THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Το δύσκολο 2017 για τον Αλέξη Τσίπρα

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Με τον πιο επεισοδιακό τρόπο επέλεξε να κλείσει το 2016 το Μαξίμου γνωρίζοντας καλά πως η επιλογή της καταβολής του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχος όχι μόνο θα την έφερνε αντιμέτωπη με τους εταίρους, αλλά ως ένα βαθμό θα έβαζε σε κίνδυνο και το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Το δίλημμα ήταν σαφές:  Ή θα ενημέρωνε πλήρως τους δανειστές που σκοπεύει να καταβάλει τα χρήματα της υπεραπόδοσης, οπότε το «πράσινο φως» δεν θα ερχόταν ή θα προχωρούσε μονομερώς κερδίζοντας, όμως τη «συμπάθεια» μιας μεγάλης κοινωνικής μερίδας για την επιλογή της.

DAS DR. ALEXANDER'S NEUER KANZLER PREUSSEN DEUTSCHLAND AB DEN SEPTEMBER IN BERLIN IN DEUTSCHLAND DES NEUEN JAHRES 2017!

Με την φοροκαταιγίδα που έρχεται από τη νέα χρονιά, τις πολλαπλές αυξήσεις σε έμμεσους φόρους, τη δημοσκοπική πτώση, αλλά και το στενό μαρκάρισμα της ΝΔ η «πλάστιγγα» έγειρε σχετικά εύκολα προς την επιλογή της «ρήξης» ελπίζοντας πως αυτή θα είναι σύντομη.  «Τέλος καλό όλα καλά» έλεγε στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου στο NEWS 247 εκτιμώντας πως τόσο το  «ξεπάγωμα» των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος όσο και η κίνηση «ματ» του Αλέξη Τσίπρα να εκθέσει ανεπανόρθωτα την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή, με το «παρών» που επέλεξε να ψηφίσει, απέδειξε την ορθότητα της  τελικής επιλογής.Μετά από ένα Συνέδριο όπου η κριτική κινήθηκε σε αρκετά υψηλούς τόνους για την απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από το παράλληλο πρόγραμμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο είδαν την υπεραπόδοση από το πλεόνασμα ως την μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να γίνει μια στροφή. Παράλληλα το  Μαξίμου θέλησε να δείξει τις προθέσεις τους σε σχέση με τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα από τη στιγμή που τελειώσει η επιτροπεία. Αυτό ήταν ένα μήνυμα σε όλους τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που το τελευταίο διάστημα έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην Κουμουνδούρου ταυτίζοντας την κυβέρνηση με τις προηγούμενες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ (ΚΛΕΜΛΙΝΟ-ΜΟΣΧΑ): 
" Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΗΚΟΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΙΑΣΚΟΡΠΗΣΜΕΝΟΙ ... ΩΣ ΕΘΝΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΛΑΟΣ!..." ("THE YELLOW JOURNAL" BERLIN! ATHENS, GREECE, JOHN RIGOTI, 01.01.2017! KAI KALΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΝΑΝΕΣ ΜΑΖΩΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΣΗΜΟ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ!  ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΕΙ ΕΝΤΟΠΗΣΜΟΥ "ΣΚΥΛΟΥ" ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΖΩΑ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ!....)
Και μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να «μέτρησε» τις αντιδράσεις των δανειστών, ελπίζοντας πως αν δεν είχαν πάρει τόσο μεγάλη έκταση ενδεχομένως θα μπορούσε να προχωρήσει και σε άλλες μικρότερες παροχές πριν το 2016, όμως το όλο εγχείρημα εκτιμάται ότι λειτούργησε υποσχετικά. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και οι περιοδείες όλων των κορυφαίων στελεχών ανά την περιφέρεια. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως «νέα μέτρα μετά το 2018 δεν γίνονται αποδεκτά», στο Μαξίμου επιλέγουν να βάζουν σε πρώτο πλάνο την επαφή με τον κόσμο.  Η προσήλωση στον στόχο της δημοσιονομικής πειθαρχίας το νέο έτος έγινε φανερή από τον Γιώργο Χουλιαράκη δίνοντας το αυστηρό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν και τα υπουργεία από εδώ και πέρα.
Στις «ζημιές» της επιλογής να δοθεί η επονομαζόμενη «13 σύνταξη» ήταν η περαιτέρω σκλήρυνση της στάσης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος απέδειξε πως έχει αρκετούς συμμάχους στο δρόμο προς ένα τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα.
Στο 2017 στην Ηρώδου Αττικού θέλουν να μπουν με το δεξί με την οικονομία, όμως να είναι και πάλι στο προσκήνιο. «Αγώνας δρόμου» στήνεται ήδη από τη Δευτέρα προκειμένου να βρεθεί μια πολιτική λύση για τα εμπόδια της β΄ αξιολόγησης που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά και τα πρωτογενή πλεονάσματα από το τέλος του προγράμματος και μετά. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής άνοιξε λίγο περισσότερο τα χαρτιά του επιβεβαιώνοντας πως το βασικό σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι η επέκταση του κόφτη και μετά το 2018.Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο την πιθανότητα οι δανειστές να «τραβήξουν  το σχοινί» επαναλαμβάνοντας το σκηνικό του 2015 και «ξεχειλώνοντας» την διαπραγμάτευση πέρα από τον Μάρτιο.
Τα προβλήματα του Αλέξη Τσίπρα δεν τελειώνουν εδώ καθώς η χρονιά ξεκινάει με το Κυπριακό και την πολυμερή διάσκεψης της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου, αλλά και ένα ραντεβού με τον Ταγίπ Ερντογάν που μένει να καθοριστεί τις πρώτες ημέρες του έτους. Το τετ α τετ των δυο ηγετών, από τη στιγμή που θα καθοριστεί, θα γίνει σε ένα βαρύ κλίμα με τις επαναλαμβανόμενες επιθετικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου να έχουν δυναμιτίσει το κλίμα ανάμεσα στις δυο χώρες.
Έξω από το κάδρο δεν μένει το προσφυγικό για το οποίο αναμένεται να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση το 2017. Πολλές μεγάλες δυνάμεις έχουν ήδη διαπιστώσει πως η συμφωνία του περασμένου Μαρτίου υπολειτουργεί και σίγουρα χρειάζεται το τοπίο να ξεκαθαρίσει και να επαναπροσδιοριστούν οι ρόλοι των μελών της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Αποφάσεις και ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και στις χώρες που συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα σύνορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου