THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση: Ποιοι εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ και φέρνουν το τέλος

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΔΙΚΤΑΚΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!...

Τι δείχνει για το προφίλ των ψηφοφόρων που φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ η νέα δημοσκόπηση της MARC;
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της MARC για την τηλεόραση του Alpha είναι αποκαλυπτικά για την δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς προσομοιάζουν με τα ποσοστά αποδοχής του ΠΑΣΟΚ το 2012 όταν το Κίνημα ήταν στην εξουσία.
Η δημοσκόπηση της MARC καταγράφει μία πτώση των ποσοστών αποδοχής του ΣΥΡΙΖΑ από το 35% στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 στο 18,8% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή των λευκών, των άκυρων και της αποχής, σχεδόν στο μισό της δύναμης του πριν από περίπου 12 μήνες.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της Marc Θ. Γεράκης στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Alpha, από το 1,9 εκ. πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015, το κυβερνών κόμμα έχει απολέσει τις 500.000 πολίτες (ένας στους τέσσερις) χωρίς να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής, ενώ 700.000 πρώην ψηφοφόροι (σχεδόν το 30% των πολιτών που στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ) δηλώνουν οργισμένοι και θυμωμένοι από την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής και κατευθύνονται στο λευκό, στο άκυρο και στην αποχή.
Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης MARC αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει συνοχή της τάξης του 36,8% από τους ψηφοφόρους του Σεπτεμβρίου του 2015 δηλαδή διατηρεί την υποστήριξη 699.200 πολιτών από το 1,9 εκατομμύρια ψηφοφόρων στις περυσινές εκλογές.
Από το σύνολο των ψηφοφόρων του 2015, το 28,7% δηλαδή ένας στους τρεις πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υπολογίζονται σε 545.300 ψηφοφόροι έχουν μετακινηθεί σε άλλα κόμματα μεταξύ των οποίων στην ΝΔ (6,7%), στην Χρυσή Αυγή (3,6%) στο ΚΚΕ (3,4%) και στο ΠΑΣΟΚ (1,3%). Σημαντικές διαρροές καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας καθώς το 3,4% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούνται στην αγκαλιά της …Ζωής.
Περίπου 190.000 πρώην ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές ενώ το 24,2% στη δημοσκόπησης MARC, δηλαδή ένας στους τέσσερις πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούνται στην Λευκό, το Άκυρο ή την Αποχή με πιθανότερη εκδοχή να μην ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.
Το φαινόμενο της αποχής φαίνεται να κερδίζει έδαφος σε ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται απογοητευμένο από την πολιτική μετά και την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μόλις το 14% φαίνεται να ταυτίζονται με τις απόψεις του Πρωθυπουργού ενώ το 80% του δείγματος εκφράζει δυσπιστία, οργή και θυμό για την κυβέρνηση καθώς υποστηρίζει ότι κέρδισε την εξουσία με ψέματα και εφάρμοσε τις μνημονιακές πολιτικές.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της έλλειψης εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι της κυβέρνησης είναι οι απαντήσεις που δίνουν για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών το οποίο έχει τεθεί αρκετά ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης.
Δύο στους τρεις πολίτες (ποσοστό 76,7%) στη δημοσκόπησης MARC δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών ενώ αντίστοιχα το 74,6% των ερωτηθέντων κάνει λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από την πλευρά της κυβέρνησης στην συγκεκριμένη διαδικασία καταρρίπτοντας ουσιαστικά το αφήγημα της κυβερνητικής πλειοψηφίας που υποστηρίζει ότι έγιναν όλα με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου