THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Τα μηνύματα των πολιτικών για το νέο έτος...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Στο εορταστικό πνεύμα της παραμονής του νέου έτους, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Μικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων είπαν τα κάλαντα στο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Kαι του χρόνου να μας τα πείτε ξανά!», είπε ο πρωθυπουργός.
Οι πρώτοι που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ήταν τα παιδιά και οι συνοδοί τους, από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, και ο κ. Τσίπρας τους υποσχέθηκε ότι θα τους επισκεφθεί και στην έδρα του Συλλόγου, που είναι στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα παιδιά όμως, φορούσε κονκάρδα του ΠΑΟΚ, γεγονός που έδωσε την αφορμή να ξεκινήσει αθλητική συζήτηση. Ο πρωθυπουργός δώρισε στα παιδιά τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορούν να βλέπουν κινηματογράφο στα γραφεία του Συλλόγου, πράγμα που τα χαροποίησε ιδιαίτερα.
Ακολούθησε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η χορωδία «Λαλητάδες», οι οποίοι και τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το δημοτικό τραγούδι για τα «περήφανα Τζουμέρκα», τον τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού. Στον οποίον πρoσέφεραν επίσης τσίπουρο από την περιοχή, ηπειρώτικες πίτες («μου έφτιαχνε η γιαγιά μου», θυμήθηκε ο πρωθυπουργός), αλλά και την ειδική έκδοση των ΕΛΤΑ για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου. Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελείωσαν εδώ, καθώς ο παρευρεθείς υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εθεάθη κάποια στιγμή να σιγοτραγουδά ένα δημοτικό τραγούδι.
Φορώντας τοπικές φορεσιές οι συντοπίτες του πρωθυπουργού χόρεψαν και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία στο έργο σας», ενώ η γιορτινή ημέρα ολοκληρώθηκε με τη Μικτή Χορωδία Ενόπλων Δυνάμεων. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν, εκτός του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι υπουργοί Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και η γ.γ. του πρωθυπουργού Ιωάννα Πεππέ.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στο Ουέλλινγκτων της Νέας Ζηλανδίας κ. Γιάννη Καλλίνικο, καθώς και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.
Τους συνεχάρη για την επιτυχία τους στον τόπο που ζουν και εργάζονται, και τους ευχαρίστησε, διότι ως Έλληνες της Διασποράς τιμούν την Ελλάδα και την Ιστορία της.
Η κοινότητα του Ουέλλινγκτων επελέγη ως μια από τις πιο μακρινές ελληνικές κοινότητες. Η Νέα Ζηλανδία έχει 11 ώρες διαφορά με την Ελλάδα και σε λίγη ώρα οι περίπου 3.000 Έλληνες που ζουν εκεί θα υποδεχθούν το νέο έτος. Να σημειωθεί ότι το Ουέλλινγκτων είναι αδελφοποιημένη πόλη με τα Χανιά.
Τα εορταστικά μηνύματα
«Ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες, υγεία και δύναμη. Το μέλλον είναι στα χέρια μας» αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Το 2016 η πρώτη αριστερή κυβέρνηση του τόπου ξεκίνησε το τιτάνιο έργο της κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, σε μια εποχή δύσκολη και υπό συνθήκες αντίξοες, θέτοντας στο επίκεντρο τις αγωνίες και τις ανάγκες των εργαζομένων, των άνεργων, των ασθενέστερων.
Το 2017 θα πρέπει να είναι το έτος της δίκαιης ανάπτυξης και της κοινωνικής προκοπής. Η προστασία των αδυνάτων, η επαναθεμελίωση της δημόσιας παιδείας, ενός σύγχρονου, πρότυπου συστήματος δημόσιας υγείας για όλες και όλους, η  ανασυγκρότηση του  δημοσίου τομέα και ιδίως του κοινωνικού κράτους, η προστασία του περιβάλλοντος, είναι τομείς στους οποίους, κατά τη χρονιά που  πέρασε, επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες και έγιναν ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Όμως, χρειάζονται πολλά ακόμα».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος δήλωσε στο εορταστικό του μήνυμα: «Το 2017 θα αποδειχθεί έτος εθνικής ανάτασης και ανασυγκρότησης, η καινούρια χρονιά είναι μια καινούρια αρχή», εκτίμησε στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία του εορτασμού της 1ης του νέου έτους.
Παράλληλα είπε προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την απόφαση της κυβέρνησης «να συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, έχοντας πάντα στο νου μας ως πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής σας, αλλά και των οικογενειών σας».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η χώρα μας, παρά τη δημοσιοοικονομική κρίση, παρέμεινε ο βασικός πυλώνας σταθερότητας και το προπύργιο της Ευρώπης στον αγώνα για την ανάσχεση της εξάπλωσης των φονταμενταλιστικών τάσεων και ασύμμετρων απειλών, από το τόξο αστάθειας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής» και παρατήρησε ότι το έτος που μας πέρασε «οι Ένοπλες μας Δυνάμεις αποτέλεσαν την ισχυρή δύναμη αποτροπής για όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας δίκαια και είναι η διαχρονική δύναμη σταθερότητας και εγγύησης της άμυνας της χώρας, αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα ηγεμονικές φαντασιώσεις και ανιστόρητες διεκδικήσεις».
«Για την κυβέρνησή μας αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η εξασφάλιση των συμφερόντων του ελληνικού έθνους, και αναφέρομαι στο έθνος γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε τον κυπριακό ελληνισμό, η υποστήριξη του οποίου είναι για μας εθνική επιταγή» επισήμανε περαιτέρω.
Καταλήγοντας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απηύθυνε κάλεσμα «να είμαστε όλοι μαζί, με εθνικό όραμα και διάθεση για σκληρή δουλειά, να συνδράμουμε, ο καθένας από τη θέση στην οποία βρίσκεται, για την ενίσχυση της εθνικής μας άμυνας και την προβολή της εθνικής ισχύος, ώστε να συνεχίσει η χώρα μας να είναι μια δύναμη ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή».
Μήνυμα προς τον απόδημο Ελληνισμό για το νέο έτος απέστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η μάχη απέναντι στο λαϊκισμό και στο ψέμα είναι ο νέος πατριωτισμός που διαμορφώνεται κι ενισχύεται μέρα με τη μέρα στη συνείδηση των Ελλήνων», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στον «Εθνικό Κήρυκα».
«Στην αναγέννηση της Ελλάδας, πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις. Κανείς δεν περισσεύει. Εμείς, δημιουργούμε τις πολιτικές προϋποθέσεις. Εσείς, οι Έλληνες της διασποράς θέλουμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια για ανόρθωση της χώρας», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
«Να μην χάνουμε την ελπίδα μας και να πιστεύουμε στις κρυφές δυνάμεις της πατρίδας μας», ευχήθηκε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Καλή Χρονιά σε όλους. Να μη χάνουμε την ελπίδα μας, να πιστεύουμε στις κρυφές δυνάμεις της πατρίδας μας που είναι εν υπνώσει και κάποια στιγμή πρέπει να τις βγάλουμε μπροστά», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης στο μήνυμά του.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά άκουσε τα κάλαντα από τον Σύλλογο Ποντίων «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας και τους Συλλόγους Δανακιωτών και Φιλωτιτών Νάξου.
Στη συνέχεια, απηύθηνε μήνυμα με την ευκαιρία του νέου έτους, στο οποίο επισήμανε την ανάγκη «με εθνική συνεννόηση και νέα αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο παρόν».
«Σε πείσμα των δυσκολιών, μπορούμε να βάλουμε περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να αφήσουμε πίσω μας την κρίση», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε : «Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι το 2017. Τέρμα οι σωτήρες και οι αυταπάτες. Κανένας μόνος δεν μπορεί. Με εθνική συνεννόηση και νέα αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο παρόν, για ελπίδα για το μέλλον. Πριν απ΄όλα για τα παιδιά μας. Γιατί τους αξίζει. Καλή χρονιά με υγεία για όλους».
Την ευχή «το 2017 να αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στην προσπάθεια για ανασύνταξη του εργατικού- λαϊκού κινήματος» διατυπώνει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
«Χρόνια πολλά, καλή και αγωνιστική χρονιά να έχουμε», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δ. Κουτσούμπας και κάνει λόγο  «για την οικοδόμηση της κοινωνικής συμμαχίας, με ισχυροποίηση του ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου