THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Τύπος και εξουσία!!!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Η κρίση που ταλανίζει τις επιχειρήσεις ΜΜΕ -υγιείς και προβληματικές- δεν αντιμετωπίζεται, όπως όλοι παραδέχονται αλλά δεν ομολογούν, ούτε με αναμηρυκασμό των γνωστών ιερεμιάδων περί «διαπλοκής» ούτε με αιδήμονα σιγή.¨

Οι σχέσεις της πολιτικής εξουσίας και του Τύπου, διαχρονικά, δεν ήσαν ποτέ ανέφελες. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού εξ ορισμού έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και διακονούν άλλους σκοπούς. Από την ημέρα εκείνη, που στην εθνοσυνέλευση της επαναστατημένης Γαλλίας του 1789 υψώθηκε ένα δάχτυλο για να δείξει αυτούς που κατέγραφαν τους θυελλώδεις διαλόγους και να τους χρίσει ως φορείς της «4ης εξουσίας»...
Από την παραδοχή του Τόμας Καρλάιλ, στα μέσα του 19ου αιώνα, «ο Τύπος είναι η τετάρτη εξουσία του βασιλείου»... Από την εύγλωττη απειλή, στα χρόνια του Χαριλάου Τρικούπη, «ή υπουργό με κάνεις ή εφημερίδα βγάζω»...
Έχουν περάσει αιώνες, η τεχνολογική πρόοδος έχει επιτρέψει σε νέους παίκτες να εισβάλουν στο πεδίο της διαχείρισης της πληροφορίας, με μετρήσιμα κι όχι πάντα καλά αποτελέσματα, οι αναταράξεις του οικονομικού κύκλου έχουν αφήσει βαθιά αποτυπώματα στην ευρωστία άλλοτε κραταιών επιχειρήσεων Τύπου, αλλά η μυθολογία περί της ισχύος τους και της επιρροής τους στις δημόσιες υποθέσεις παραμένει αδιατάρακτη, για να επιβεβαιώσει την ανθεκτικότητα του κατασκευασμένου ψεύδους, όταν η αλήθεια είναι λιγότερο ελκυστική.
Η εντύπωση πως ο Τύπος έπαψε να λειτουργεί ως «κεντρί της δημοκρατίας» και «ξυπνητήρι της κοινωνίας», αλλά υπηρετεί σκοπιμότητες και μετέχει σε αδιαφανείς παρασκηνιακές διαδικασίες ζημιώνοντας το κοινό καλό επ’ ωφελεία των εντολέων του και των ιδιοκτητών του ενστάλαξε στους πολίτες την πεποίθηση ενός «στημένου παιγνίου» στο οποίο είναι απλώς θεατές.
Όλα τα παραπάνω αναδείχθηκαν και προχθές, όταν η Ολομέλεια της Βουλής συζήτησε -και μάλιστα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών- το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
Η κρίση που ταλανίζει τις επιχειρήσεις ΜΜΕ -υγιείς και προβληματικές- δεν αντιμετωπίζεται, όπως όλοι παραδέχονται αλλά δεν ομολογούν, ούτε με αναμηρυκασμό των γνωστών ιερεμιάδων περί «διαπλοκής» ούτε με αιδήμονα σιγή.
Κι όμως, η πρόταση που παρουσίασε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε και το Ποτάμι θα μπορούσε να οδηγήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ, ικανοποιώντας και την πλευρά των τραπεζών.
Κι αν η κυβερνώσα παράταξη έχει μια κάποια δυσκολία να απεξαρτηθεί από την πρώιμη ρητορική της, αναζητώντας -όπως φάνηκε- ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις για να συμφωνήσει σε συνολικές ρυθμίσεις, η αξιωματική αντιπολίτευση εκπλήσσει με την αφωνία της.
Σε κάθε περίπτωση, ο χειρότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα υπαρκτό πρόβλημα είναι να κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Κι αυτό, καμία «Συμφωνία Αλήθειας» δεν μπορεί να το θεραπεύσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου