THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Βερολίνο

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή χθεσινοβραδινή επίθεση με το φορτηγό στο Βερολίνο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης, Amaq. Η τζιχαντιστική οργάνωση ισχυρίζεται ότι δράστης είναι 'στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους '.
Όπως υπενθυμίζει η βρετανική Ιndependent, η φράση αυτή έχει χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιθέσεις 'μοναχικών λύκων ', όπως αυτή στο νυχτερινό κέντρο στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης
Στο μεταξύ η Die Welt, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, μετέδωσε νωρίτερα ότι ο δράστης της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί, προειδοποιώντας ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες επιθέσεις.
Η γερμανική αστυνομία άφησε ελεύθερο τον αρχικό ύποπτο που είχε συλλάβει προκειμένου να διασταυρώσει εάν είναι ο οδηγός του φορτηγού που αφαίρεσε τη ζωή 12 ανθρώπων και τραυμάτισε άλλους 48 σε χριστουγεννιάτικη αγορά περιοχής του δυτικού Βερολίνου.
Oι γερμανικές αρχές είχαν αρχικά παρουσιάσει ένα αιτούντα άσυλο από το Πακιστάν ηλικίας 23 ετών, τον οποίο συνέλαβαν χθες το βράδυ σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης αφού τον είχε ακολουθήσει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ως ύποπτο ότι οδηγούσε το βαρύ όχημα. Αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει στοιχείων, όπως έγινε γνωστό από τη γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία.
'Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν αποκάλυψαν προς το παρόν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις υποψίες ' σε βάρος του, εξηγεί η εισαγγελία σε ένα δελτίο τύπου.
Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές είχαν νωρίτερα γνωστοποιήσει ότι ο Πακιστανός, που έφθασε στη Γερμανία στα τέλη του 2015, πιθανόν δεν είναι ο δράστης της επίθεσης κι ότι ένας 'επικίνδυνος εγκληματίας (αναμφίβολα) διαφεύγει '. Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο ύποπτος έδωσε μακροσκελή κατάθεση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Merkel:
Οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν
Για 'απάνθρωπη και ασύλληπτη ' επίθεση έκανε λόγο η Α.
Μέρκελ, η οποία εμφανίστηκε συγκλονισμένη και ντυμένη στα μαύρα μετά
το χθεσινοβραδινό τραγικό συμβάν στο Βερολίνο που κόστισε το θάνατο 12 ανθρώπων ενώ είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό άλλων 48.
Οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν όπως το προβλέπουν οι νόμοι του γερμανικού κράτους, τόνισε η Καγκελάριος. 'Δεν θα αλλάξουμε τρόπο ζωής '.
Πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, δήλωσε η καγκελάριος Α. Μέρκελ στη γερμανική πρωτεύουσα με αφορμή την χθεσινοβραδινή επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο δυτικό Βερολίνο.. Θα ήταν λυπηρό αν αποδεικνύονταν ότι η επίθεση έγινε από πρόσφυγα που ζήτησε άσυλο στη Γερμανία, τόνισε η καγκελάριος, προσθέτοντας: 'Λυπηρό θα ήταν και για όλους εκείνους που καθημερινά βοηθούν και στηρίζουν εθελοντικά τους πρόσφυγες που ζητούν καταφύγιο στη Γερμανία. Πώς μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ηρεμία μιας χριστουγεννιάτικης αγοράς λαμβάνει χώρο αυτή η αποτρόπαια πράξη; Όμως εμείς δεν θα αλλάξουμε τρόπο ζωής ', υπογράμμισε η καγκελάριος.
Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στην Ευρώπη
Μετά την επίθεση στο Βερολίνο έχει σημάνει συναγερμός σε ολόκληρη την Ευρώπη που ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για μελλοντικές ανάλογες επιθέσεις.
Πρώτη από όλες η
Γαλλία
αυξάνει τα επίπεδα συναγερμού στη χώρα και ιδιαιτέρως σε χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές.
'Αντιμετωπίζουμε υψηλό επίπεδο τρομοκρατικής απειλής ' και ανταποκρινόμαστε με σχέδιο επίσης εξαιρετικά υψηλής επιφυλακής, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. 'Έχουμε υψηλό επίπεδο απειλής και έχουμε επίσης εξαιρετικά υψηλό επίπεδο κινητοποίησης και επιφυλακής ', δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Την ίδια ώρα και στην
Ιταλία
ενισχύθηκαν τα αντιτρομοκρατικά μέτρα, με τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν ότι η επιφυλακή στην χώρα είναι ιδιαίτερα υψηλή, από την στιγμή, μάλιστα, που σε πρόσφατα βίντεομηνύματα των ισλαμιστών τρομοκρατών εκφράζονται απειλές κατά της Ιταλίας και του Βατικανού.
Στο
Λονδίνο
η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναθεωρεί τα σχέδιά της για την προστασία δημόσιων εκδηλώσεων κατά την εορταστική περίοδο.
'Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει καταρτίσει λεπτομερή σχέδια για την προστασία δημόσιων εκδηλώσεων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ', ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.
Στην
Αυστρία
, συγκεκριμένες ενδείξεις για ενδεχόμενη επίθεση δεν υπάρχουν, τόνισε ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, ζητώντας ταυτόχρονα από τις αστυνομικές αρχές της χώρας αυξημένη επαγρύπνηση.
Ποιος ήταν τελικά ο οδηγός;
Σύμφωνα με την
Deutsche Welle
, πολλά είναι τα ερωτηματικά για τον οδηγό, τον συνοδηγό, αλλά και το φορτηγό με το οποίο έγινε η επίθεση. Αυτό που γνωρίζουμε για τον οδηγό, με κάθε επιφύλαξη, είναι ότι μετά την επίθεση εγκατάλειψε το όχημα, αναφέρει.
Όσον αφορά τη νταλίκα, σύμφωνα με την Deutsche
Welle, εικάζεται ότι εκλάπη από τον οδηγό και ότι το δεύτερο άτομο που βρέθηκε μετά την επίθεση νεκρό μέσα στην καμπίνα ήταν ο Πολωνός επαγγελματίας, ο οποίος οδηγούσε το όχημα, και ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είχε πέσει θύμα απαγωγής. Η νταλίκα είχε πολωνικές πινακίδες και σύμφωνα με δήλωση του Πολωνού ιδιοκτήτη της σε πολωνικά ΜΜΕ εκλάπη χθες κατά τις 4μμ τοπική ώρα.
Η αστυνομία του Βερολίνου μέσω Twitter ανακοίνωσε ότι είναι υπό έρευνα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το φορτηγό είχε κλαπεί από οικοδομή στην Πολωνία.
Θύμισε... Νίκαια
Η χθεσινή τραγωδία ανέσυρε μνήμες από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας τον Ιούλιο, όταν ένας άντρας τυνησιακής καταγωγής σάρωσε με ένα φορτηγό 19 τόνων πεζούς στην προκυμαία, σκοτώνοντας 86 άτομα μεταξύ ενός πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα κατά την εθνική εορτή της Γαλλίας. Την ευθύνη για το μακελειό την ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Την επίθεση καταδίκασαν ο νεοεκλεγείς Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Λευκός Οίκος, μεταξύ άλλων.
Η Γερμανία δεν έχει βιώσει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση από τζιχαντιστές τα τελευταία χρόνια, όπως οι γειτονικές της χώρες Βέλγιο και Γαλλία. Υπήρξαν όμως δύο μικρότερες επιθέσεις στη Βαυαρία το καλοκαίρι, μία σε τραίνο κοντά στο Βίρτσμπουργκ και άλλη μία σε μουσικό φεστιβάλ στο Άνσμπαχ, όπου τραυματίστηκαν 20 άτομα. Την ευθύνη και τις δύο επιθέσεις την ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Επίσης, κυβερνητικά στελέχη έχουν πει ότι η χώρα, η οποία άνοιξε τις πόρτες πέρσι σε σχεδόν 900.000 μετανάστες, πολλοί από αυτούς από τη Μέση Ανατολή, βρίσκεται 'στο στόχαστρο τρομοκρατών '.
Στα μέσα Οκτωβρίου, η αστυνομία συνέλαβε έναν Σύρο μετανάστη ο οποίος ήταν ύποπτος για τοποθέτηση βόμβας σε αεροδρόμιο του Βερολίνου. Ο 22χρονος αυτοκτόνησε σε φυλακή λίγο μετά τη σύλληψή του.
Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης είπε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας #39;Αγγελας Μέρκελ είχε ενημερωθεί για την κατάσταση από τον ντε Μεζιέρ και τον δήμαρχο του Βερολίνου. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για περαιτέρω επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή και προέτρεψε τον κόσμο να απομακρυνθεί από εκεί.
'Είμαι συγκλονισμένος από τις απαίσιες ειδήσεις του τί συνέβη στην εκκλησία στο Βερολίνο ', είπε ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.
Υπήρχαν προειδοποιήσεις από το... Νοέμβριο
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών είχε εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία ήδη από το Νοέμβριο προειδοποιώντας Αμερικανούς υπηκόους για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών.
'Οι Αμερικανοί υπήκοοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε εορταστικά φεστιβάλ, εκδηλώσεις και λαϊκές αγορές ', ανακοίνωσε το
Στέιτ Ντιπάρτμεντ
, προσθέτοντας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα και οργανώσεις που συνδέονται μαζί τους συνεχίζουν τον σχεδιασμό επιθέσεων στην Ευρώπη.
Αλλά και η αστυνομική υπηρεσία της ΕΕ,
Europol
, προειδοποιούσε από τις αρχές Δεκεμβρίου ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι πιθανό να εξαπολύσει περισσότερες επιθέσεις στην Ευρώπη, καθώς δεκάδες μαχητές βρίσκονται ήδη επί τόπου και περισσότεροι από αυτούς είναι πιθανό να φθάσουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο μετά τις ήττες που υφίσταται το ΙΚ στη Συρία και στο Ιράκ. Μάλιστα τόνιζε ότι Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία έχουν τις πιο πολλές πιθανότητες να αποτελέσουν στόχο.
Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω στον κόσμο γύρω στις 8:00 μ.μ. τοπικής ώρας (9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας), μια ώρα όπου συνωστίζονται ενήλικες και παιδιά γύρω από τα παραδοσιακά ξύλινα κιόσκια που πουλούν φαγητά και χριστουγεννιάτικα πράγματα, σε μια ετήσια παράδοση που γιορτάζεται σε όλη τη Γερμανία και ένα μεγάλο μέρος της Κεντρικής Ευρώπης.
Το επεισόδιο συνέβη κοντά σε ένα πολύ γνωστό μνημείο του Βερολίνου, την εκκλησία Gedaechtniskirche, η οποία οικοδομήθηκε το 1891-95, και η οποία αφέθηκε όπως ήταν, κατεστραμμένη μετά από βομβιστικές επιθέσεις κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ως μνημείο ειρήνης και συμφιλίωσης.
'Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο ', είπε η Έμα
Ράστον
, τουρίστρια, στο CNN. 'Αρχίσαμε να βλέπουμε το επάνω μέρος ενός φορτηγού, που άρχισε να διακρίνεται (...) ενώ έπεφτε πάνω στα κιόσκια και τους ανθρώπους ', πρόσθεσε. Το φορτηγό της φάνηκε να προχωρά με ταχύτητα περίπου 65 χλμ/ώρα.
Περιπολικά και ασθενοφόρα έφτασαν στην περιοχή πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου