THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

"Η Ελλάδα καταψήφισε την έναρξη των διαπραγματεύσεων για δεσμευτική συμφωνία ολικής απαγόρευσης ... των πυρηνικών όπλων...." Να το επαναλάβουμε.. Ψηφίσαμε (η κυβέρνηση) κατά της απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων...

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Nuclear missiles against blue sky
Στις 28 Οκτωβρίου, ο ΟΗΕ ενέκρινε ένα ψήφισμα – ορόσημο (A/C.1/71/L.41) για την έναρξη διαπραγματεύσεων το 2017 για μια συνθήκη που θα απαγορεύει τα πυρηνικά όπλα. Στη συνεδρίαση της Πρώτης Επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, η οποία ασχολείται με τον αφοπλισμό και με θέματα διεθνούς ασφάλειας, 123 χώρες ψήφισαν υπέρ, 38 κατά και 16 χώρες απείχαν.

Η Ελλάδα ήταν μία από τις 38 χώρες που ψήφισε κατά του συγκεκριμένου ψηφίσματος, καθώς όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ ψήφισαν κατά, εκτός από την Ολλανδία η οποία απείχε. Το επιχείρημα πολλών χωρών που ψήφισαν κατά ή απείχαν ήταν ότι ένα τέτοιο ψήφισμα πρέπει να έχει την υποστήριξη των χωρών με πυρηνικά όπλα για να πετύχει τον στόχο του και ότι πρέπει να γίνει βήμα-βήμα. Τι γίνεται όμως όταν η ανάγκη για απαγόρευση των πυρηνικών όπλων είναι επείγουσα; Και τι πρέπει να κάνουμε αν οι χώρες με πυρηνικά όπλα δεν συμφωνήσουν ποτέ σε αποφασιστικά βήματα για την εξάλειψή τους; Τότε η πίεση χωρών που δεν βρίσκονται κάτω από την πλήρη επιρροή των χωρών με πυρηνικά μπορεί να είναι αποφασιστική. Το ΝΑΤΟ σίγουρα πάντως είναι μία συμμαχία που για μια ακόμη φορά βάζει σε κίνδυνο την παγκόσμια ασφάλεια και την ίδια την ύπαρξη της ανθρωπότητας.
Αυτή η ιστορική απόφαση έρχεται μετά από δύο δεκαετίες πλήρης στασιμότητας των προσπαθειών για πυρηνικό αφοπλισμό. Σύμφωνα με το ψήφισμα θα συσταθεί διάσκεψη του ΟΗΕ και θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ανοιχτή σε όλα τα κράτη μέλη, όπου θα διαπραγματευθεί ένα «νομικά δεσμευτικό έγγραφο για την απαγόρευση των πυρηνικών όπλων, που θα οδηγεί προς την πλήρη εξάλειψή τους».

Η Beatrice Fihn, διευθύντρια του ICAN, της Διεθνούς Καμπάνιας για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων, αναφέρει: «Η ψηφοφορία καταδεικνύει σαφέστατα ότι η πλειοψηφία των χωρών του κόσμου εξετάζει την απαγόρευση των πυρηνικών όπλων ως αναγκαία, εφικτή και επείγουσα. Την βλέπουν ως την πιο βιώσιμη επιλογή για την επίτευξη πραγματικής προόδου για τον αφοπλισμό».
Τα βιολογικά και χημικά όπλα, οι νάρκες και τα πυρομαχικά διασποράς έχουν όλα απαγορευτεί ρητά βάσει του διεθνούς δικαίου. Αλλά μόνο εν μέρει απαγορεύσεις υπάρχουν σήμερα για τα πυρηνικά όπλα.
Εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερα από 15.000 πυρηνικά όπλα σήμερα στον κόσμο, ως επί το πλείστον στα οπλοστάσια μόλις δύο χωρών: των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Επτά άλλες χώρες κατέχουν πυρηνικά όπλα: η Βρετανία, η Γαλλία, η Κίνα, το Ισραήλ, η Ινδία, το Πακιστάνκαι η Βόρεια Κορέα. Οι περισσότερες χώρες που κατέχουν πυρηνικά όπλα ψήφισαν υπέρ αλλά είναι σημαντικό ότι η Κίνα, η Ινδία και το Πακιστάν απείχαν ενώ η Βόρεια Κορέα ψήφισε υπέρ.
Αλλά οι χώρες τις Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής, της Καραϊβικής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού ψήφισαν συντριπτικά υπέρ του ψηφίσματος και είναι πιθανόν να είναι βασικοί παράγοντες στο συνέδριο διαπραγμάτευσης στη Νέα Υόρκη τον επόμενο χρόνο.
Το Ευρωκοινοβούλιο, επίσης στις 28 Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν τη ψηφοφορία στον ΟΗΕ εξέδωσε δικό του ψήφισμα, με 415 υπέρ, 124 κατά και 74 αποχές, καλώντας τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να «στηρίξουν τη σύγκληση μιας τέτοιας διάσκεψης» και να «συμμετέχουν εποικοδομητικά» στις διαπραγματεύσεις του επόμενου έτους. Από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ υπέρ του ψηφίσματος ψήφισαν η Αυστρία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Μάλτα και η Σουηδία και η Ολλανδία με την Φιλανδία απείχαν.
Τη Δευτέρα νομπελίστες ειρήνης προέτρεψαν τις χώρες να υποστηρίξουν τις διαπραγματεύσεις οι οποίες «θα πρέπει να ολοκληρωθούν έγκαιρα ώστε να προχωρήσουμε με ταχείς ρυθμούς προς την οριστική κατάργηση αυτής της υπαρξιακής για την ανθρωπότητα απειλής».
Τα πυρηνικά όπλα απειλούν πραγματικά την ύπαρξη της ανθρωπότητας και το ψήφισμα αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς τον τελικό στόχο του πλήρη πυρηνικού αφοπλισμού. Οι πιέσεις από τη μεριά των ΗΠΑ φαίνεται να μην απέδωσαν καθώς υπήρξαν διαρροές ακόμη και από τις συμμαχικές χώρες, μέλη του ΝΑΤΟ. Το ψήφισμα πέρασε και τώρα αρχίζουν οι προετοιμασίες για τη διάσκεψη του ΟΗΕ τον Μάρτιο. Η πίεση των πολιτών στις κυβερνήσεις που ψήφισαν κατά ίσως να είναι τώρα πιο κρίσιμη από ποτέ.