THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Γηράσκει αεί αδιαφορούσα

Η Citi εκτιμά ότι οι υποχρεώσεις των κρατικών συνταξιοδοτικών ταμείων σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία και Ισπανία υπερβαίνουν το 300% του ΑΕΠ.


Ευρώπη. Η ήπειρος που φιλοξενεί την Ένωση των 28 χωρών-μελών, με περισσότερους από 500 εκατ. κατοίκους και συνολικό ΑΕΠ άνω των 16 τρισ. ευρώ. Συχνά τη συναντάμε και ως «Γηραιά ήπειρο», έναν χαρακτηρισμό που απέκτησε λόγω των ιστορικών στοιχείων που μαρτυρούν την ύπαρξη ανθρώπινης παρουσίας και πολιτισμών από τα πολύ παλαιά χρόνια.
Η Ευρώπη σήμερα παραμένει μία ήπειρος που γερνάει επικίνδυνα. Ο πληθυσμός των κατοίκων της τρίτης ηλικίας προβλέπεται τα επόμενα χρόνια να υπερβεί τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό. Για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο η γήρανση του πληθυσμού της Ευρωζώνης εξελίσσεται σε «βραδυφλεγή βόμβα», πλήττοντας την παραγωγικότητα και υπονομεύοντας την ήδη εύθραυστη ανάκαμψη.
Οι δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις λόγω της γήρανσης είναι βαρύτερες για τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες, που ήδη «λυγίζουν» υπό το βάρος της ανεργίας και του υψηλού δημόσιου χρέους. Με βάση τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, μέσα στην επόμενη 20ετία το ποσοστό των συνταξιούχων (65 ετών και άνω) θα αυξάνεται με ρυθμούς δυσανάλογους σε σύγκριση με τους ρυθμούς αύξησης του εργατικού δυναμικού. Η επαλήθευση των προβλέψεων του ΔΝΤ θα αποτελέσει ακόμη μία «βόμβα» στα θεμέλια των συνταξιοδοτικών συστημάτων της Ευρώπης, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται ήδη υπό κατάρρευση.
Εξίσου τραγικά είναι τα προγνωστικά σχεδόν για το σύνολο των αναπτυγμένων οικονομιών της Δύσης, με πιο τραγικό το παράδειγμα της Ιαπωνίας, που κατέχει τα σκήπτρα της πιο γερασμένης κοινωνίας στον κόσμο. Η μείωση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού συνεπάγεται και λιγότερα φορολογικά έσοδα, με παράλληλη εκτόξευση των δαπανών κοινωνικής ασφάλισης.
Πρόσφατη μελέτη της Citigroup κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα συνταξιοδοτικά συστήματα των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, εντοπίζοντας «τρύπα» ύψους 69 τρισ. ευρώ. Βρετανία,Γαλλία και Γερμανία, συν ορισμένες χώρες σε Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, καθώς και ΗΠΑ, Καναδάς,Ιαπωνία και Αυστραλία συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη της Citi, όπου διαπιστώνει ότι το πρόβλημα είναι εντονότερο στην Ευρώπη.
Η Citi εκτιμά ότι οι υποχρεώσεις των κρατικών συνταξιοδοτικών ταμείων σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία,Βρετανία και Ισπανία υπερβαίνουν το 300% του ΑΕΠ. Μια προσωρινή, αλλά πολιτικά δύσκολη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης.
Στις επόμενες δεκαετίες, όμως, ούτε αυτό το μέτρο θα είναι αρκετό. Η προσοχή θα πρέπει να στραφεί σε κίνητρα για την ενίσχυση της απασχόλησης, δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά εκείνων των προϋποθέσεων που να αφήνουν στις νεότερες γενεές οικονομικά και κοινωνικά περιθώρια να κάνουν οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου