο πλευρό του προέδρου. Γι' αυτό είχε προκαλέσει αίσθηση η κοινή τους εμφάνιση το 2014. Ήταν τότε που ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα πάρει διαζύγιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου