THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση στη Βουλή επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, εφ’ όλης της ύλης. 
   Κυρ. Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός στις μέρες σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο   
Λαμβάνοντας πρώτος τον λόγο, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι στις μέρες του «ο λαϊκισμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο», καθώς και ότι «προσπαθεί να βάλει ανάχωμα –με πρώτο το πελατειακό κράτος- στην κατάρρευσή του μέσω του πελατειακού κράτους που δημιουργεί και της δήθεν μάχης κατά της διαφθοράς». 
 Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ηδιαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι στην ημερήσια διάταξη». «Οι δολοφονίες χαρακτήρων από τα πληρωμένα σας τρολ είναι η μεγάλη σας εξειδίκευση.Πέφτετε σε παραλήρημα λασπολογίας. Επιχειρείτε δύο αναχώματα στην κατάρρευσή σας» είπε επίσης. 
 Ανέφερε πως έδωσε προσωπικό αγώνα για να ξεριζώσειπελατειακές λογικές και να εισάγειτην έννοια της αξιολόγησης και αξιοκρατίας «που τόσο μισείτε», όπως είπε, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.Τον κατηγόρησε ότι εφαρμόζει κομματικές διακρίσεις στο κράτος και η κυβέρνηση έχειδιορίσει χιλιάδες δικούς τηςμε μοναδικό κριτήριο την κομματική νομιμοφροσύνη.«Κι όλα αυτά που εκατοντάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα χάνουν τη δουλειά τους. Αναβιώσατε τις προσδοκίες για ένα μεγάλο δημόσιο» σχολίασε. 
   Για τη διαφθορά και τη διαπλοκή   
 Το δεύτερο ανάχωμα, κατά τον κ. Μητσοτάκη είναι η μάχη κατά της διαφθοράς. «Υπήρχε διαπλοκή στην Ελλάδα δεν την πολεμήσατε αλλά επιχειρήσατε να κάνετε συνδιαλλαγές μαζί της» υποστήριξε. 
 «Εσείς χρησιμοποιήσατε τα «βοθροκάναλα»της διαπλοκής -όπως τα λέει ο κ. Πολάκης. Επιχειρήσατε να χτίσετε τη νέα διαπλοκή που είναι χειρότερη από την παλιά. Τα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και οι παρεμβάσεις στην Τράπεζα Αττικής θα υπενθυμίζουν την προσπάθειά σας. Η επιχείρηση για έλεγχο του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου κατέρρευσε μετά την απόφαση του ΣτΕ. Για σας η δήθεν πάταξη της διαπλοκής είναι πρόσχημα για την συγκέντρωση εξουσιών στο πρόσωπό σας» τόνισε. 
 Για το πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής υπογράμμισε πως δεν προκύπτουν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπο και έκανε εκτενή αναφορά στην Αυγή. 
   Για τα περί δραχμής   
 Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή και τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τουΣΥΡΙΖΑκ. Ξυδάκη για τα περί δραχμής,σχολιάζοντας ότι «κάθε ανοησία που εκστομίζει κυβερνητικό στέλεχος έχει επίδραση στην πραγματική οικονομία» και διερωτήθηκε «αυτό δεν αφορά την κυβέρνηση;». 
 Εκτός, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, αν δεν είπε ανοησία. «Ο κ. Ξυδάκης είπε δημόσια κάτι που σκέφτεστε, αν μας πιέσουν έχουμε κι άλλη διέξοδο. Ποιος συντάσσεται λοιπόν με τον Σόιμπλε, εμείς ή τα δικά σας στελέχη;», διερωτήθηκε.«Και πότε έρχεται αυτή η δήλωση; Σε μία ταραγμένη εποχή που διάφοροι θέλουν τη διάλυση της Ευρωζώνης» πρόσθεσε. 
   Για τη διαπραγμάτευση   
 Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για αναξιοπιστία στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης τονίζοντας ότι οιδανειστές απαιτούν πράγματι υπερβολικά υψηλά μέτρα και αυτό είναι το τίμημα «της αναξιοπιστίας Τσίπρα και της τραγικής ανικανότητάς σας».Καταλόγισε στον κ. Τσίπρα την ευθύνηγια τα νέα μέτρα λιτότητας. «Δεν θα σας επιτρέψουμε να παίξετε την τύχη της χώρας στα ζάρια» προειδοποίησε ο κ. Μητσοτάκης. 
   Αλ. Τσίπρας: Απερισκεψία ή χρήσιμη ηλιθιότητα το αίτημα για εκλογές   
 «Το να ζητάτε εκλογέςπριν κλείσει η αξιολόγηση, ή απερισκεψία είναι ή χρήσιμη ηλιθιότητα», ανέφερε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι«αναπαράγει αμάσητη την προπαγάνδα όσων πιέζουν τη χώρα με παράλογες απαιτήσεις». «Θέλετε εκλογές για να παραδώσετε το λαό και τη χώρα έρμαιο στα χεριά των πιο ακραίων εκ των δανειστών. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη», πρόσθεσε. 
 ΟΠρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει «χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών», όπως είπε, ενώ τόνισε ότι «αυτά που ζητείτοΔΝΤ,είναι πέρα από κάθε δημοκρατική και συνταγματική λογική και αξία». Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή το ΔΝΤ ζητεί επιπλέον μέτρα, κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι ζητεί από την κυβέρνηση να δεχθεί αυτά τα μέτρα.«Αποφασίστε, είμαστε εμμονικοί Αριστεροί ή μειοδότες που τα έχουμε δώσει όλα;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση, μέσα σε ενάμιση χρόνο, έστησε την οικονομία ξανά στα πόδια της. 
 Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τη Ν.Δ. να πάρει καθαρή θέση. «Διαφωνείτε ή συμφωνείτε με τα ακραία μέτρα που ζητά το ΔΝΤ;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε ότι η στάση της κυβέρνησης είναι καθαρή.«Δεν ψάχνουμε πρόθυμους να ψηφίσουν μέτρα», τόνισεκατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να επιστρέψετε στην εξουσία, για να λεηλατήσετε ξανά τη χώρα». «Αρνείστε κ. Μητσοτάκη να πάρετε μια καθαρή θέση. Πάλι στρίβειν δια του αρραβώνος», συνέχισε, χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κήρυκα ανευθυνότητας». 
   «Η Δικαιοσύνη θα κρίνει εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων»   
 Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής βρίσκεται πλέον στη Δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων. Είπε πως από το πόρισμα της εξεταστικής προκύπτει ότι ΜΜΕ χρωστάνε στις τράπεζες 1,3 δισ., το μεγαλύτερο μέρος των οποίων, όπως είπε, «δόθηκαν με "αέρα" όταν ακόμα καιυγιείς επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να δανειστούν». 
 «Έχετε το θράσος να λέτε ότι το δάνειο που πήραμε για να πληρώσουμε τα δικά σας τα σπασμένα φέσωσαν τη χώρα», τόνισε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. και το  ΠΑΣΟΚ  έχουν «φάει» από τις τράπεζες 400 εκατ. ευρώ. Αναφέρθηκε δε στις υποθέσεις της Siemens, των εξοπλιστικών και της Novartis. 
 «Πρώτη φορά μια κυβέρνηση αποφασίζει να μην συμβιβαστεί και να συγκρουστεί με τη διαπλοκή» είπε ο Πρωθυπουργός, κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι «εξαιτίας της απαξιώνεται στο σύνολό του το πολιτικό σύστημα». Επεσήμανε επιπλέον ότι το «τρίγωνο» της διαπλοκής κυβέρνησε τον τόπο για 40 χρόνια. «Με την κατάρρευση του παλιού πολιτικού κατεστημένου κατέρρευσε και το τρίγωνο της διαπλοκής», πρόσθεσε. 
   «Είστε κληρονόμος της διαπλοκής και με τη βούλα της εξεταστικής»   
 Αναφερόμενος στον ΔΟΛ, επεσήμανε ότι είναι ευχής έργον να υπάρξει νέος ιδιοκτήτης, καταλογίζοντας ωστόσο στη Ν.Δ. ότι δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν το επιθυμεί. Συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση φρόντισε να βρει λύση στο θέμα της «Μαρινόπουλος» για τους χιλιάδες εργαζόμενους, ενώ κατηγόρησε εκ νέου τον κ. Μητσοτάκη ότι είναι «κληρονόμος της διαπλοκής και με τη βούλα της εξεταστικής επιτροπής». 
 Αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens, διερωτήθηκε: «130.000 ευρώ για τηλεφωνικό κέντρο; Τι ήταν; Διαστημικό;», προσθέτοντας ότι πρέπει να ενημερωθεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για το ζήτημα, με αφορμή τον θόρυβο που προκάλεσε η ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Εφαρμογών. 
 Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι δεν περιμένει ούτε από την Ν.Δ., ούτε από το ΠΑΣΟΚ κάποια εποικοδομητική στάση στην συγκεκριμένη συζήτηση. «Και καταλαβαίνω γιατί: Είναι πολλά τα λεφτά και είναι πολύ βρώμικη η ιστορία για να την πετάξετε από πάνω σας με ένα “κάναμε και λάθη”», συνέχισε. «Με τη διαπλοκή δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε. Η συνέχεια, στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης», κατέληξε ο πρωθυπουργός. 
   Συνέχεια στην κόντρα   
 Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης έλαβε εν νέου τον λόγο από έδρας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι απέκρυψετο γεγονός πως ο Κήρυκας ήταν η μόνη περιφερειακή εφημερίδα που εξετάστηκε από την επιτροπή. 
 Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός ανταπάντησε ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, σημειώνοντας ότι «στο τέλος, μπορεί να μείνετε με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι». «Όταν έρχομαι εδώ και μιλάω για τη διαπλοκή με τον κ. Μητσοτάκη, αισθάνομαι σαν να κλέβω εκκλησία», σημείωσε. 
 Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε «βέλη» και για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, ρωτώντας πού πήγαν τόσα χρήματα, ενώ επέκρινε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματάγια την κριτική που άσκησε στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.«Ετοιμάζεσθε για συνθηκολόγηση ηττημένου», απάντησε η κ. Γεννηματά και, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε ότι εκπληρώνει τις δόσεις αποπληρωμής των δανείων του, σημειώνοντας επιπλέονότι πλαστογραφήθηκε η κατάθεση του κ. Σαλαγιάννη. 
   Ν.Δ.: Διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Τσίπρα και Τσακαλώτο   
 Μόνο ένας απελπισμένος και σε πανικό πρωθυπουργός θα απευθυνόταν με αυτό τον ποταπό τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, σχολίαζαν στη Νέα Δημοκρατία, μέσω του εκπροσώπου της, Βασίλη Κικίλια, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. 
 Στη Ν.Δ. εκτιμούν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του κ. Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημειώνοντας ότι γι’ αυτό ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έδωσε τον λόγο στον ΥΠΟΙΚ, όταν εκείνος ζήτησε να μιλήσει επί προσωπικού, μετά από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη. 
 Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, «είναι εμφανής η διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών. Είναι απίστευτο το αυτογκόλ που έβαλε το κυβερνητικό στρατόπεδο. Απέδειξε ότι όσα είπε η ΝΔ για την διαπραγμάτευση είναι αληθή. Την ίδια ώρα που ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωνε ότι το 80% των θεμάτων της διαπραγμάτευσης έχουν κλείσει το non paper του Μαξίμου επιβεβαίωνε ότι έχει κλείσει μόνο το 35%». 
 Αυτό φάνηκε όταν επίμονα ζητούσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος τον λόγο και ο πρόεδρος της Βουλής δεν τον άφησε. Αλλά και όταν του δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσει, εκείνος μετά αρνήθηκε», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου