THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Αλέξης Μπαξεβάνης: ο Έλληνας δικηγόρος της Φρανκφούρτης στο πλευρό των Ελλήνων της Γερμανίας

Πήρατε τη δύσκολη απόφαση να έρθετε στη Γερμανία για δουλειά και διαπιστώνετε ότι ο εργοδότης σας δεν σας πληρώνει;  Έχετε πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σας; Παίρνετε μήπως χαμηλό επίδομα, ενώ δικαιούστε μεγαλύτερο;

Σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών με τα πόδια από το ελληνικό προξενείο  στη Φρανκφούρτη, θα βρείτε τον άνθρωπο που θα σας βοηθήσει. Πρόκειται για τον Αλέξη Μπαξεβάνη που εδώ και οκτώ χρόνια έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στη Φρανκφούρτη και αναλαμβάνει εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν το δίκαιο των Ελλήνων στη Γερμανία.

Τι υποθέσεις αναλαμβάνει:
  • εργατικό δίκαιο
  • κοινωνικό δίκαιο
  • δίκαιο κοινωνικών ασφαλίσεων
  • δίκαιο μισθώσεων είτε για κατοικίες είτε για επαγγελματική στέγη
  • οικογενειακό δίκαιο
  • δίκαιο ηλεκτρονικών υπηρεσιών
  • αστικό δίκαιο
Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες που χρειάζονται τον κ. Μπαξεβάνη έχουν να κάνουν με το εργατικό δίκαιο. Οι περισσότεροι άλλωστε έρχονται στη Γερμανία για δουλειά και συχνά διαπιστώνουν ότι ο εργοδότης τους δεν είναι πάντα εντάξει. Αρκετές φορές ο εργοδότης δεν πληρώνει, ενώ άλλες φορές τους απολύει χωρίς συχνά να δίνει το ύψος της αποζημίωσης που δικαιούνται. Τα δικαιώματα των εργαζομένων σε τέτοιου είδους αλλά και σε άλλες περιπτώσεις έρχεται να υπερασπίσει ο κ. Μπαξεβάνης, που συχνά καταφέρνει ακόμη και ανάκληση της απόλυσης ή καταβολή αποζημίωσης.

Το γραφείο είναι δίπλα σας για να πάρετε τα επιδόματα που δικαιούστε

Ιδιαίτερα συχνές είναι και οι υποθέσεις που άπτονται του κοινωνικού δικαίου. Πρόκειται κυρίως για ανθρώπους που είναι συνήθως άνεργοι και είτε παίρνουν επιδόματα από το γερμανικό ΟΑΕΔ είτε παίρνουν το Hartz IV, είτε άλλα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας, όπως για παράδειγμα τη Sozialhilfe που αφορά ανθρώπους 65 ετών και άνω. Όπως δείχνει η πολυετής εμπειρία του κ. Μπαξεβάνη, συνήθως, σε ένα μεγάλο ποσοστό των επιδομάτων που δίνονται, γίνονται λάθη στον υπολογισμό και οι δικαιούχοι παίρνουν λιγότερα λεφτά από όσα δικαιούνται. Στις περιπτώσεις αυτές, ο κ. Μπαξεβάνης παρεμβαίνει και  βασιζόμενος στο νόμο, καταφέρνει να επανορθώσει την αδικία.

Το γραφείο αναλαμβάνει υποστήριξη και σε θέματα ενοικίασης ακινήτων

Κύρια ασχολία του γραφείου είναι οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το δίκαιο μισθώσεων. Συγκεκριμένα, προσφέρεται νομική υποστηρικτή σε ενοικιαστές που έχουν προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός τους ή την επαγγελματική τους στέγη, έτσι ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις εξώσεων αλλά και να τακτοποιηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με ελαττώματα των ενοικιασμένων ακινήτων.
Παράλληλα, το γραφείο συχνά καλείται να αναλάβει υποθέσεις που αφορούν το δίκαιο κοινωνικών ασφαλίσεων, δηλαδή το ασφαλιστικό, την υγεία, το συνταξιοδοτικό, τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αναλαμβάνονται επίσης υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, όπως διαζύγια και διατροφή, υποθέσεις αστικού δικαίου που αφορούν τις περισσότερες συναλλαγές που γίνονται με χρήματα. Τέλος, στο δίκαιο ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ο κ. Μπαξεβάνης θα σας βοηθήσει είτε για να αναλάβει τη νομική εικόνα της ιστοσελίδας σας στο Διαδίκτυο, αλλά ακόμη και για την ανάκληση αγοράς ενός ελαττωματικού προϊόντος που αποκτήσατε από το Διαδίκτυο.

Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας

Αν κάτι από όλα αυτά ή οτιδήποτε άλλο απασχολεί κι εσάς και θεωρείτε ότι πρέπει να προσφύγετε στη δικαιοσύνη, τότε το γραφείο του κ. Μπαξεβάνη είναι η καλύτερη λύση. Άλλωστε, όσοι μένουν στην περιοχή αλλά και γενικότερα στη Γερμανία, έχουν ήδη διαπιστώσει ότι μπορεί Έλληνες δικηγόροι να υπάρχουν πολλοί, ωστόσο ελληνικά δικηγορικά γραφεία σπανίζουν.
Ο Αλέξης Μπαξεβάνης έχει να επιδείξει πολυ θετικά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά σε υποθέσεις που αφορούν τους Έλληνες. Εδώ και οκτώ χρόνια, που διατηρεί το γραφείο αυτό με ένα Γερμανό συνάδελφό του στη Φρανκφούρτη, το ποσοστό των υποθέσεων που έχει κερδίσει είναι μεγάλο.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το κυριότερο είναι ότι το να εξηγήσεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις στα ελληνικά παίζει μεγάλη σημασία, γιατί θα μπορέσεις να περιγράψεις καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει. Άλλωστε, σε τέτοιες νομικές υποθέσεις ακόμη και μία λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τη δίκη.
Ο Αλέξης Μπαξεβάνης είναι εκεί για να σας ακούσει, να ασχοληθεί με υπομονή και με επιμονή με το πρόβλημά σας, να δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες, να ρωτήσει για το ιστορικό του προβλήματος που απασχολεί, για να σας καταλάβει.
Στοιχεία Επικοινωνίας:Baxevanis & Franz Rechtsanwälte
Leipziger Straße 47
60487 Frankfurt am Main
Tel.: 069 / 46 09 68 89 – 0
Fax: 069 / 46 09 68 89 – 50
E-Mail:    anwalt@bf-recht.de
Internet: www.bf-recht.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου