THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ENTYΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία του Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου!!!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Η κατασκευή του Ορθόδοξου Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι ένα δώρο από την ελληνική διασπορά και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Ιβάν Σαββίδη. Το κτίριο έχει ανεγερθεί σε ανάμνηση της γνωστής παλιάς Εκκλησίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που χτίστηκε το 1907 με δωρεά των κάτοικων του Ροστόφ. Στη δεκαετία του 1930 η εκκλησία ήταν κλειστή και μετά χρησιμοποιούνταν για άλλους σκοπούς. Το 1964 ο ναός γκρεμίστηκε και στα ερείπια του χτίστηκε κουκλοθέατρο.
ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΕΓΗΝΑΝ ΣΤΗΝ "ΔΕΞΙΩΣΗ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΗΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΗΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!... 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΑ!... 
Η σύγχρονη Εκκλησία του Ευαγγελισμού, που το ύψος της είναι 28 μέτρα, κατασκευάστηκε σε βυζαντινό ρυθμό. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η «βυζαντινή τοιχοποιία». Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κτίριο θα είναι ένα μνημείο αστικής αρχιτεκτονικής. Ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε το έργο είναι ο Γεννάδιος Σεβτσένκο.
Το 2007 η έκταση επίσημα αγιάστηκε με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου του Ροστόφ και του Νοβοτσερκάσκ Παντελεήμονα, των κληρικών, της διοίκησης της περιφέρειας του Ροστόφ και των πιστών. Το έργο ευλόγησε και ο Πατριάρχης Πάσης Ρωσίας Αλέξιος Β '.
Το Ιανουάριο του 2014 είχαν ολοκληρωθεί οι βασικές κατασκευαστικές εργασίες. Σήμερα γίνεται το τελείωμα του κτιρίου. Στους τοίχους του ναού τοποθετήθηκαν οι μοναδικές ψηφιδωτές εικόνες που έχουν δημιουργήσει με τα χέρια τους οι μοναχές στο εργαστήριο της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης στην Κερατέα Αττικής. Τον Οκτώβριο του 2014 στον τρούλο του ναού τοποθετήθηκαν οι σταυροί ύψους 2 μέτρων. Ο κτήτορας του ναού είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου