THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Το δίκαιο του ισχυρού

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Χρόνια τώρα το Βερολίνο παίζει με τους δικούς του κανόνες, αψηφώντας αυτούς της Ε.Ε., σύμφωνα με τους οποίους το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6% του ΑΕΠ και τροφοδοτώντας μία παλαιά αντιπαράθεση, η οποία έχει τεθεί εν πολλοίς στο αρχείο, αλλά παραμένει πάντοτε ζωντανή για τους οικονομολόγους και για όσους ελέγχουν τους κανονισμούς της Ε.Ε.

Κρατά τα ηνία του ευρωπαϊκού άρματος και τα νούμερα το αποδεικνύουν περίτρανα. Η γερμανική οικονομία αναπτύχθηκε το 2016 με τον ταχύτερο ρυθμό της τελευταίας πενταετίας, σφραγίζοντας μία «χρυσή δεκαετία», ενώ το πλεόνασμα του προϋπολογισμού της ομοσπονδιακής γερμανικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε πέρυσι στα 6,2 δισ. ευρώ.
Πολύ περισσότερο, οι γερμανικές εξαγωγές γνώρισαν τον Νοέμβριο του 2016, με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τη μεγαλύτερη μηνιαία αύξηση σε διάρκεια τεσσεράμισι ετών. Η Γερμανία απολαμβάνει έναν θεαματικό οικονομικό κύκλο, χάρη στις υπερβολικά χαλαρές νομισματικές πολιτικές της ΕΚΤ, τις οποίες όμως το ίδιο το Βερολίνο έχει επανειλημμένως στηλιτεύσει, και το αδύναμο ευρώ.
Και πρωτίστως, χάρη στις συνθήκες τις οποίες η ίδια η Γερμανία έχει διαμορφώσει, στηριζόμενη σε μία πολιτική προσφοράς, τη στιγμή που για τον υπόλοιπο κόσμο επιμένει στο εντελώς αντίθετο, σε μία πολιτική που να στηρίζεται στην αύξηση της ζήτησης.  
Η γερμανική οικονομία είναι ισχυρή επειδή επιμένει να στηρίζεται στις εξαγωγές, οι οποίες ανέκαθεν αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξής της.
Αποτελούν όμως και διαρθρωτικό πρόβλημα και μέχρι στιγμής δεν έχουν πάψει οι φωνές διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), που ζητούν από το Βερολίνο να στηριχθεί περισσότερο στην εσωτερική του ζήτηση παρά στις εξαγωγές για την ανάπτυξη της οικονομίας του.
EΔΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο ΝΕΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΡΩΣΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 Ο ΔΡ. ΑΛΕΞΑΝΔΕΡ ΓΚΑΟΥΛΑΝΤ!...

HIGH TV CHANNEL ATHENS: 
"ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" BERLIN!


Χρόνια τώρα το Βερολίνο παίζει με τους δικούς του κανόνες, αψηφώντας αυτούς της Ε.Ε., σύμφωνα με τους οποίους το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6% του ΑΕΠ και τροφοδοτώντας μία παλαιά αντιπαράθεση, η οποία έχει τεθεί εν πολλοίς στο αρχείο, αλλά παραμένει πάντοτε ζωντανή για τους οικονομολόγους και για όσους ελέγχουν τους κανονισμούς της Ε.Ε.
Κάτι που εν τέλει καθιστά μη βιώσιμη τη λειτουργία της νομισματικής ένωσης, καθότι, όπως έχουν σχολιάσει ειδικοί κατά καιρούς, τα μακροχρόνια πλεονάσματα αποτελούν κλοπή ζήτησης από αλλού και εξάγουν ανεργία σε άλλες χώρες.
Αλήθεια, ποιος ο μηχανισμός παρακολούθησης και επιβολής των κοινοτικών κανόνων; Και ποιοι διαμορφώνουν τους όρους του παιχνιδιού;
Και οι προσαρμογές στην Ευρωζώνη αφορούν μόνο τα αδύναμα κράτη της, που υποχρεούνται να ακολουθούν πολιτικές λιτότητας;
Μήπως τελικά οι προσαρμογές στην Ευρωζώνη θα πρέπει να αρχίσουν από τις πλεονασματικές χώρες, δίδοντας έτσι και στις ελλειμματικές τη δυνατότητα να προσαρμοστούν μέσα σε ένα σαφώς ευνοϊκότερο οικονομικό πλαίσιο;