THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Λάθος απόφαση η ένταξη στην Ευρωζώνη, λένε 6 στους 10 Έλληνες!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!
Λάθος η ένταξη στο ευρώ δηλώνουν οι Έλληνες, απογοητευμένοι από τις πληγές που άνοιξε στην ελληνική Οικονομία! Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ΑLCO αποκαλύπτουν, ότι μετά από μία εξαετία στην κόλαση των μνημονίων, ο ελληνικός λαός έχει απομυθοποιήσει το Ευρώ και γυρίζει την πλάτη του στο κοινό νόμισμα και τους διεθνείς τοκογλύφους που με «δούρειο ίππο» την ευρωπαϊκή προοπτική, κατέστρεψαν την Ελλάδα, δένοντας την με τις αλυσίδες της μνημονιακής επιτροπείας!
Ήταν λάθος απόφαση η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη πριν από 15 χρόνια! Στα αποτελέσματα της έρευνας, που δείχνουν μία πλήρη ανατροπή σχετικά με τη γνώμη της ελληνικής κοινωνίας για το ευρώ, φαίνεται ότι το 58% των απαντήσεων λένε ότι δεν έπρεπε να είχαμε συμμετάσχει στο κοινό νόμισμα.
Αύριο δεν θα υπάρχει Ευρωζώνη λέει το 41% των Ελλήνων!
Μάλιστα, στην έρευνα, που έγινε για λογαριασμό του περιοδικού «ΖΕRO», η παραμονή μας στην ευρωζώνη, γίνεται όλο και λιγότερο επιθυμητή, από τους πολίτες που όχι μόνο έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν ένα «Grexit», αλλά πιστεύουν ότι λίγη σημασία θα έχει, αφού η Ευρωζώνη πρόκειται να διαλυθεί!
Κόκκινος συναγερμός στις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, μετά την έρευνα της Alco, που επιβεβαιώνει ότι σε μεγάλο ποσοστό, ο ελληνικός λαός, θεωρεί υπεύθυνη την ένταξή μας στην ευρωζώνη για την καταστροφή που μας έχει βρει από το 2010. Μάλιστα, οι συσχετισμοί, ανάμεσα σε υπέρ και κατά της Ευρώπης είναι πλέον οριακοί και βρίσκονται στα πρόθυρα ολικής ανατροπής!
Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την υποστήριξη της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη, το 41% των ερωτηθέντων απάντησαν πως το «κλαμπ των 19» δεν θα υπάρχει καν στο μέλλον, καθώς πρόκειται να διαλυθεί!
«Βράζει» η Ευρώπη κατά του Ευρώ!
Όλο και περισσότεροι, τάσσονται κατά του Ευρώ και αυτό δεν είναι κάτι που παρατηρείται μόνο στην  Ελλάδα. Μετά το δημοψήφισμα για το «Brexit» στη Βρετανία, η συζήτηση για το μέλλον του κοινού νομίσματος έχει «φουντώσει» για τα καλά. Στην Γαλλία που βαδίζει ταχέως προς τις
Προεδρικές εκλογές, η επικρατέστερη υποψήφια, φαίνεται πως είναι η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν που έχει μία ξεκάθαρη στάση κατά του ενιαίου νομίσματος. Μάλιστα, σε νέες δηλώσεις της  στο πρακτορείο Reuters, η κ. Λεπέν τόνισε ότι οι χώρες της Ευρωζώνης πρέπει να «οπισθοχωρήσουν» από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και να επιστρέψουν σε δομές εθνικού νομίσματος!
Έτοιμη για «Frexit»  η Λεπέν!
Σχετικά με την κριτική, ότι μία ξαφνική κατάργηση του ευρώ, θα προκαλούσε χάος στην ευρωπαϊκή Οικονομία, η ίδια απάντησε ότι μπορεί να λειτουργήσει μεταβατικά,  το νομισματικό σύστημα της ευρωπαϊκής λογιστικής μονάδας, το γνωστό ECU.
Η ίδια, ξεκαθάρισε ότι υπό μία δική της κυβέρνηση, το εθνικό χρέος της Γαλλίας, θα εκφραζόταν σε ένα νέο εθνικό νόμισμα. Η σκληρή της στάση απέναντι στο Ευρώ, δεν έχει αλλάξει, και η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου έχει επανειλημμένως τονίσει ότι πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.
Δημοψήφισμα για έξοδο από το ευρώ «ψήνουν» οι Ιταλοί μέσα στο 2017!
Όμως η Γαλλία είναι μόνο ένα από τα κράτη, που βρίσκονται δίπλα στην πόρτα της εξόδου, από την ευρωζώνη. Στην Ιταλία, συνεχίζουν να αυξάνονται οι φωνές  που λένε ότι οι Ιταλοί είναι αδικημένοι από το Ευρώ, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα οικονομικά στοιχεία. Από την ένταξή τους Γαλλία και Γερμανία, έχουν ανεβάσει στροφές και έχουν αυξήσει την παραγωγή των οικονομιών τους, ενώ οι Ιταλοί, αντιμετωπίζουν την μία κρίση μετά την άλλη, με τελευταία αυτή των τραπεζών.
Η απόδοση της ιταλικής οικονομίας από το 1999, που μπήκε στο Ευρώ, πάει από το κακό στο χειρότερο. Η συνολική παραγωγικότητα, υποχώρησε κατά περίπου 5%, ενώ στη Γερμανία και στη Γαλλία αυξήθηκε κατά περίπου 10%.
Με τα δημοφιλή κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν δημοψήφισμα για έξοδο από το Ευρώ, δεν αποκλείεται μέσα στο έτος, να έχουμε εξελίξεις τόσο σε Γαλλία, όσο και στην Ιταλία.