THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Στο Νταβός κρίνεται η τύχη της Ελλάδας!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Σε συνάντηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών και της διευθύντριας του ΔΝΤ στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός κρίνεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό πρόγραμμα και τη συμμετοχή του Ταμείου, την οποία εξακολουθεί να επιδιώκει με επιμονή ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παρά τις δηλώσεις του περί «σχεδίου Β» για νέο πρόγραμμα με συμμετοχή μόνο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.
Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, το θέμα της Ελλάδας θα συζητήσουν Σόιμπλε και Λαγκάρντ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τη συνάντηση, όμως η εφημερίδα τονίζει ότι «οι δυο δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία αυτή. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Κυρίως για τον Σόιμπλε».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, παρότι εμφανίζεται «άνετος», σε σχέση με την προοπτική αποχώρησης του Ταμείου, βρίσκεται σε ασφυκτική πίεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, καθώς η πρόωρη διακοπή του παρόντος προγράμματος για την Ελλάδα θα φέρει τους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ σε πολύ δύσκολη θέση και, όποια και αν είναι η εξέλιξη των πραγμάτων, θα υποστεί σοβαρό πολιτικό κόστος.
Αν η Bundestag εγκρίνει ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, έστω και ύστερα από σοβαρές αντιπαραθέσεις στους κόλπους των Xριστιανοδημοκρατών, εκτιμάται ότι θα εκμεταλλευθεί τη συγκυρία το ακροδεξιό AfD για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα ήδη αυξημένα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. Αν καταψηφισθεί ένα νέο πρόγραμμα, η κυβέρνηση Μέρκελ θα πρέπει να διαχειρισθεί σε προεκλογική περίοδο τη χρεοκοπία της Ελλάδας και να εξηγήσει πώς η Γερμανία κατέληξε να χάσει τα κεφάλαια που δάνεισε στη χώρα μας.
Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν ο Β. Σόιμπλε είναι έτοιμος να κάνει ορισμένες παραχωρήσεις έναντι του ΔΝΤ, για να συνεχισθεί η συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Ως γνωστόν, το Ταμείο έχει ζητήσει από τη Γερμανία να συζητηθούν τώρα τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και να περιορισθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι που θα κληθεί να καλύψει η Ελλάδα μετά το 2018.
Πάντως, το Ταμείο διατηρεί σταθερές και τις απαιτήσεις του από την Ελλάδα. Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, τον οποίο επικαλείται ο ΣΚΑΪ, το ΔΝΤ θα επιστρέψει στη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση και τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα, μόνο αφού η ελληνική κυβέρνηση νομοθετήσει έστω κάποιες μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται απαραίτητες, όπως περαιτέρω αλλαγές στο ασφαλιστικό και μείωση του ορίου του αφορολόγητου.
Δηλαδή, δεν γίνεται δεκτή από το Ταμείο η ελληνική συμβιβαστική πρόταση να περιληφθούν μέτρα που ζητούνται από το ΔΝΤ στον αναβαθμισμένο δημοσιονομικό «κόφτη», ώστε να μη χρειασθεί να νομοθετηθούν τώρα νέα μέτρα.
Εκτιμάται, πάντως, ότι η κυβέρνηση θα ήταν έτοιμη να συζητήσει τη νομοθέτηση ορισμένων μέτρων, όπως ο περιορισμός του αφορολόγητου ορίου, εφόσον Γερμανία και ΔΝΤ καταλήξουν σε μια ευνοϊκή για την Ελλάδα συμφωνία σε σχέση με τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και τους δημοσιονομικούς στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου