THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Eurasia Group για Ελλάδα: Πιθανότερο σενάριο οι πρόωρες εκλογές

Την άποψη ότι το πλέον πιθανό σενάριο, με ποσοστό άνω του 60%, για την Ελλάδα είναι, για άλλη μία φορά, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες διατυπώνουν οι αναλυτές του Eurasia Group στη νέα έκθεσή τους για τη χώρα μας.
Σύμφωνα με τη μελέτη, η κυβέρνηση, υπό το βάρος των μέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί αλλά και της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος, δεν αποκλείεται να αναγκαστεί σε πρόωρες εκλογές. Ο χρόνος διεξαγωγής τους σχετίζεται άμεσα από τα νέα μέτρα που τυχόν απαιτηθούν. Εφόσον η κυβέρνηση αναγκαστεί στη λήψη και νέων μέτρων τότε οι εκλογές τοποθετούνται στο πρώτο εξάμηνο του 2017, σε διαφορετική περίπτωση εκτιμάται ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, αφού μεσολαβήσει και ο ανασχηματισμός του φθινοπώρου, μπορεί να φτάσει μέχρι την άνοιξη του 2018.
Το Eurasia Group χαρακτηρίζει την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο ως την πρώτη πολιτική ήττα του Πρωθυπουργού εντός Κοινοβουλίου. Το νομοσχέδιο πέρασε με 179 ψήφους, με αποτέλεσμα ο νέος εκλογικός νόμος να τεθεί εν ισχύ στις μεθεπόμενες εκλογές, στερώντας έτσι από τον κ. Τσίπρα τη δυνατότητα να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην επόμενη Κυβέρνηση, ανεξάρτητα από την επικράτησή του στις εκλογές, σημειώνεται.
Το μέλλον δεν μοιάζει ιδιαίτερα αισιόδοξο για την Κυβέρνηση, με νέους φόρους να τίθενται σε ισχύ από Σεπτέμβρη. Νέος φόρος εισοδήματος, αύξηση του ΦΠΑ, παράταση του ΕΝΦΙΑ και νέα αυξημένη φορολόγηση σε καύσιμα, καφέ, τσιγάρα και κινητή τηλεφωνία, εγγυώνται την αναζωπύρωση της λαϊκής δυσαρέσκειας για το φορολογικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμφωνία των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ με την Τρόικα και την αναμόρφωση της αγοράς εργασίας (προ-απαιτούμενο για την Τρόικα αλλά κόκκινη γραμμή για τον ΣΥΡΙΖΑ) να καραδοκούν, προσθέτει.
Σύμφωνα με την ανάλυση ρίσκου του Eurasia Group, η πιθανότητα διενέργειας εκλογών μέσα στο '17 αγγίζει το 60%, δεδομένων των σκληρών οικονομικών μέτρων που η Κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει, και με την κοινοβουλευτική ισχύ της να τίθεται εν αμφιβόλω μετά και την αποτυχία της να περάσει τον εκλογικό νόμο.
Η πιθανότητα να ολοκληρώσει τη θητεία της ανάγεται μόλις στο 20%, με την παράδοση να μην την ευνοεί επίσης, αφού καμία κυβέρνηση εντός κρίσης δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την τετραετία. Σε αντίθεση βέβαια με τους προκατόχους του, ο Αλ. Τσίπρας έχει καταφέρει να περάσει σκληρά μέτρα χωρίς αντιδράσεις από το κοινωνικό σύνολο, και με τις προτάσεις συνταγματικής αναθεώρησης να αποτελούν έναν “άσσο στο μανίκι” δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός της κρίσης που θα ολοκληρώσει μια τετραετή θητεία.
Μεταξύ των σεναρίων, αλλά όχι των πλέον πιθανών καθώς οι πιθανότητες φθάνουν μόλις στο 15%,  εξετάζεται και αυτό των αιφνιδιαστικών εκλογών το φθινόπωρο. Η άμεση προσφυγή στις κάλπες θα μπορούσε να προλάβει την επικράτηση Μητσοτάκη, σημειώνει το Eurasia Group εκτιμώντας καθώς ο χρόνος, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, λειτουργεί υπέρ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην ψήφιση του εκλογικού νόμου, ελάχιστη (μόλις 5%) παρουσιάζεται η πιθανότητα αλλαγής στην κυβερνητική «συμμαχία». Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ έκλεισαν την πόρτα σε πιθανή συνεργασία, ενώ η Ένωση Κεντρώων -που υπερψήφισε το νομοσχέδιο του εκλογικού νόμου- θα αποτελούσε μια πιο συμβατή αλλά λιγότερο προβλέψιμη επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει η μελέτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου