THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Ώρα μηδέν για την Ευρώπη!...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Και μπροστά στο τυφλό χτύπημα των τρομοκρατών, η μόνη απάντηση θα πρέπει να είναι μια Ευρώπη ικανή να προστατεύσει τους πολίτες της και να παραμείνει «λιμάνι» ευημερίας και σταθερότητας.

Η σκιά της τρομοκρατίας απλώνεται και πάλι απειλητική στην Ευρώπη. Πριν από έναν περίπου χρόνο, το Ισλαμικό Κράτος είχε βυθίσει την Πόλη του Φωτός στο σκοτάδι. Μερικούς μήνες αργότερα, οι τρομοκράτες βάζουν στο στόχαστρο την «καρδιά» της Ευρώπης, με το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες να είναι το πιο αιματηρό στην ιστορία του Βελγίου. Και λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή του 2016 ήλθε η σειρά για το «σοκ του Βερολίνου», όπως έγραφαν τα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων.
Ένας χρόνος με γεγονότα που θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια, με σημαντικότερα την απόφαση της Βρετανίας να προχωρήσει σε «διαζύγιο» με την Ε.Ε., αλλά και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Σε αυτόν τον κόσμο που αλλάζει, με τους πολίτες να στέλνουν μηνύματα δυσαρέσκειας και έντονης επιθυμίας για ανατροπή του κατεστημένου, η Ευρώπη, παγωμένη μετά το νέο τυφλό χτύπημα των τρομοκρατών, στέκει θεατής των εξελίξεων, χωρίς έως τώρα να έχει επιδείξει αποφασιστικότητα στην επίλυση των εσωτερικών της προβλημάτων.
Η Ένωση των 28 χωρών-μελών θα έπρεπε να λειτουργεί ως πυλώνας σταθερότητας και όχι να φαντάζει αδύναμη να κρατήσει ενιαία στάση και πολιτική μπροστά στις προκλήσεις που την απειλούν.
Για τον Όλι Ρεν, πρώην επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων και νυν υπουργό Οικονομίας της Φινλανδίας, τα γεγονότα που συγκλονίζουν συθέμελα τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή απαιτούν την απάντηση της Ευρώπης, η οποία για τον Φινλανδό αξιωματούχο είναι ο φύλακας μιας πολύτιμης παγκόσμιας τάξης, που πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο.
«Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν, τότε θα εισέλθει υπνοβατώντας σε μια γεωπολιτική κρίση», κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι, τώρα περισσότερο από ποτέ, «πρέπει να διατηρήσει την ενότητά της».
Επτά δεκαετίες αφότου κατάφερε να αναδυθεί από τις στάχτες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το μέλλον της γηραιάς ηπείρου φαντάζει και πάλι γκρίζο και αβέβαιο. Επτά δεκαετίες ίσως να είναι πολύς καιρός, σβήνοντας από τις μνήμες των νεοτέρων τον εφιάλτη του πολέμου.
Όμως, τα γεγονότα σε Παρίσι, Βρυξέλλες και τώρα Βερολίνο είναι ακόμη πρόσφατα. Και μπροστά στο τυφλό χτύπημα των τρομοκρατών, η μόνη απάντηση θα πρέπει να είναι μια Ευρώπη ικανή να προστατεύσει τους πολίτες της και να παραμείνει «λιμάνι» ευημερίας και σταθερότητας.
ΕΔΩ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: 
("THE YELLOW JOURNAL" BERLIN!)