THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η διοίκηση της «Αυγής». Τελευταία ενημέρωση

Τι συμβαίνει στη διοίκηση της Αυγής; Γιατί φέρονται να παραιτήθηκαν και ποια η χλιαρή διάψευση;
Έντονη κρίση έχει ξεσπάσει στην ιστορική εφημερίδα «Αυγή» εδώ και αρκετές μέρες με αποκορύφωμα τις σημερινές παραιτήσεις της διοίκησης , οι οποίες ωστόσο κρατούνται μυστικές και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
Η γκρίνια, τόσο στην «Αυγή» όσο και στα άλλα κομματικά μέσα, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με τα πυρά να στρέφονται εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι έχει εγκαταλείψει τα κομματικά μέσα και ενδιαφέρεται περισσότερο για τα ΜΜΕ του λεγόμενου «αστικού τύπου», ενώ διατυπώνονται και πιο συγκεκριμένες κατηγορίες για κάποια στελέχη και το ρόλο τους σχετικά με τα ΜΜΕ.
Στο σημερινό ΔΣ της «Αυγής» οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος Βασίλης Μουλόπουλος, ο διευθυντής Κωστής Νικολακάκος και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Δημήτρης Στούμπος. Άλλα μέλη του ΔΣ δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν κι αυτά. Η Ράνια Σβίγκου διαχώρισε τη θέση της κρατώντας αποστάσεις. Τους είπε ότι διαφωνεί με τις παραιτήσεις και ότι η ίδια θα φρόντιζε να πιέσει το κόμμα. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έντονος διαπληκτισμός του Στούμπου με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα .
Η βασική κατηγορία εναντίον του κόμματος πάντως, είναι η αδιαφορία της ηγεσίας για την τραγική οικονομική κατάσταση της εφημερίδας, η οποία έχει κολλήσει κυκλοφοριακά σε πολύ χαμηλά νούμερα. Οι εργαζόμενοι είναι σχεδόν δύο μήνες απλήρωτοι (ενώ λέγεται ότι για πολύ λίγους αρεστούς σε άλλα κέντρα αναφοράς της κυβέρνησης έχουν εξασφαλιστεί δεύτερες δουλειές, αλλά πρόκειται για μια μικρή μειοψηφία).
Απλήρωτη, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, είναι και η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue η οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την εφημερίδα «Αυγή».
Τελευταία ενημέρωση 23:18: Χλιαρή διάψευση της «Αυγής»
Μετά τον σάλο, σε μια χλιαρή διάψευση της είδησης περί παραιτήσεων μελών του ΔΣ της «Αυγής», προχώρησε η εφημερίδα μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης.
Δείτε τι γράφει το site της «Αυγής»:
«Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά.
Δεν ισχύουν.
«Α»»
Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως επιμένουν πως πράγματι υπήρξε παραίτηση των παραπάνω μελών του ΔΣ σην Αυγή με δημόσια μάλιστα γνωστοποίηση της απόφασης τους σε πλειάδα δημοσιογράφων και εργαζομένων της «Αυγής».
Με το φόβο σοβαρού πολιτικού ζητήματος, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πιέζουν τη διοίκηση της Αυγής να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους μέχρι να υπάρξει λύση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και το Μέγαρο Μαξίμου έχει αιφνιδιαστεί από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και αναζητά λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου