THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

“Der Spiegel online”: “Η Γερμανία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να απομακρύνει τις στρατιωτικές της δυνάμεις, που σταθμεύουν στην τουρκική βάση του Ιντζιρλίκ και να τις μεταφέρει στην Κύπρο ή στην Ιορδανία”!

-Κυπριακή Κυβέρνηση: “Δεν έχουμε οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό και δεν υπήρξε καμία σχετική επικοινωνία με το Βερολίνο”!
Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel online”, η Γερμανία, στον απόηχο της κόντρας με την Τουρκία, για την απαγόρευση εισόδου σε Γερμανούς βουλευτές εξαιτίας της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να απομακρύνει τις στρατιωτικές της δυνάμεις, που σταθμεύουν στην τουρκική βάση του Ιντζιρλίκ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γερμανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση μελετά να τις μεταφέρει στην Κύπρο ή στην Ιορδανία.
Στελέχη της γερμανικής Κυβέρνησης εμφανίζονται να θεωρούν, ότι «αποκλείεται πλέον» η ανανέωση της γερμανικής παρουσίας στην βάση, εξετάζοντας μεταφορά των δυνάμεων σε Ιορδανία ή Κύπρο.
Η κυπριακή εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» έθεσε το θέμα αυτό ενώπιον της κυπριακής Κυβέρνησης, η οποία επεσήμανε, πως δεν έχει οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό και ότι δεν υπήρξε καμία σχετική επικοινωνία του Βερολίνου με την Λευκωσία. Ωστόσο, στην περίπτωση, που επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, τότε οι γερμανικές δυνάμεις θα εγκατασταθούν, κατά πάσα πιθανότητα, στην στρατιωτική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου”, δίπλα στο αεροδρόμιο της Πάφου.
“Εξετάζεται ήδη η μετεγκατάσταση των γερμανικών αεροσκαφών Τornados και των γερμανικών αεροπλανοφόρων από την Τουρκία στην Ιορδανία ή στην Κύπρο, αν και οι εκεί βάσεις παρουσιάζουν πολλά μειονεκτήματα”!
«Εάν δεν καταστεί δυνατή η επίσκεψη, η παράταση της εντολής παραμονής των στρατιωτών μας θα είναι αδύνατη. Η Κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει να βρει άλλες βάσεις για τους Γερμανούς στρατιώτες», δήλωσε στο περιοδικό “Der Spiegel Online”, ο ειδικός για θέματα άμυνας του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, Ράϊνερ Άρνολντ.
Σημειώνεται, ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους, απέκλεισε επισήμως την περασμένη εβδομάδα την επίσκεψη Γερμανών αξιωματούχων του Υπουργείου Άμυνας. Χωρίς την ψήφο του SPD, όμως, δεν είναι δυνατή η παράταση παραμονής στο Ιντσιρλίκ μετά το τέλος του 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Der Spiegel online”, εξετάζεται ήδη η μετεγκατάσταση των γερμανικών αεροσκαφών Τornados και των γερμανικών αεροπλανοφόρων από την Τουρκία στην Ιορδανία ή στην Κύπρο, ώστε να επιχειρούν επάνω από την Συρία και το Ιράκ. Και οι δύο βάσεις παρουσιάζουν πολλά μειονεκτήματα και, επιπλέον, θα πρέπει να διακοπούν οι επιχειρήσεις για δύο τουλάχιστον μήνες, σύμφωνα με τους ειδικούς.
“Το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτoμέρειες για τα σχέδια αυτά, αλλά τα επιβεβαίωσε εμμέσως εκπρόσωπος της Υπουργού Άμυνας, Ούρσουλας φον ντερ Λάϊεν”
Για τους στρατιωτικούς η αποχώρηση «θα ήταν εφιάλτης», όπως επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό. Οι Γερμανοί θα αποκόβονταν ντε φάκτο από τους Αμερικανούς, τους επικεφαλής της συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους. Μέχρι τώρα οι Γερμανοί μπορούν να διοχετεύουν απευθείας στο σύστημα της συμμαχίας τις αναγνωριστικές εικόνες/φωτογραφίες, κάτι το οποίο δεν θα είναι δυνατόν, ούτε από την Ιορδανία, ούτε από την Κύπρο. Επιπροσθέτως, ο τεχνικός ανεφοδιασμός των Tornados και των στρατιωτών είναι πολύ πιο σύνθετος και πιο ακριβός, από ό,τι στην Τουρκία, τονίζει το δημοσίευμα.
Το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτoμέρειες για τα σχέδια αυτά, αλλά τα επιβεβαίωσε εμμέσως: “Θα θέλαμε να συνεχίσουμε την αποστολή μας κατά του Ισλαμικού Κράτους με την συμμαχία, στην Τουρκία”. Κατά το Υπουργείο, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Υπουργού Άμυνας, Ούρσουλας φον ντερ Λάϊεν.
“Η κοινοβουλευτική ομάδα του SPD θα καταψηφίσει την γερμανική συμμετοχή στην σχεδιαζόμενη αποστολή αναγνωριστικών αεροπλάνων Awacs στην Τουρκία και χωρίς την συμμετοχή της Γερμανίας, η αποστολή αυτή είναι αδύνατη”
«Δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα ως προς την απορριπτική στάση της Τουρκίας στο θέμα της επίσκεψης των Γερμανών βουλευτών». Η γερμανική Κυβέρνηση προσπάθησε σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αλλάξει γνώμη η Άγκυρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού “Der Spiegel online”.
Ο σοσιαλδημοκράτης ειδικός, Ράϊνερ Άρνολντ, ανακοίνωσε επίσης, ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του θα καταψηφίσει και την συμμετοχή στην σχεδιαζόμενη αποστολή αναγνωριστικών αεροπλάνων Awacs στην Τουρκία. “ΤΟ ΝΑΤΟ δεν πρέπει να θεωρεί σε καμιά περίπτωση δεδομένο, ότι η γερμανική Βουλή θα συναινέσει στην συμμετοχή Γερμανών στρατιωτών στην αποστολή Awacs”, είπε στο γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel online”.
Χωρίς την συμμετοχή της Γερμανίας, η αποστολή αυτή είναι αδύνατη, διότι και τα 16 τζετ με τα ραντάρ-μανιτάρια βρίσκονται σταθμευμένα στο Γκελσενκίρχεν και το ένα τρίτο του ιπταμένου προσωπικού είναι Γερμανοί στρατιώτες, καταλήγει το γερμανικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου