THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

"THE YELLOW JOURNAL" BERLIN! DIE EXKLUSIVE REPORTAGE DES HERRN JOHN RIGOTI DIREKT HEUTE AUS SEINE AMERIKA REISE: «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΙΟΥ!» Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΔΡ. ΑΝΤΡΙΟΥ ΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!


THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν εμφανίστηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο της Dow Chemical Δρ. Αντριου Λιβέρη και ανακοίνωσε ότι θα του αναθέσει την προεδρία του Bιομηχανικού Συμβουλίου (Manufacturing Council), έγραψε η Wall Street Journal.


THE MR. JOHN RIGOTI (-GIANNIS TSIRIGOTIS-) THE MAFIA JOURNALIST-ECONOMIST-LIQUIDATOR-PRIVATE GLOBAL INVESTOR IN OFF-SHORE BANKING & TOURIST ELIT PARADISE OF THE WORLD AND 
OF THE PLANET EARTH THE COOK ISLANDS HERE!...
Το Βιομηχανικό Συμβούλιο είναι ιδιωτικού δικαίου οργανισμός ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου παρά τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ.

Ο Δρ. Αντριου Λιβέρης όπως έχει γράψει ο «Ε.Κ.» είναι ιδρυτικό στέλεχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Πρωτοβουλίας. Είναι πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της Dow Chemical, που ως γνωστόν είναι πολυεθνικός αμερικανικός πετροχημικός κολοσσός. Ιδρύθηκε το 1897 και η χρηματιστηριακή της αξία, σήμερα, αγγίζει τα 50 δισ. δολάρια. Απασχολεί περίπου 45.000 υπαλλήλους σε πλανητικό επίπεδο.
AP Photo/Paul Sancya.

Ο κ. Λιβέρης γεννήθηκε στο Ντάργουίν της Αυστραλίας και έλκει την καταγωγή του από το ακριτικό Καστελόριζο.


Η ανακοίνωση!!!... :

Ο κ. Τραμπ και ο κ. Λιβέρης, εξήραν ο ένας τον άλλο, ενώ ο ομογενής επιχειρηματίας έκανε την ανακοίνωση πως η Dow θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στο Μίσιγκαν. Θα έχει 200 θέσεις εργασίας, οι μισές εκ των οποίων θα είναι νέες και οι υπόλοιπες θα «επαναπατριστούν» από άλλα μέρη διεθνώς, σύμφωνα με ανακοινωθέν της εταιρείας.


«Αυτή η απόφαση ελήφθη ελέω αυτού του ανθρώπου και αυτών των πολιτικών» είπε κ. Λιβέρης, από σκηνής στην 6.000 θέσεων Deltaplex Arena.  
Πριν από την ανακοίνωση αυτή, η Dow περιόριζε χιλιάδες θέσεις εργασίας καθώς αντιμετώπιζε την επιβράδυνση σε άλλες οικονομίες ανά τον κόσμο.Τον Μάιο του 2015 ανέφερε ότι θα περικόψει 1.750 θέσεις στο πλαίσιο διαχωρισμού των δραστηριοτήτων σχετικές με χλωρίνη, ενώ τον Φεβρουάριο φέτος, επεσήμανε πως σχεδιάζει να περικόψει πρόσθετες 450 θέσεις.

Τον Ιούνιο η Dow επίσης είπε πως θα απολύσει επιπλέον 2.500 εργαζομένους, περί το 4% της διεθνούς εργατικής της δύναμης, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό για κλείσιμο εργοστασίων σιλικόνης σε Βόρεια Καρολίνα και Ιαπωνία.

Η κίνηση ήταν μέρος της προσπάθειας εξοικονόμησης της Dow περί των 500 εκατ. δολ. ετησίως.

Η ανακοίνωση του κ. Λιβέρη ήταν η τρίτη φορά που γίνεται επίκληση στην εκλογή του κ. Τραμπ, ως το λόγο που μένουν θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, μετά από αυτές των Ford Motor Co. και Carrier Corp.

«Πρόκειται να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για όλους» είπε κ. Λιβέρης στο συγκεντρωμένο πλήθος. «Εχουμε τις ιδέες και έχουμε τα σχέδια» πρόσθεσε.

Ο κ. Τραμπ είπε πως περαιτέρω λεπτομέρειες για το Βιομηχανικό Συμβούλιο, θα είναι διαθέσιμες την ερχόμενη εβδομάδα, όταν ο κ. Λιβέρης ανακοινώσει και άλλα μέλη. «Βρίσκουμε τρόπους να φέρουμε τη βιομηχανία πίσω στην Αμερική», τόνισε και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό όπως ο Αντριου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου