THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Εφευρετικοί αλλά... άτολμοι οι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Καινοτόμοι και εφευρετικοί, αλλά όχι αρκούντως τολμηροί, φαίνεται ότι είναι οι Έλληνες νέοι επιχειρηματίες και οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς δεν φαίνεται να διεκδικούν και να αξιοποιούν τα διαθέσιμα κονδύλια από ευρωπαϊκά προγράμματα στον βαθμό που θα μπορούσαν.
Ενίοτε δε, τους λείπει και η τεχνογνωσία για την προετοιμασία των σχετικών φακέλων και η γνώση για το πού πρέπει να απευθυνθούν, ώστε να λάβουν ενίσχυση από κοινοτικά κονδύλια.
Ενδεικτικό είναι, ότι ενώ οι Ιταλοί επιχειρηματίες έχουν καταθέσει χιλιάδες προτάσεις προς χρηματοδότηση από το 'SME Instrument', το νέο κοινοτικό εργαλείο/πρόγραμμα, προϋπολογισμού 3 δισ. ευρώ, για την περίοδο 2014-2020, οι Έλληνες έχουν υποβάλει μόλις 500 και η διαφορά αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με τα μεγέθη των δύο χωρών, σύμφωνα τουλάχιστον με στέλεχος συμβουλευτικής εταιρείας, με έδρα τις Βρυξέλλες.
'Από το 2014 οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν καταθέσει 500 προτάσεις στο “SME Instrument”, από τις οποίες εγκρίθηκαν μόνο 19, ενώ από την Ιταλία υποβλήθηκαν χιλιάδες προτάσεις και εγκρίθηκαν 400' εξηγεί, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Φραντσέσκο Τζιοβάνι Ρότσιολα (Francesco Giovanni Rocciola), project manager κοινοτικών προγραμμάτων για λογαριασμό επενδυτικής και συμβουλευτικής εταιρείας στις Βρυξέλλες. Ο κ. Ρότσιολα περιλαμβάνεται μεταξύ των ομιλητών του 1ου διεθνούς συνεδρίου νεανικής επιχειρηματικότητας INNECO, που πραγματοποιείται από σήμερα έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τον κ. Ρότσιολα, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συχνά δεν γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζεται για να καταθέσουν μια σωστή πρόταση σε ένα εργαλείο όπως το SME Instrument, ότι 'δηλαδή απαιτείται μια ιδέα με βάσεις, αλλά και να παρουσιάσεις κάποιο έργο και δεν πηγαίνεις απλά να διεκδικήσεις κονδύλια με κάποια προτιμολογημένα έργα'. Επίσης, πρόσθεσε, η ίδια η Πολιτεία δεν βοηθάει.
'Σε άλλες χώρες, η επιχειρηματικότητα παίρνει ώθηση, ήδη μέσα από τα πανεπιστήμια, με τη στήριξη των spin-offs για τη δημιουργία νεοφυούς επιχείρησης, ενώ τα ίδια τα επιμελητήρια λειτουργούν ως θερμοκοιτίδες και προθερμοκοιτίδες' σημείωσε, υπενθυμίζοντας ότι για να διεκδικήσει κονδύλια από τέτοια προγράμματα, ο Έλληνας πρέπει ν' ανταγωνιστεί με τον Γερμανό ή τον Άγγλο, που ξεκινάει από πολύ καλύτερη βάση.
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, πρόεδρος του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας ('ΝΕ'), που διοργανώνει το συνέδριο, επισήμανε ότι το πρόβλημα για τους Έλληνες είναι επιπροσθέτως ότι δεν τολμούν να κάνουν το επόμενο βήμα. Το 1ο διεθνές συνέδριο INNECO θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και περιλαμβάνει εισηγήσεις, ομιλίες, workshops και networking.
Στη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν πάνω από 23 ομιλίες υψηλού επιπέδου, ενώ θα συμμετάσχουν funds και επιχειρηματικοί άγγελοι, θα γίνουν τέσσερα events επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες. Το συνέδριο διοργανώνει ο Όμιλος Νεανικής
Επιχειρηματικότητας 'ΝΕ', που με χρονική αφετηρία το 2010, έχει πλέον αποκτήσει 120 μέλη στη Θεσσαλονίκη και ισάριθμα στην Αθήνα.