THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

"THE YELLOW JOURNAL BERLIN" EXCLUSIVE REPORT FROM ATHENS GREECE (28.10.2016): ΠΟΙΟΣ ΜΗΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ?... Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΗΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ "ΜΟΥΡΓΟΓΕΡΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ ΒΟΥΔΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΣ? ΤΩΝ ΜΝΗΜΩΝΙΩΝ? ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 11.500 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!!...??? ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ????....

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΗΣΤΗΣ ΙΑΧΒΕ ΣΙΩΝΗΣΤΗΣ ΙΛΛΟΥΜΗΝΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 100% ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!....
Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΙΤΣΗΡΙΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΕΠΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΩΤΟΥΣ-ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΗΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ 1453 ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....



Η ΠΟΛΙΤΗΚΗ -ΝΟΜΟΘΕΤΗΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!... Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛ-ΚΑΠΟΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΧ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!  




Όλη η αλήθεια για τους μισθούς των «κεφαλών» του κράτους: 
Πόσα παίρνουν Τσίπρας-Παυλόπουλος?...
Ποιοι είναι οι μισθοί του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου;
Ο Κάρολος Παπούλιας το 2012 ως ένδειξη συμπαράστασης στα οικονομικά δεινά των Ελλήνων πολιτών διεμήνυσε στον τότε πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, πως παραιτείται της αποζημίωσής του.
Έτσι, με Προεδρικό Διάταγμα, ο μισθός του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα «κουρεύτηκε» κατά 50%. Μέχρι τότε, το ύψος της μηνιαίας χορηγίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπολογιζόταν στο τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης, δηλαδή σε 23.122 ευρώ τον μήνα.
Μετά το «κούρεμα», αυτή ορίστηκε σε 11.561 ευρώ και συμπαρέσυρε και τη μηνιαία αποζημίωση των πρώην προέδρων της Δημοκρατίας, το ύψος της οποίας ορίζεται στο μισό της μηνιαίας χορηγίας.
Επίσης, με την ίδια τροπολογία, καταργήθηκε και η χορήγηση μηνιαίων εξόδων παράστασης στον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο 1/3 της μηνιαίας χορηγίας, δηλαδή στο ποσό των 6.240 ευρώ.
Έτσι ο μισθός του νέου ενοίκου του Προεδρικού Μεγάρου, Προκόπη Παυλόπουλου, ανέρχεται σε 11.561 ευρώ τον μήνα.
Ο μισθός του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ανέρχεται στο ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης, δηλαδή στο ποσό των 5.705 ευρώ τον μήνα.
Η ετήσια βουλευτική αποζημίωση των 300 βουλευτών αγγίζει τα 68.470 ευρώ, ενώ το ετήσιο κονδύλι στον προϋπολογισμό της Βουλής για τις παροχές τους φτάνει τα 20.541.000 ευρώ.
Μπορεί η κλήρωση των βουλευτικών οχημάτων και το γεγονός ότι μόνον 67, παρά την προτροπή Τσίπρα για όλους, αρνήθηκαν να πάρουν δωρεάν Ι.Χ, να μονοπώλησαν την δημόσια συζήτηση το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το προνόμιο που απολαμβάνουν οι 300 της Βουλής.
Εκτός από τα πολυτελέστατα οχήματα διαθέτουν και δύο αποσπασμένους αστυνομικούς, που έχουν στη διάθεσή τους ως προσωπική ασφάλεια, αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων χρησιμοποιούνται ως οδηγοί.
Οι βουλευτές Α΄, Β΄ Αθηνών, Πειραιά και Υπολοίπου Αττικής δικαιούνται αυτοκίνητο ως 1.399 κ. εκ., το οποίο κοστίζει μέχρι 750 ευρώ μηνιαίως. Οι βουλευτές των υπόλοιπων περιφερειών δικαιούνται αυτοκίνητο έως 1.799 κ. εκ., το οποίο θα κοστίζει μέχρι 1.200 ευρώ τον μήνα.
Στον μισθό των 5.700 ευρώ του βουλευτή δεν συμπεριλαμβάνεται το επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο ανέρχεται στα 1.780 ευρώ τον μήνα. Επίσης μισθός των βουλευτών ενισχύεται από τη συμμετοχή στους στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, η οποία υπολογίζεται σε 75 ευρώ για κάθε συνεδρίαση της επιτροπής. Κερδισμένοι είναι όσοι βουλευτές συμμετέχουν στις λεγόμενες «καλές» επιτροπές, δηλαδή σε αυτές που συνεδριάζουν τακτικά στη διάρκεια του μήνα.
Εκτός από αυτά, όμως, η πολιτεία έχει φροντίσει να εξασφαλίσει και στέγη στους βουλευτές της επαρχίας, που στερούνται ιδιόκτητης κατοικίας στην Αττική.
Η Βουλή έχει μισθώσει δωμάτια σε κεντρικά ξενοδοχεία πλησίον του μεγάρου της Βουλής για τη διαμονή τους ή, εναλλακτικά, τους καταβάλλει το μίσθωμα του ενοικίου σε περίπτωση που επιθυμούν να νοικιάσουν κάποιο διαμέρισμα. Περί τα 1.000 ευρώ τον μήνα είναι η δαπάνη για τις στεγαστικές ανάγκες των βουλευτών της περιφέρειας.
Επίσης, οι βουλευτές της περιφέρειας δικαιούνται δύο μονά εισιτήρια την εβδομάδα για τη μετακίνηση από και προς τις περιφέρειές τους. Συνολικά δικαιούνται 104 μονά εισιτήρια ανά έτος, τα οποία κοστίζουν περίπου 1.000 ευρώ τον μήνα.
Στα 500 ευρώ τον μήνα υπολογίζεται το επίδομα κίνησης που χορηγείται στους βουλευτές για τα έξοδα κίνησής τους, δηλαδή τα καύσιμα των βουλευτικών οχημάτων.
Στα προνόμια των βουλευτών συμπεριλαμβάνονται και δύο επιστημονικοί συνεργάτες, με μηνιαίο μισθό περί τα 1.600 ευρώ, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και δύο αστυνομικούς φρουρούς για την προσωπική τους ασφάλεια.
Τέλος, τη βουλευτική αποζημίωση ενισχύουν και δύο επιδόματα. Πρόκειται για το επίδομα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο υπολογίζεται σε 150 ευρώ τον μήνα έκαστος –σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται η τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια, η οποία έχει θεσπιστεί νομοθετικά και υπολογίζεται περί τα 616 ευρώ τον μήνα– και το «οικογενειακό» επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε μόλις 50 ευρώ τον μήνα.
ΤΩΡΑ Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ-ΤΕΜΠΕΛΗ-ΛΑΜΟΓΙΟΥ-ΨΕΥΤΗ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΧΛΗΔΑΤΟΥ ΕΠΙΔΗΞΙΩΜΑΝΙΑ-ΦΗΓΟΥΡΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ ΣΟΥΠΕΡ- ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 2010-2016 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ-ΕΘΗΜΩΝ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΛΩΣΣΑΣ-ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΥΠΟΥ "ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΚΤΩΡΑΤΟΥ" ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ ΡΑΓΗΣΤΑΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΔΩΝΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ-ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ-ΜΠΕΞΗ ΨΕΥΤΟΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΩΤΗ ΤΟΥ "ΗΧΩΡ" ΠΕΡΙΟΔΗΚΟΥ ΑΛΒΑΝΟΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΗ ΑΠΑΤΗΣ-ΨΕΥΔΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.-ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΦΟΦΩΡΟ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΗΚΩΤΗΤΑ ΤΡΟΜΟ-ΤΣΙΧΑΝΤ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!...  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ!  ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ? Ή ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ 1821 (ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΗΣΟΦΕΓΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΗΚΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΗΣΤΑΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΠΩΣ? 
 ΑCHTUNG JUDENSIONISTEN IN ATHEN!   Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ" ΜΟΥΦΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΟΡΡΟΣ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ/$-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΜΜΑ "ΠΥΞΗΔΑ" ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΤΕΛΕ ΣΙΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΤΗΣ-ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΛΗΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΥΠΟΥ "ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΠΑΛΜΟΥ-ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΙΩΣΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΗΝΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ!....  ΑΠΑΤΗ-ΨΕΥΔΟΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ....  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"!...   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΠΥΞΗΔΑ" ΜΕ ΣΗΜΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗΚΟ ΦΥΣΙΚΑ!   ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΧΑΡΤΗΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΝΑ!.... ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ" ΤΩΝ ΑΝΕΠΗΘΥΜΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ FSB ΜΥΣΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΡΩΣΗΚΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΑΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟ ΠΩΛΗΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΨΕΥΤΟ-ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΔΗΘΕΝ.... ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ-ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ!....
Με Προεδρικό Διάταγμα, ο μισθός του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα «κουρεύτηκε» κατά 50%. Μέχρι τότε, το ύψος της μηνιαίας χορηγίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπολογιζόταν στο τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης, δηλαδή σε 23.122 ευρώ τον μήνα.



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ:  ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Μ. ΛΑΒΡΩΦ!... ΣΤΗΡΗΞΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!....

Μετά το «κούρεμα», αυτή ορίστηκε σε 11.561 ευρώ και συμπαρέσυρε και τη μηνιαία αποζημίωση των πρώην προέδρων της Δημοκρατίας, το ύψος της οποίας ορίζεται στο μισό της μηνιαίας χορηγίας.
Επίσης, με την ίδια τροπολογία, καταργήθηκε και η χορήγηση μηνιαίων εξόδων παράστασης στον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο 1/3 της μηνιαίας χορηγίας, δηλαδή στο ποσό των 6.240 ευρώ.
Έτσι ο μισθός του νέου ενοίκου του Προεδρικού Μεγάρου, Προκόπη Παυλόπουλου, ανέρχεται σε 11.561 ευρώ τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου