THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 30.06.2016 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Θα μπορούσε η τιμή του χρυσού να φθάσει το 2021 στα 65.000 δολάρια η ουγκιά;

Έτσι, η τιμή του χρυσού θα πρέπει να αυξηθεί 50 φορές σε 65.000 δολάρια αν το δολάριο είχε απόλυτη συσχέτιση με τον χρυσό.
Θα μπορούσε η τιμή του χρυσού να φθάσει το 2021 στα 65.000 δολάρια η ουγκιά;
Το ερώτημα αυτό θέτει το Bullion star της Σιγκαπούρης που είναι ένας από τους σημαντικότερους διαπραγματευτές χρυσού 
Βρισκόμαστε στον Ιούνιο του 2016.
Ποια θα είναι η τιμή του χρυσού τον Ιούνιο του 2021;
Τα χάρτινα νομίσματα έχουν χάσει το 99% ή και περισσότερο της αγοραστικής δύναμης τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών, δεν αποτελούν την κατάλληλη λογιστική μονάδα μέτρησης.
Στην πραγματικότητα, ο χρυσός είναι κάτι πολύ ανώτερο από το χαρτονόμισμα το οποίο αυξομειώνεται τόσο εύκολα. 
Ένα χαρτονόμισμα δεν μετρά τίποτα. 
Απλώς του έχουν προσδιορίσει μια αυθαίρετη τιμή και με αυτή την τιμή συναλλάσσονται οι πολίτες. 
Από την ιστορική εμπειρία, γνωρίζουμε ότι τα μη υποστηριζόμενα νομίσματα με ανάλογης αξίας χρυσό θα καταστούν άχρηστα. 
Όλα τα μη υποστηριζόμενα νομίσματα καθ΄ όλη την ανθρώπινη ιστορία έχουν αποτύχει.
Ο σωστός τρόπος μέτρησης των νομισμάτων είναι σε χρυσό. 
Αν κοιτάξουμε το δολάριο ΗΠΑ μετριέται σε χρυσό, μπορούμε να δούμε ότι το δολάριο ΗΠΑ έχει αποτύχει παταγωδώς στη διατήρηση της αξίας του, που έχει βυθιστεί περίπου 98% σε σχέση με 50 χρόνια πριν. 
 Όταν συζητάμε για την τιμή του χρυσού, το κλειδί είναι να αναγνωρίσουμε ότι ο χρυσός διατηρεί την αγοραστική του δύναμη στην πάροδο του χρόνου. 
Εάν ένα χρυσό νόμισμα 1 ουγκιάς μπορεί να αγοράσει κοστούμι αξίας 1.300 δολαρίων και το ίδιο χρυσό νόμισμα 1 ουγκιάς αγοράζει κοστούμι αξίας 2.600 δολαρίων αύριο, αυτό σημαίνει μόνο ότι ο χρυσός εξακολουθεί να αντανακλά  αξία 1.300 δολαρίων αλλά ο χρυσός κέρδισε σε αξία. 
Ως κοινωνία, θα πρέπει από τώρα να ξεπεράσουμε την ιδέα της μέτρησης της αξίας των νομισμάτων.
Τα νομίσματα δεν είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο μέτρησης. 
Η τιμή του χρυσού είναι ένας ενδιαφέρον όρος, αλλά η τιμή του χρυσού δεν αντανακλά τι συμβαίνει στην φυσική αγορά χρυσού.
Στη σημερινή αγορά, πολλά πράγματα θεωρούνται χρυσός. 
Στην Gold Market του Λονδίνου και μόνο, υπάρχει 600 φορές περισσότερος χρυσός που διαπραγματεύονται με όρους χρηματιστηριακούς κάθε μέρα από ότι εξορύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο την ίδια ημέρα.
Όλα τα είδη του χάρτινου χρυσού βρίσκεται στις χρηματοπιστωτικές αγορές. 
Η συντριπτική πλειοψηφία, σίγουρα περισσότερο από 95%, και πιθανόν περισσότερο από το 99% δεν υποστηρίζεται από οποιαδήποτε φυσικό χρυσό. 
Η αξία του χρυσού που διαπραγματεύεται σε σχέση με τα υπάρχοντα αποθέματα χρυσού δεν έχουν καμία σχέση. 
Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, η ζήτηση για πραγματικό φυσικό χρυσό είναι ακόρεστη, ωστόσο η τιμή του χρυσού δεν αντανακλά αυτή την τεράστια ζήτηση. 
Οι Κινέζοι ειδικότερα έχουν σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα τα θησαυροφυλάκια του Λονδίνου για να βρουν χρυσό. 
Ωστόσο, αυτή η σημαντική φυσική ζήτηση δεν αντανακλάται στην αύξηση των τιμών του χρυσού, διότι ενώ η Κίνα και οι ασιάτες αγοράζουν φυσικό χρυσό, οι ευρωπαίοι κυρίως πωλούν τον χάρτινο χρυσό που διαπραγματεύεται στις αγορές. 
Δεδομένου ότι η εκφρασμένη σε δολάρια τιμή του "χρυσού" έχει οριστεί στην εξωχρηματιστηριακή αγορά στο Λονδίνο και στην προθεσμιακή αγορά της Νέας Υόρκης COMEX, συνέχισε να μειώνεται μεταξύ του 2012 και του 2015, παρά τη μαζική φυσική ζήτηση, και αντ 'αυτού, δημιούργησε μια φυσική έλλειψη χρυσού.
Ως εκ τούτου, η τιμή του χρυσού δεν εξαρτάται από τα θεμελιώδη δεδομένα της αγοράς του φυσικού χρυσού, αλλά αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει στο μέλλον.
Με την Κίνα να έχει απορροφήσει το σύνολο του χρυσού σε φυσική μορφή που είναι διαθέσιμο.
Όσον αφορά την αξία του χρυσού συνήθως πριν υπάρξει ανατίμηση της αξίας του έχει προηγηθεί μια μείωση της αξίας του. 
Πιστεύουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα υπάρξει αναπροσαρμογή της αξίας του φυσικού χρυσού έναντι του χάρτινου χρυσού 
Ποια θα είναι η τιμή του χρυσού σε 5 χρόνια;
Ο χρυσός είναι η εξοικονόμηση.
Ο χρυσός είναι πλούτος, και ως εκ τούτου, η τιμή είναι εκφρασμένη σε κάτι τόσο κατώτερο όσο το δολάριο ΗΠΑ είναι λάθος. 
Το απόθεμα σε χρυσό των ΗΠΑ ανέρχεται επισήμως σε 8,133.5 τόνους, αν και δεν έχει υπάρξει ποτέ ανεξάρτητος έλεγχος. 
Σε δολάρια διαμορφώνεται περίπου στα 1.300 / ουγκιά, αυτό θα ισοδυναμεί με 340 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Η συνολική προσφορά χρήματος στις ΗΠΑ είναι περίπου 17 τρισεκ. δολάρια. 
Αν κάθε δολάριο υποστηριζόταν σε ανάλογη αξία από χρυσό αυτό σημαίνει ότι 49 δολάρια δεν υποστηρίζονται από χρυσό.
Έτσι, η τιμή του χρυσού θα πρέπει να αυξηθεί 50 φορές σε 65.000 δολάρια αν το δολάριο είχε απόλυτη συσχέτιση με τον χρυσό. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου