THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Μήνυμα Ε.Ε. προς Ελλάδα: Μην παίξετε το «χαρτί» των εκλογών!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα τα διεθνή μέσα παρουσίαζαν τους Θεσμούς άκαμπτους στις απαιτήσεις τους και έτοιμους ακόμα και για την διεξαγωγή εκλογών στην Ελλάδα εαν η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα συμφωνηθέντα ή τα έξτρα ζητήματα που θέτουν, τελευταίο δημοσίευμα του ΜΝΙ δημιουργεί μια διαφορετική εικόνα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανώτατοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φέρεται να έχουν προειδοποιήσει ακόμα και τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην παίξει το "χαρτί" των πρόωρων εκλογών ως μέσο διαπραγμάτευσης. "Στον Τσίπρα έχει δοθεί μια φιλική προειδοποίηση να μην αναστατώσει την Ευρωζώνη με απειλές για πρόωρες εκλογές το 2017, ιδίως με τις εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία να πλησιάζουν", αναφέρει υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος στο MNI.
Όπως συμπληρώνει δε ειναι λαθος να νομίζει κανείς πως επειδή η Γερμανία θέλει μια ομαλή προεκλογική περιόδο θα υποχωρήσει σε τέτοιου είδους πιέσεις και μια τέτοια κίνηση θα αποδειχθεί αντιπαραγωγική και ίσως γυρίσει σε "μπούμερανγκ".
"Η Ευρώπη κατανοεί ότι το να νομοθετήσει και να ποσοτικοποιήσει μέτρα πέρα από το 2019 μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για την ελληνική κυβέρνηση. Αλλά το ΔΝΤ επιμένει πως όλα τα κενά και οι διαφορές στις προβλέψεις για το 2019-20 πρέπει να επιλυθούν πριν αποφασίσει να εμπλακεί σε επιπρόσθετη χρηματοδότηση για την Ελλάδα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές στο ΜΝΙ. 
Άκαμπτος πάντως εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφορικά με τις παροχές από την υπεραπόδοση των εσόδων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η τήρηση των συμφωνηθέντων. Συντηρώντας το γενικότερο κλίμα που επικρατεί σήμερα κατά των νέων απαιτήσεων που αξιώνει το ΔΝΤ, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως "έχουμε ηθική υποχρέωση να δώσουμε μια ελάχιστη ανταπόδοση στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη όλης της Ευρώπης. Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν πολιτικές δυνάμεις στον τόπο που θα διαμαρτύρονταν ότι θα εκνευρίσουμε τους εταίρους παρέχοντας ένα μικρό βοήθημα σε όσους το έχουν ανάγκη".
Υπενθυμίζεται, ότι ο  κ. Τσίπρας επισκέπτεται την Παρασκευή το Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, με τις έως τώρα πληροφορίες να θέλουν τον πρωθυπουργό να επιδιώκει μία πολιτική συμφωνία ώστε λυθούν τα αγκάθια στη διαπραγμάτευση.