THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

"THE YELLOW JOURNAL" BERLIN: HIER DIE STIMME DES HERZENS UND DES ZENTRUMS EUROPAS!... BERLIN HEUTE! DIE HAUPTSTADT DER EU STAATEN!... VON HIER AUS WIRD ALLES DIREKTIERT UND REGIERT!... WIR DIE DEUTSCHEN HABEN DIE MACHT UND DEM RUHM!... (EIN DIREKTES BERICHT VON DEN KANZLERAMT IN BERLIN VON DEN HERAUSGEBER HIER UND DEN BERLINER JOURNALISTEN-BWL EKONOMISTEN-LIQUIDATOR DEN HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) -17.12.2016-: Ε.Τσακαλώτος : «Γατάκια στο ΔΝΤ τρέμουν το Βερολίνο - Κάναμε ότι χρειάζεται - Να γίνει ελάφρυνση χρέους»!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Την έντονη απογοήτευσή του απέναντι στο ΔΝΤ εξέφρασε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ  Ε.Τσακαλώτος ο οποίος χαρακτήρισε το Ταμείο «γατάκι» αφού υποχώρησε απέναντι στην ΕΕ και τις παράλογες γερμανικές απαιτήσεις για πλεονάσματα ύψους 3,5% για μια δεκαετία!FROHE WEIHNACHTEN AUS DER HAUTSTADT EUROPAS UND DEUTSCHLANDS RUHM! HIER WIR GEFEIERT RUHMREICH IN BERLIN! EIN SCHOENES NEUES JAHR 2017 BITTESCHOEN MEINE DAMEN UND HERREN!... 
("THE YELLOW JOURNAL" BERLIN JOHN RIGOTI 19.12.2016)

«Η οικονομία θα αναπτυχθεί σύμφωνα με τις προγνώσεις για τρίτο συνεχές τρίμηνο, τα έσοδα από τον ΦΠΑ αυξήθηκαν και η φοροδιαφυγή καταπολεμάται με επιτυχία. Ξεπεράσαμε τους στόχους μας», είπε ο υπουργός Οικονομικών και επομένως μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση τους ελληνικού χρέους.H EΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!... ΩΣ Η ΤΕΜΠΕΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΗΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΙΑΝΑ!.... ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΗΝΗ... ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΤΟΝ ΤΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ.... ΒΕΒΑΙΑ!... ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΤΣΙΠΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!...  ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΗΔΩΝΗ!... ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΥΝΤΩΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙ!....ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΩΝ !!!
(ΒΕΡΟΛΙΝΟ... ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2016 ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ!...)
ΕΔΩ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "G"!.... 
ΦΥΣΗΚΑ ΤΗΣ XΩΡΗΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ¨ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΡΑΠΕ-ΦΡΕΝΤΟ-ΤΕΜΠΕΛΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΡΟΜΠΑΚΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥ ΞΕΦΤΗΛΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΗΣΤΟΦΑΣΗΣΤΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!....


Στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας και στις συζητήσεις του ελληνικού κράτους με τους διεθνείς πιστωτές, αναφέρθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας χτες στην εκδήλωση με θέμα: «Ευρώπη & Ελλάδα στο σταυροδρόμι - Μπορεί το τέλος της λιτότητας να αποτρέψει την δεξιά στροφή;».
ALLE ΑUSLAENDER RAUS AUS UNSER VATERLAND DEUTSCHLAND GESTERN NOCH! 
DIE NEUE REGIERUNG AB DEN SEPTEMBER 2017!....
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο πρόσκειται στο κόμμα της γερμανικής Αριστεράς "Die LInke", στο Βερολίνο.
O υπουργός Οικονομικών δήλωσε απογοητευμένος από τους πιστωτές της Ελλάδας σύμφωνα με το  ΑΠΕ-ΜΠΕ και έκανε έκκληση για κοινωνική εξισορρόπηση κατά την μεταρρυθμιστική προσπάθεια της χώρας. Ο κ. Τσακαλώτος παρέπεμψε στις μεγάλες προόδους κατά την εφαρμογή του τρέχοντος προγράμματος.
Η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει, όπως είπε, ένα "σαφές σχέδιο" για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έχει εφαρμόσει από τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015 με τους δανειστές ένα πλήθος μεταρρυθμίσεων όπως είναι π.χ. τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης φορολογικής αρχής και τον τομέα της ενέργειας.
Η ευημερία της Ελλάδας και της Ευρώπης εξαρτάται από την συμμετοχή των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων στην ανάπτυξη, διαφορετικά η ήπειρός μας θα αντιμετωπίσει "μεγάλες δυσκολίες", υπογράμμισε ο κ. Τσακαλώτος, όπως και οι άλλοι ομιλητές.
Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα στα συμφέροντα των πιστωτών και εκείνων του ελληνικού λαού, ο οποίος έκανε στα περασμένα έξι-επτά χρόνια πολλές θυσίες.
Αναφερόμενος στο δώρο των Χριστουγέννων για 1,6 εκ. συνταξιούχους, όπως επίσης και την αναβολή της αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, που επικρίνονται από ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε ότι δεδομένων των μεταρρυθμιστικών προόδων τις οποίες έχει κάνει η Ελλάδα, θα πρέπει η Ευρώπη να δώσει τέτοια περιθώρια στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Θα "ήταν ντροπή" εάν δεν υπήρχε συμφωνία στο θέμα αυτό, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτηριστικά, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι άλλοι ομιλητές. Ακόμα, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου απογοητευμένος από την στάση του ΔΝΤ προς την Ε.Ε, διότι δεν αναγνωρίζει στο ταμείο ένα "λιοντάρι" όπως το ίδιο θεωρεί τον εαυτό του αλλά ένα "γατάκι".
Στην εκδήλωση, από την πλευρά της, η σοσιαλδημοκράτης πολιτικός Γκεζίνε Σβαν, διαβλέπει στην σημερινή κρίση μια βαθιά πολιτιστική κρίση στην Ευρώπη στην οποία δεν υπάρχει μια αντιπρόταση. Ο Πράσινος πολιτικός Γιούργκεν Τριτίν ζήτησε, όπως κάνει εδώ και καιρό, την μερική διαγραφή του χρέους της Ελλάδας κι ο επικεφαλής οικονομικών θεμάτων του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς Aξελ Τρόοστ τάχθηκε υπέρ της υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης παρά την εφαρμογή των επιβληθεισών από τους πιστωτές μέτρων πολιτικής λιτότητας.
Στις παρεμβάσεις της η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε αναλυτικά στην μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας τονίζοντας ότι από το 2010 το σύστημα των συλλογικών συμβάσεων σε ολόκληρη τη χώρα έχει καταρρεύσει και έχουν απομείνει μόνον οκτώ, ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι υπογράφουν ατομικές συμβάσεις εργασίας και είναι υποχρεωμένοι να αποδέχονται χαμηλούς μισθούς. «Η Ελλάδα έχει γίνει "χώρα χαμηλών μισθών με απορρυθμισμένη αγορά εργασίας", ενώ η φτώχια αυξάνεται. Για αυτό η ελληνική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της εκ νέου εφαρμογής σε όλα τα επίπεδα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας», τόνισε η ίδια.