THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε το ελλ. σχολείο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο Μόναχο

Λόγω των προσφάτων εξελίξεων σχετικά με την ανέγερση του ελληνικού σχολικού διδακτηρίου στο Μόναχο, το Ίδρυμα «Παλλάδιον» κρίνει  απαραίτητο να ενημερώσει σήμερα την Ελληνική Ομογένεια του Μονάχου και την ευρύτερη περιοχή προβαίνοντας στις ακόλουθες επισημάνσεις:

Τη δεκαετία του ’90, θέλοντας να δοθεί διέξοδος στην αγωνία των γονέων και γενικότερα του Ελληνισμού του Μονάχου για να εξευρεθεί λύση μόνιμης στέγασης των Ελληνικών Ιδιωτικών Σχολείων, η Ελληνική Κοινότητα Μονάχου (ΕΚΜ) θέτει ως στόχο να βρεθεί η δυνατότητα αγοράς ή ανέγερσης σχολικού διδακτηρίου.
  • Για την επίτευξη του στόχου αυτού ιδρύεται το 1995, από την ΕΚΜ και 15 Συλλόγους και με την υποστήριξη του Ελληνικού Γενικού Προξενείου στο Μόναχο, το Ίδρυμα «Παλλάδιον». Κεντρικοί στόχοι του Ιδρύματος είναι: η στήριξη της εκπαίδευσης και αγωγής των Ελληνοπαίδων στη Βαυαρία και η προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας. 
  • Το απαραίτητο ιδρυτικό κεφάλαιο, το οποίο και σήμερα συνεχίζει να υφίσταται ακέραιο σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του Ιδρύματος, προήλθε από δωρεές και εισφορές των Ελληνικών Συλλόγων και Οργανισμών στη Βαυαρία καθώς και μεμονωμένων ατόμων.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΕΚΜ και με το Ελληνικό Γενικό Προξενείο, κατόρθωσε:
1.       να συμφωνήσουν οι βαυαρικές αρχές με την ανέγερση του σχολικού κτηρίου,
2.       να προταθεί από την πόλη του Μονάχου στο ελληνικό δημόσιο ένα οικόπεδο των 15.000 τμ σε μία καλή περιοχή (Hachinger Bach Str.) και σε μια «ειδική» προσιτή τιμή  και
3.       το 2001 να αγορασθεί το οικόπεδο αυτό από το ελληνικό δημόσιο.
  • Μετά την αγορά του οικοπέδου άρχισε ο σχεδιασμός και η οικοδόμηση του σχολικού κτηρίου, το οποίο ο Ελληνισμός του Μονάχου ονόμασε ήδη από την αρχή ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Την ευθύνη για την εκτέλεση αυτών των εργασιών ανέλαβε  η ελληνική πολιτεία.
  • Από τότε μέχρι σήμερα το Ίδρυμα «Παλλάδιον» εξακολουθεί με ενδιαφέρον να παρακολουθεί τις εργασίες της ελληνικής πολιτείας και να παρέχει τη στήριξή του όποτε του ζητηθεί. Ταυτό-χρονα ακολουθεί τις καταστατικές του επιταγές και έχει εν δράσει προγράμματα προώθησης της ελληνικής γλώσσας, ανταλλαγές γερμανών και ελλήνων μαθητών, επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς, ανοιχτές ομιλίες με προσωπικότητες των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού, εκπαιδευτικά προγράμματα και έρευνες (www.stiftungpalladion.org).  
  • Η ανέγερση του ελληνικού σχολικού κτηρίου στο Μόναχο είναι συνδεδεμένη με πολλές δυσκολίες και απογοητεύσεις:  Μεταξύ 2001 και 2008, όπου και η έκδοση της άδειας για την ανέγερση του κτηρίου, υπήρξε μια σειρά διαμαρτυριών και ενστάσεων κατοίκων της περιοχής/συνοικίας και του συνοικιακού συμβουλίου. Έκτοτε οι εργασίες προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρατηθούν οι ημερομηνίες του χρονοδιαγράμματος των συμβολαίων.
  • Η πρόσφατη απόφαση του Δήμου του Μονάχου να μη δοθεί άλλη παράταση στις εργασίες ανέγερσης του ελληνικού Σχολικού Κτηρίου «Παλλάδιον» αν και φαίνεται να είναι τυπικά κατοχυρωμένη, ωστόσο πλήττει τον Ελληνισμό του Μονάχου με απογοήτευση και θλίψη, ιδιαίτερα με δεδομένο την κινητικότητα στην ανέγερση που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα.


Το  Ίδρυμα «Παλλάδιον» συνεχίζει να οραματίζεται το ελληνικό σχολικό κτήριο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο Μόναχο και θα συμμετέχει από κοινού με το Γενικό Προξενείο και τους φορείς ενεργά καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, για να γίνει το όραμα αυτό της Ελληνικής Ομογένειας πραγματικότητα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου