THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Εκκενώνουν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

«Αφού δεν μπορεί να μας προστατέψει η Αστυνομία οφείλουμε να προστατευτούμε μόνοι μας». δήλωσε στενός συνεργάτης του κ. Ζαπράνη, πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έπειτα από ανακοίνωση του για την εκκένωση του Πανεπιστημίου.
Η εκκένωση αυτή έγινε με σκοπό να προστατεύσουν το Πανεπιστήμιο σε περίπτωση κατάληψης από τους αναρχικούς του “No Border Camp”, οι οποίοι κατέλειψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκαναν βανδαλισμούς στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ εκφράζει την ανησυχία του για όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την εγκατάσταση εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων κατασκηνωτών  του “Nobordercamp”.
Εκφράζει, επίσης, τη συμπαράστασή του στις πανεπιστημιακές αρχές, το Δήμο Θεσσαλονίκης και όσους υπέστησαν ηθικές ή υλικές βλάβες από τη δραστηριότητα των κατασκηνωτών.
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται τη στήριξη της κοινωνίας.
 Οι ομάδες που κατασκήνωσαν στους χώρους του, προέρχονται, κυρίως, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχουν ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουλίου. Προγραμματίζουν καθημερινές πορείες και δράσεις στην πόλη και στις γύρω περιοχές για το προσφυγικό ζήτημα.
Όπως μας ενημέρωσαν οι αρχές του πανεπιστημίου, το Α.Π.Θ. δεν ρωτήθηκε, δεν επιθυμεί και, προφανώς, δεν έδωσε την άδειά του σε μια δράση, που χρησιμοποιεί αυθαίρετα τους χώρους του, χωρίς να σχετίζεται κατ’ ουδένα τρόπο με το πανεπιστήμιο και χωρίς να συνάδει με τον ακαδημαϊκό του χαρακτήρα, παρεμποδίζοντας τη λειτουργία του, αμαυρώνοντας τη δημόσια εικόνα του και ενέχοντας κινδύνους για τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία της δημόσιας περιουσίας. Ήδη δύο κτίρια σχολών είναι κατειλημμένα και έχουν διακόψει τη λειτουργία τους.
Οι πανεπιστημιακές αρχές ζήτησαν από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να υποδειχθεί άλλος, καταλληλότερος χώρος και δεν εισακούστηκαν. Εκφράζουμε την ανησυχία μας για την αδιαφορία της πολιτείας, θεσμικά υπεύθυνης για την προστασία της δημόσιας περιουσίας και συνυπεύθυνης για το κύρος και την εικόνα των ανωτάτων ιδρυμάτων. 
Το Α.Π.Θ. τα τελευταία χρόνια κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, να διατηρήσει το υψηλό επιστημονικό του επίπεδο, να προωθήσει τις συνέργειες με τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης, παράλληλα με τις δράσεις για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας του, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου και στην πρόοδο της κοινωνίας. Και όλα αυτά παρά την απελπιστικά υψηλή μείωση της οικονομικής του στήριξης από την πολιτεία (μείωση μεγαλύτερη του 60%) και τη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού του τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς καμία κενούμενη θέση λόγω συνταξιοδότησης από το 2011 και μετά δεν έχει πληρωθεί με νέο προσωπικό.   Ένα άριστο πανεπιστήμιο είναι καλό για την πόλη, είναι καλό για τη χώρα. Μια αντίληψη που καμία κυβέρνηση των τελευταίων 6 ετών με τις πράξεις της δεν δείχνει να συμμερίζεται.
Σε τούτη τη δύσκολη στιγμή, συμπαραστεκόμαστε στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τη μεγάλη επένδυση της ελληνικής κοινωνίας για την εκπαίδευση των παιδιών της και δηλώνουμε πως αξίζει της φροντίδας και της προστασίας των οργάνων της πολιτείας. Είναι αργά για να αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες του ‘NoBorderCamp’. Ίσως, όμως, να είναι μια καλή αφορμή για να δημιουργηθεί ένα κύμα στήριξης στο Α.Π.Θ. και αποτροπής παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Και σ’ αυτή την κατεύθυνση δηλώνουμε πως θα καταβάλουμε επίμονες προσπάθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου