THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Συναγερμός: Tα πυρηνικά της Γαλλίας 'σβήνουν' τα λαμπιόνια και στη χώρα μας

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Η ζήτηση ηλεκτρισμού στη χώρα μας είναι βεβαίως αυξημένη λόγω των Χριστουγέννων. Αυτό όμως δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα καθώς τα ηλεκτροπαραγωγικά εργοστάσια έχουν εγκατεστημένη ισχύ πολύ υψηλότερη από την κατανάλωση.
Το πρόβλημα δημιουργείται λόγω των μεγάλων εξαγωγών, αφού όλη η Ευρώπη «διψάει» για ρεύμα λόγω της προσωρινής απόσυρσης των πυρηνικών εργοστασίων της Γαλλίας.
Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας πάνω από το ένα τρίτο του πυρηνικού παραγωγικού παραγωγικού της Γαλλίας. Η απόφαση ελήφθη από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας της χώρας και σχετίζεται με θέματα ποιότητας προμήθειας υλικών, που εντοπίστηκαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ενδελεχείς έλεγχοι. Κάποιες πληροφορίες πάντως θέλουν το κλείσιμο να σχετίζεται και με λόγους ασφάλειας και πρόληψης απέναντι σε πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα από το ISIS.
Σε κάθε περίπτωση έχει δημιουργηθεί ένα ενεργειακό έλλειμμα στο κέντρο της Ευρώπης, το οποίο όπως αναμενόταν έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο: η ζήτηση που καλυπτόταν από τις πυρηνικές μονάδες πλέον καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από εισαγωγές με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση του εμπορίου και αύξηση των τιμών.
Τα απόνερα της κρίσης φτάνουν έως και την Ελλάδα όπου παρατηρείται με βάση τα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ σημαντική ενίσχυση των εξαγωγών. Οι ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες δουλεύουν στο φουλ, ωστόσο για να γίνει αυτό χρειάζεται φυσικό αέριο, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στις ποσότητες που απαιτείται.
Η αυξημένη κατανάλωση φυσικού αερίου έχει οδηγήσει τα αποθέματα LNG στη Ρεβυθούσα σε οριακό σημείο, την στιγμή που η τροφοδοσία από τα δύο σημεία εισόδου με αγωγούς – παρότι εξελίσσεται ομαλά και παραδίδονται κανονικά όλες οι ποσότητες τόσο ρώσικου όσο και τουρκικού αερίου – δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.
Επιπλέον, ένα μεγάλο φορτίο φυσικού αερίου των 130.000 κυβικών μέτρων που συμφώνησε η ΔΕΠΑ με την αλγερινή Sonatrach να έρθει το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, παρέμεινε καθηλωμένο στο Αλγέρι λόγω ισχυρής θαλασσοταραχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φορτίο πρόκειται να παραδοθεί το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.
Με αυτά τα δεδομένα έχει αναβαθμιστεί στην ένδειξη 2 το επίπεδο συναγερμού και χθες έγιναν δύο συσκέψεις της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων, μία στη ΡΑΕ και μία υπό τον Γιώργο Σταθάκη στο ΥΠΕΝ.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση, ζητήθηκε από τον ΔΕΣΦΑ και τον ΑΔΜΗΕ οι ηλεκτροπαραγωγοί να μειώσουν την κατανάλωσή τους πιθανόν σε ένα μέγεθος της τάξης των 20.000 Μεγαβατωρών, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει τις εξαγωγές. Παράλληλα θα ενεργοποιηθεί η εφεδρεία μονάδων φυσικού αερίου που μπορούν να λειτουργήσουν με πετρέλαιο. Αυτές είναι το Λαύριο 5 της ΔΕΗ και η Κομοτηνή. Βεβαίως για τις ώρες της μεγάλης αιχμής προβλέπεται να αξιοποιηθούν τα υδροηλεκτρικά και ειδικότερα τα Κρεμαστά, το Καστράκι, ο Ιλαρίωνας, το Πολύφυτο, η Σφηκιά, ο Ασώματος, ο Θησαυρός, ο Αώος κλπ.
Την κατάσταση συνεχίζουν να διευκολύνουν και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αφού και για αύριο προβλέπεται αυξημένη παραγωγή 35.000 μεγαβατωρών κυρίως από αιολικά που δίνουν κρίσιμη ανάσα στο σύστημα.
Το επόμενο μέτρο που εξετάζεται είναι εάν διαπιστωθεί ότι συνεχίζονται τα προβλήματα να ανέβει το επίπεδο συναγερμού από το 2 στο 3. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιθανόν να εξεταστούν περαιτέρω δράσεις όπως η εφαρμογή μέτρων διαχείρισης της ζήτησης όπως η διακοψιμότητα όχι μόνο στο φυσικό αέριο αλλά και στον ηλεκτρισμό.