THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Το χάος του φανατισμού!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Ο φανατισμός, ανεξαρτήτως της απόχρωσης που έχει, είναι κάτι που πρέπει να καταδικάζεται από όλους.

Η βία και ο τραμπουκισμός, που συναντούμε στα ελληνικά γήπεδα, αποτελούν σημάδι της κατάρρευσης των αξιών του ευ αγωνίζεσθε και του ολυμπιακού ιδεώδους.
Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση του σπιτιού μας, ντροπιαστικών εικόνων από γήπεδα ελληνικών ομάδων. Η υπερβολική υποστήριξη μιας ομάδας, οδηγεί στον οπαδισμό, ο οποίος είναι μια κατάσταση που δεν αντιπροσωπεύει την ουσία του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας που αυτός προσφέρει. Ο οπαδισμός, οδηγεί με τη σειρά του, στην άσκηση βίας, είτε λεκτικής είτε σωματικής. Η βία αυτή, ασκείται τόσο κατά άλλων φιλάθλων (αντίπαλη ομάδας), όσο και κατά των ίδιων των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αισθάνονται αηδιασμένοι από την όλη κατάσταση.
Η κατάσταση αυτή, εκτός από το γεγονός ότι καταργεί την ουσία του αθλητικού πνεύματος, προβάλλει και μια άσχημη εικόνα για τη χώρα μας στο εξωτερικό. Οι ξένοι δημοσιογράφοι τείνουν να παρομοιάζουν τα συγκεκριμένα γεγονότα στη χώρα μας με το γενικότερο κλίμα φανατισμού που κυριαρχεί στα Βαλκάνια. Έτσι, η χώρα μας ταυτίζεται με άλλες χώρες, κατώτερου κοινωνικού και πολιτιστικού επιπέδου, δείχνοντας προς τα έξω την εικόνα ενός άναρχου και ατίθασου Κράτους.
Τα γεγονότα βίας και φανατισμού, έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στο εσωτερικό των αθλητικών ομάδων. Οι μεταγραφές κάποιων ξένων αθλητών συνήθως, αποτυγχάνουν να πραγματοποιηθούν λόγω του γενικότερου κλίματος ανασφάλειας. Έτσι, χάνεται η ευκαιρία ανάπτυξης του αθλητισμού, καθώς διακόπτεται η εισαγωγή σπουδαίων προσωπικοτήτων που θα συνέβαλλαν στην περαιτέρω άνοδο του επιπέδου της αθλητικής παιδείας.
Ένα ακόμη αρνητικό γεγονός του φανατισμού στον ελληνικό αθλητισμό είναι το γεγονός, ότι τα νέα παιδιά, ταυτιζόμενα και φανατισμένα με μία συγκεκριμένη ομάδα, χάνουν το νόημα του αθλητισμού. Ήδη από μικρή ηλικία, πλέον, τα παιδιά τείνουν να συγκρούονται, να διαφωνούν και να οδηγούνται σε πράξεις, αντίστοιχες με αυτές που παρακολουθούν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη διαιώνιση του προβλήματος, καθώς εξάγονται γενιές φανατισμένες και βυθισμένες στο μίσος για τον διπλανό τους που έχει άλλες απόψεις.
Ο φανατισμός στα γήπεδα είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο, ωστόσο στην Ελλάδα ανάγεται ως ένα από τα πιο επίκαιρα και σημαντικά θέματα της πολιτικής ατζέντας. Η απουσία βίας από τα γήπεδα είναι κάτι που πρέπει να επιτευχθεί άμεσα και με κάθε κόστος. Η ουσία του αθλητισμού έγκειται στη χαρά της συμμετοχής και όχι στην υπεροχή μιας αθλητικής επιχείρησης έναντι μιας άλλης. Η Ελλάδα είναι το λίκνο του αθλητικού πνεύματος και για αυτό το λόγο πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να καταπολεμηθούν τα αρνητικά στοιχεία που οδηγούν τον αθλητισμό σε κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου