THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Βερολίνο σε Άγκυρα: H Γερμανία δεν εκβιάζεται

Μετά τις απειλές της Άγκυρας για ακύρωση της συμφωνίας στο προσφυγικό, εντείνονται οι φωνές που ζητούν ένα σχέδιο Β’. Ο υπουργός Καγκελαρίας και συντονιστής της προσφυγικής πολιτικής Π. Αλτμαϊερ δεν το θεωρεί αναγκαίο.

 Παρά τις αμφιβολίες που εκφράζονται το τελευταίο διάστημα ακόμα και εντός του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας στο προσφυγικό, ο υπουργός Καγκελαρίας και συντονιστής της προσφυγικής πολιτικής Πέτερ Άλτμαϊερ εκφράζει για μια ακόμα φορά την προσήλωση του Βερολίνου στη συμφωνία. «Όλες οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στο σχέδιο Α’. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ένα σχέδιο Β’», δηλώνει στην εφημερίδα Berliner Zeitung και εξηγεί: «Οι χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν δυσκολίες να συμφωνήσουν σε μια κοινή πολιτική. Γίνονται ωστόσο βήματα. Εκτός από τη Γερμανία, έχουν επωμιστεί σημαντικά βάρη η Σουηδία, η Αυστρία, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο. Η Ιταλία έχει δεχθεί φέτος περισσότερους από 130.000 πρόσφυγες, στην Ελλάδα ζουν περισσότεροι από 50.000. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν χώρες-μέλη που είναι διστακτικές. Μέχρι σήμερα ωστόσο η Ευρώπη πάντα κατάφερνε να δώσει εν τέλει απαντήσεις σε νέες προκλήσεις. Ακριβώς αυτό θα γίνει και τώρα».
«Η γερμανική πολιτική δεν εκβιάζεται»
Ο γερμανός υπουργός εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι εξελίξεις στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος δεν θα έχουν επιπτώσεις στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας: «Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι οι πρόσφυγες που έφθασαν ή επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία έτυχαν χειρότερης μεταχείρισης. Το αντίθετο: Η Τουρκία έδωσε σε Σύρους πρόσφυγες άδεια εργασίας, πολλοί μάλιστα λαμβάνουν και κοινωνικές παροχές. Προς το παρόν όλα προχωρούν όπως προβλέπεται στη συμφωνία».
Στις απειλές της Άγκυρας για ακύρωση της συμφωνίας με την ΕΕ σε περίπτωση που οι Βρυξέλλες δεν καταργήσουν τη βίζα για Τούρκους πολίτες, ο Πέτερ Άλτμαϊερ απάντησε: «Η γερμανική πολιτική δεν εκβιαζόταν και δεν εκβιάζεται. Ούτε στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, ούτε την περίοδο της τρομοκρατικής δράσης των Ερυθρών Ταξιαρχιών (RAF) και ούτε και τώρα. Είμαι πεπεισμένος ότι η συμφωνία θα τηρηθεί. Δεν είναι μόνο προς το συμφέρον της Γερμανίας και της Ευρώπης, αλλά και προς το συμφέρον της Τουρκίας, η οποία έχει δεχθεί στο έδαφός της περισσότερους πρόσφυγες από κάθε άλλη χώρα. Για την κατάργηση της βίζας η Τουρκία πρέπει να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια, που άπτονται και των τρομοκρατικών νόμων. Η τουρκική κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό».
Το 65% των Γερμανών δυσαρεστημένο από τη Μέρκελ
Μετά τα πρόσφατα χτυπήματα στη Γερμανία, το 65% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο με την προσφυγική πολιτική της Α. Μέρκελ, όπως δείχνει δημοσκόπηση του ινστιτούτου Infratest Dimap για λογαριασμό της Δυτικογερμανικής Ραδιοφωνίας WDR. Την ίδια στιγμή βουτιά κάνει σε σχέση με τον περασμένο μήνα κατά 12% η δημοτικότητα της καγκελαρίου φθάνοντας το 47%. Αντίθετα τον βαυαρό πρωθυπουργό Χορστ Ζέεχοφερ επιδοκιμάζει το 44% των ερωτηθέντων, προφανώς επειδή ζητά άμεσα και αυστηρά μέτρα για την πρόληψη ενδεχόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του γερμανικού Infratest Dimap, το 80% των Γερμανών τάσσεται κατά μιας ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, ενώ το 90% δεν έχει κατανόηση για τις «εκκαθαρίσεις» μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Τέλος, το 88% των ερωτηθέντων επιθυμεί μια πιο αποφασιστική στάση του Βερολίνου έναντι της Άγκυρας.

4 σχόλια:

  1. ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ (R.M.L.C)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Νικόλαος Αθανάσιος, θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτη από 5 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και ανέρχονταν χωρίς θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 17.000,00 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόμουν απογοητευμένοι όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομών δανείου που ονομάζεται Χρηματοοικονομική υπηρεσία Betty Mabel Loan και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, γι 'αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανεισμού και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 5 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά φυσικά με περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου 250.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Χρηματοοικονομική υπηρεσία Betty Mabel Loan) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel μια γυναίκα που φοβάται τον Θεό και εδώ Είμαι σήμερα χαρούμενος γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com είναι ευγενική. παραμένω Νικόλαος Αθανάσιος ........... Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Το όνομά μου είναι Μαρία Ελένη Ζω στην πόλη της Αθήνας και είμαι ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; Είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής δανείου που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτούς. Εάν χρειάζεστε δάνειο και είστε 100% σίγουροι ότι θα εξοφλήσετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους ότι η Μαρία Ελένη σας παραπέμπει σε αυτά. στείλτε email στην κυρία Betty Mabel μέσω: (betty.mabel227@gmail.com) Τηλέφωνο Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Κατερίνα Βασιλική. Θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτησαν από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 15.000 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόταν απογοητευμένος όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου σχετικά με το πώς έχω απάτη από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά για να με κάνουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και, με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 65.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel God φοβισμένη γυναίκα και εδώ εγώ Είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενική. Καλή τύχη. Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ

    Το όνομά μου είναι Γιώργος Γιάννης, πολίτης της Αθήνας. Έχω απάτη από 4 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με έκαναν να πληρώσω αρκετά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο με δάκρυα στα μάτια μου, συνάντησα μια μαρτυρία για έναν άνθρωπο που επίσης ήταν απάτης και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL (betty.mabel227@gmail.com) όπου Πήρε τελικά το δάνειο του, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 4 διαφορετικούς δανειστές δανείων που δεν έκαναν τίποτα παρά να με προκαλέσουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 270.000,00 ευρώ από αυτήν τη μεγάλη εταιρεία (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL) που διαχειρίζεται ο κ. Gary Mark και εδώ είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL μου έδωσαν ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρώ στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε τώρα με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: betty.mabel227@gmail.com
    Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή