THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

THE "Υ.J." BERLIN EXKLUSIVE NUR HIER FUER HEUTE: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ... ΕΦΥΓΕ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ Η ΔΑΣΚΑΛΑ - ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΗ!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Του Θεόδωρου Καλμούκου, ΒΟΣΤΩΝΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών η Μαρία Ημερομίσθη η δασκάλα-θρύλος της ελληνικής γλώσσας την οποία υπηρέτησε πιστά και αφοσιωμένα από το 1946 στο Ελληνικό Απογευματινό Σχολείο της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου της πόλης του Peabody (Πίμποντι) της Μασαχουσέτης.






ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΗΚΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΗΚΗΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" BERLIN ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ 25.12.2016 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΠΟΥ ΤΑΞΗΔΕΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΝΗ ΕΛ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ 
ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΜΗ!....  :
 ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΗΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΟ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΗΚΗ, ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΗΚΗ, ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "PULITZER" ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!...  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΗΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΗΔΑ ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" BERLIN O JOHN RIGOTI TOY BERLIN -DEUTSCHLAND - GERMANY- ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2017!... :


ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΩΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΧΕΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΗΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΗΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο JOHN RIGOTI -GIANNIS TSIRIGOTIS- ΜΑΣ ΩΣ ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-LIQUIDATOR-OWNER-STOCK BROKER-REAL ESTATE DEALER-GLOBAL PRIVATE INVESTOR-OFF SHORE BANKING ACCOUND OWNER IN COOK ISLANDS!... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LINK:

Η αείμνηστη δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια και δεν είχε αποκτήσει δικά της παιδιά, αλλά παιδιά της ήταν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριές της, οι οποίοι την αγαπούσαν και την σέβονταν πολύ διότι πρώτη εκείνη έδειχνε αγάπη, ενδιαφέρον και στοργή.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Εθνικός Κήρυξ» είχε γράψει εκτενώς για την προσφορά της τον Ιούνιο του 2008, όταν τιμήθηκε από τη Μητρόπολη Βοστώνης στην ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων και τιμητικών των μελών των κοινοτήτων.

Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1922 στην πόλη Peabody της Μασαχουσέτης. Οταν ήταν 9 μηνών πέθανε η μητέρα της και ο πατέρας της την πήγε στην Ελλάδα όπου μεγάλωσε με την οικογένεια της μητέρας της.

Στην Ελλάδα βίωσε τις πίκρες και τους καημούς της Κατοχής και τις κακουχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επανήλθε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 24 ετών, το έτος 1946 και συναντήθηκε και πάλι με τον πατέρα της. Τον ίδιο χρόνο διορίσθηκε δασκάλα στο Σχολείο του Αγίου Βασιλείου του Peabody στο οποίο δίδαξε επί εξήντα και πλέον έτη.

Τιμήθηκε με πολλά βραβεία και διακρίσεις. Εργάσθηκε επί τριάντα χρόνια ως επικεφαλής του τμήματος μεταποίησης ενδυμάτων στο μεγάλο κατάστημα ένδυσης Jordan Marsh, ενώ αρνήθηκε πολλές φορές τις προαγωγές που της πρότειναν επειδή θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.

Καταλείπει πολλούς συγγενείς στην Ελλάδα, καθώς επίσης και πολλούς φίλους και φίλες συμπεριλαμβανομένων της κυρίας Αδαμαντίας Λόρη και της κόρης της Θεοδώρας, με τις οποίες έμενε, καθώς επίσης αναρίθμητους μαθητές και μαθήτριες.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία της τελέσθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου του Peabody και ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Greens Lawn Cemetery στην πόλη του Σάλεμ της Μασαχουσέτης.

Οσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μπορούν να στείλουν χρηματικές δωρεές για την οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού Σχολείου της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου ως εξής: St. Vassilios Greek School, 5 Paleologos Street, Peabody, MA 01960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου