THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

“Να μην κλείσει το Ελληνικό Νηπιαγωγείο στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αναφορά που κατέθεσε στη βουλή ζητά από τον υπουργό Παιδείας, κ. Νίκο Φίλη να μην κλείσει το ελληνικό νηπιαγωγείο στην περιοχή Μπίλεφελντ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη Γερμανία.

Ο κ. Χαρακόπουλος με την αναφορά του συνηγορεί στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Ελληνικών Σχολείων (Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου) της περιοχής Μπίλεφελντ, που διατυπώθηκε με επιστολή διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας -η οποία παραμένει από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους αναπάντητη- και του κ. Νικολάου Καλύβα, εκλεγμένου μέλους του ιδίου Συλλόγου, που επανέρχεται για το ίδιο ζήτημα τον Ιούνιο.
Στις επιστολές αναφέρεται ότι «στις 18.03.2016 και ενώ τα παιδιά του Νηπιαγωγείου συμμετέχοντας στην σχολική εορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου κρατούσαν τις ελληνικές σημαίες τους γεμάτα υπερηφάνεια, ο αρμόδιος συντονιστής εκπαίδευσης φρόντισε να ενημερώσει τηλεφωνικά τον διευθυντή του ελληνικού Δημοτικού σχολείου Μπίλεφελντ και την νηπιαγωγό, ότι το Νηπιαγωγείο από την επόμενη σχολική χρονιά θα πάψει να λειτουργεί. Ζητήθηκε μάλιστα, από τον διευθυντή του σχολείου η άμεση κοινοποίηση αυτής της απόφασης στους γονείς. Ο διευθυντής του σχολείου, όπως όφειλε, συγκέντρωσε όλους τους γονείς και μας ενημέρωσε για το άμεσο κλείσιμο του Νηπιαγωγείου από την επόμενη σχολική χρονιά. Όταν ρωτήσαμε για το αν υπάρχει μια γραπτή ανακοίνωση που να κοινοποιεί αυτό το γεγονός, η απάντηση του διευθυντή ήταν, ότι πρόκειται για τηλεφωνική εντολή του αρμόδιου συντονιστή εκπαίδευσης»
Και προσθέτουν ότι «το Νηπιαγωγείο μαζί με το Δημοτικό Μπίλεφελντ μετράνε περί τα 30 χρόνια λειτουργίας. Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται η λειτουργία τους είναι μείζονος σημασίας για την εκπαίδευση όλων των ελλήνων της περιοχής».
Επίσης ενημερώνουν ότι «στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, φοιτούν προνήπια που τώρα βλέπουν τις πόρτες του Νηπιαγωγείου να κλείνουν. Δεν τους εξασφαλίζεται καμιά θέση σε γερμανικά Νηπιαγωγεία, καθώς οι προθεσμίες εγγραφών σε αυτά, είχαν ήδη τελειώσει πολύ πριν την ανακοίνωση του κλεισίματος του ελληνικού Νηπιαγωγείου.
Ο αριθμός των νηπίων που αυτήν την στιγμή αναμένουν γα την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο, αριθμεί 10 παιδιά, (αριθμός που σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν είχε προηγηθεί η τηλεφωνική εντολή του συντονιστή εκπαίδευσης και η πρόθεση για την αναστολή της λειτουργίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου