THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

To Τwitter διέγραψε οριστικά τον ελληνικής καταγωγής Μάιλο Γιαννόπουλος, δεξιό συγγραφέα και διάσημο τρολ Ο @Nero κατηγορήθηκε για επιθέσεις μίσους σε ηθοποιό και το Twitter του απαγόρευσε την πρόσβαση και έσβησε το λαγαριασμό του !!!

To Twitter αποφάσισε τη μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού που άνηκε στον Milo Yiannopoulos. Πρόκειται για 32χρονο που είχε γίνει διαβόητο τρολ στα social media με αμφιλεγόμενα και εμπρηστικά μηνύματα που κατά καιρούς έχουν στοχεύσει από ηγέτες και παρατάξεις μέχρι καλλιτέχνες, αλλά την ίδια ώρα θεωρείται ως ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.   Ο Yiannopoulos είναι συντάκτης τεχνολογικών θεμάτων στο Breitbart.com, αλλά διάσημος με το ψευδώνυμο @Nero, το οποίο χρησιμοποιούσε για την προβοκατόρικη επικοινωνία με τους 338.000 ακολούθους του, πριν του απαγορευτεί η πρόσβαση. 
Αν και ο Yiannopoulos έχει αποπεμφθεί από το Twitter αρκετές φορές στο παρελθόν, λόγω παραβίασης των όρων της υπηρεσίας, μετά από λίγο διάστημα ανακτούσε το λογαριασμό του.   Όμως τα πράγματα πήραν μη αναστρέψιμη τροπή μετά από την παρενόχληση στην ηθοποιό Leslie Jones,πρωταγωνίστρια του νέου φιλμ Ghostbusters. Ο 32χρονος υποστήριξε σε άρθρο του στο Breitbart.com πως η αναστολή του ήταν «δειλή» απόφαση και αποδεικνύει ότι το Twitter είναι αφιλόξενη ζώνη για τους συντηρητικούς. "Όπως όλες οι πράξεις της οπισθοδρομικής αριστεράς, αυτό θα στραφεί εναντίον τους και θα με κάνει ακόμη πιο δημοφιλή." είπε χαρακτηριστικά.       "Αυτό είναι το τέλος για το Twitter. Όποιοι νοιάζονται για την ελευθερία του λόγου έχουν μόλις λάβει ένα σαφές μήνυμα: δεν είστε ευπρόσδεκτοι στο Twitter ".   Τη Δευτέρα, η Jones είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των υβριστικών σχολίων που είχε λάβει στην πλατφόρμα, με ένα μεγάλο μέρος τους να στρέφονται εναντίον της επειδή είναι μαύρη και είναι γυναίκα. Μετά έκανε δημόσιες εκκλήσεις στο Twitter για να παρέμβει και ο διευθύνων σύμβουλος της, Jack Dorsey, της ζήτησε να έρθει σε επαφή αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, αργότερα φάνηκε να εγκαταλείπει την πλατφόρμα δηλώνοντας πολύ στεναχωρημένη. 
Ο Μilos ο οποίος είχε γράψει μια καυστική κριτική για το Ghostbusters, ήταν απορριπτικός "Εάν κατά την πρώτη σας φορά δεν τα καταφέρετε (επειδή η δουλειά σας είναι χάλια), παίξτε το θύμα", ο ίδιος έγραψε. "Ο καθένας παίρνει λαμβάνει μηνύματα μίσους στο ταχυδρομείο του" πρόσθεσε στην υπεράσπισή του.   Πριν του απαγορευτεί η είσοδος είχε μεταξύ άλλων πει πως δεν μετανιώνει για όσα έγραψε για την ηθοποιό και τόνισε πως αυτές που θα έπρεπε να λυπούνται είναι οι φεμινίστριες που έχουν κάνει δυνατές γυναίκες να το παίζουν θύματα απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί τους.   Ένας εκπρόσωπος του Twitter είπε σε μια δήλωση ότι "η οριστική αναστολή" ήταν ένα από μια σειρά από βήματα που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση των μαζικών προσβολών που είχε αρχίσει να συγκεντρώνει ο λογαριασμός της Jones.   "Οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις στο Twitter. Αλλά κανείς δεν αξίζει στοχευμένες κακοποιήσεις και υπάρχουν κανόνες που απαγορεύουν την υποκίνηση ή συμμετοχή σε κακοποίηση ή παρενόχληση των άλλων. " αναφέρεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου