THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Το Σώρρας-gate και ο απατεώνας των 3 τρισ. δολαρίων

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Το Σώρρας-gate φτάνει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς συνδέεται με τη μεγαλύτερη απόπειρα απάτης στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία 20 χρόνια.
Πίσω από τις κούφιες υποσχέσεις που έδινε ο Σώρρας ως υποτιθέμενος 'σωτήρας' της Ελλάδας βρίσκεται ένας Αμερικανός απατεώνας, ο Στέφεν Λουίς Βόζνι, πρώην δικηγόρος ο οποίος επιχείρησε να κάνει μια κολοσσιαία απάτη ύψους... σχεδόν 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος στην ιστοσελίδα mignatiou.com.
Τα ομόλογα-κουρελόχαρτα που ισχυρίζεται πως διαθέτει ο Σώρρας αποτελούν διεθνείς συναλλαγματικές που εξέδωσε ο καταζητούμενος απατεώνας στις ΗΠΑ. Σε αυτές, όπως έχει αποκαλύψει ο κ. Ρήνος, εμφανίζονται εταιρείες-φαντάσματα, πίσω από τις οποίες κρύβεται το κύκλωμα πλαστών συναλλαγματικών του Βόζνι. Μια από τις ανύπαρκτες εταιρείες είναι η Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες, η οποία συνδέεται με τον Σώρρα.
Μεσάζοντας
ύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε ο ιστότοπος mignatiou.com, ο Σώρρας εμφανίζεται ως ο αποκλειστικός μεσάζοντας στην Ελλάδα για τα εικονικά έγγραφα του κυκλώματος του Βόζνι που εξουσιοδοτεί τον Ελληνα απατεώνα για τη χρήση των ακάλυπτων συναλλαγματικών του. Σε ένα από τα καταθετήρια, ύψους 500 εκατομμυρίων, αποκαλυπτικός είναι ο κωδικός αριθμός της διεθνούς συναλλαγματικής στην οποία αυτό αντιστοιχεί: 2012-0500-SLW-0010-0505.
Τα γράμματα SLW δεν είναι άλλα από τα αρχικά του Stephen Louis Wozny, που ως καλλιτέχνης της απάτης δεν αντιστάθηκε στο να υπογράψει το δημιούργημά του. Ο κωδικός βρίσκεται και στη λίστα με τα χρεόγραφα που ανέλαβε να διακινήσει ο Σώρρας εκ μέρους της Red Panther Limited και ανήκουν στη σειρά που δημιούργησε ο Βόζνι σχετικά με το εικονικό χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου, υπόθεση που κρίθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια ως απάτη
Ποιος όμως είναι ο Στέφεν Λουίς Βόζνι και πώς έστησε την τεράστια απάτη του στις ΗΠΑ; Δικηγόρος στο Λόνγκβιου της πολιτείας της Ουάσινγκτον, ο Βόζνι θέλησε να πλουτίσει γρήγορα χρησιμοποιώντας νομικά τεχνάσματα και απάτες.
Αποφάσισε να καταστήσει το δικό του ονοματεπώνυμο σήμα κατατεθέν (trademark) και να χρεώνει με το ποσό του μισού εκατ. δολαρίων όποιον το χρησιμοποιούσε, από την εταιρεία ηλεκτρικού η οποία ανέγραφε το όνομά του πάνω στον λογαριασμό του ρεύματος μέχρι τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο, ο οποίος με απόφαση δικαστηρίου τον διέγραψε. Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τη δημοσίευση του ονόματός του στο περιοδικό και την ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου ο Βόζνι εξέδωσε ένα τιμολόγιο 2,9 τρισ. δολαρίων σε βάρος του.
Εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές, τις διαίρεσε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται ψάχνοντας θύματα. Αρχισε δηλαδή να διακινεί ακάλυπτες συναλλαγματικές, οι οποίες δεν είχαν καμία αξία, και εκχωρούσε έναντι αντιτίμου ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 2,9 τρισ. δολαρίων.
Τις απάτες αποκαλύπτει το κείμενο του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου που ανακοίνωσε τη διαγραφή, αυτό για το οποίο ο Βόζνι εξέδωσε συναλλαγματικές 2,9 τρισ. δολαρίων για την 'παράνομη' χρήση του ονόματός του: 'Ο Αμερικανικός Δικηγορικός Σύλλογος διέγραψε ομόφωνα τον δικηγόρο Στέφεν Λ. Βόζνι κατόπιν έρευνας που διαπίστωσε ότι παραβίασε ορισμένους κανόνες δεοντολογίας. Σύμφωνα με το πειθαρχικό συμβούλιο, ο Βόζνι επιχείρησε να επηρεάσει δικαστή, προέβη σε ψευδείς δηλώσεις για έναν δικαστή και είναι ακατάλληλος να ασκήσει το δικηγορικό επάγγελμα. Ο Βόζνι, ο οποίος εργάστηκε ως δικηγόρος στο Λόνγκβιου για 24 χρόνια, μπορεί να εγγραφεί ξανά στον Σύλλογο μόνο αν λάβει αξιολόγηση για την ψυχική του υγεία από επαγγελματία που εγκρίνει ο Σύλλογος'.
Στη συνέχεια αναφέρεται στο 'copyright' και στις παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας. 'Επειτα από επικοινωνία ενός δημοσιογράφου της Daily Mail με τον Βόζνι, εκείνος εξέδωσε μια 14σέλιδη ανακοίνωση που ανέφερε πως το όνομά του, Στέφεν Λουίς Βόζνι, αποτελεί ?trademark? και έχει ο ίδιος το ?copyright? γι' αυτό και πως οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση υπόκειται σε πρόστιμο 500.000 δολαρίων', αναφέρει ο Σύλλογος και συνεχίζει: 'Η διαγραφή του Βόζνι ακολουθεί μια σειρά από περιστατικά που εμπλέκουν τον εφέτη δικαστή Μπριτζγουότερ, τα οποία ξεκίνησαν το 2001, σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Δικηγορικού Συλλόγου. Σε πολλές περιπτώσεις ο Wozny επικοινώνησε με τον Mπριτζγουότερ στο σπίτι του τελευταίου για μια υπόθεση στην οποία ο Βόζνι εκπροσωπούσε τον ενάγοντα. Ο Βόζνι παρέδωσε προσωπικά στο σπίτι του Μπριτζγουότερ τον Σεπτέμβριο του 2001 δικόγραφα που σχετίζονταν με μια υπόθεση. Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης ο Βόζνι επίσης κάλεσε τον δικαστή στο σπίτι και του παρέδωσε έγγραφα χρησιμοποιώντας τη σύζυγο του δικαστή', αναφέρει η απόφαση του Συλλόγου διευκρινίζοντας ότι 'η επικοινωνία με δικαστή εκτός δικαστηρίου παραβιάζει τον πολιτειακό νόμο'.
'Κυκλώματα'
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, o Βόζνι είχε καταγγείλει την τότε απόφαση του εφετείου κατηγορώντας δικαστές πως 'συμμετέχουν σε κύκλωμα εκβιαστών' και πως 'έχουν ενημερωθεί για εγκληματικές ενέργειες (...), έχουν συγκαλύψει εγκληματικές πράξεις άλλων δικαστών (...) και έχουν διαπράξει απάτη σε αλληλογραφία'. Σε επιστολές προς τον εισαγγελέα και τον σερίφη της κομητείας Κάουλιτς κατηγόρησε τον Μπριτζγουότερ ότι 'εμπλέκεται ενεργά στη συγκάλυψη μιας σειράς δολοφονιών βάσει της εκδικητικής φύσης και των διφθαρμένων τάσεών του'. Επίσης κατέθεσε αγωγή 'για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του δικαστή διεκδικώντας περισσότερα από 1 δισ. δολάρια για αποζημίωση, ωστόσο τα δικαστήρια απέρριψαν την αγωγή'. Ο Βόζνι 'ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι οι πράξεις του ήταν άδικες', καταλήγει το κείμενο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ:



ΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ "ΤΗΕ ΥΕLLOW JOURNAL" BERLIN-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-LIQUIDATOR-M&A'S BUSINESS EXPERT-PRIVATE GLOBAL INVESTOR IN COOK ISLANDS-STOCK BROKER-REAL ESTATE DEALER-BUSINESSMAN!... ΤΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!... 
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ! ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΜΑΤΑ????  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΣΥΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΗΚΑ ΜΜΕ ΕΣΩΤΕΡΗΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΣΙΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ!... ΑΠΑΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ! 




EΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.... ΤΟΥ 2016 .... ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟ UCK ΤΡΟΜΟ-ΕΒΡΑΙΕ ΣΙΩΝΗΣΤΗ ΝΕΟ-ΤΑΞΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΣΣΙΑΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΒΛΑΔΗΜΗΡΗΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ! ΘΑ ΤΥΝΑΧΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΑΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΑΤΑΝΗΣΤΗ ΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΥΘΑΓΩΡΑ!....  ΑΡΧΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!  ΘΑ ΔΕΙΣ!
ΟΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: =

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!...
ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ! ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΡΑΤΗΣΜΟΣ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
ΜΙΖΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΜΠΗΝΑΔΩΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ BUSINESS, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΞΕΣΤΟΙ!!!

KAI KYΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ = ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!....

ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΜΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΒΛΗΜΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!.... 
Ο ΞΥΠΩΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ!.... ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΡΟΜΠΑΚΙΑΣ! ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ, ΒΕΛΟ, ΤΟΥ 35% ΔΗΘΕΝ ΣΩΡΡΑ-ΣΟΡΡΟΣ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΒΑΣΗΛΕΙΑ ΚΩΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΚΗΝΟΠΑΘΗ-ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ ΚΤΛ... ΚΤΛ... ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.... ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΑΝ!...

ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΙΠΡΕ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ!
ΤΥΠΟΥ: "Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΪ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ...."
ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ!

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΡΑΙΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ LIDL ΗΕLLAS!.... EΙΔΗΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΑΡΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΤΩΝ 700 ΔΙΣ ΧΡΕΟΥΣ!.... ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!.... ΣΤΟ ΔΥΑΛΟ ΦΥΓΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΣΚΑΤΑΔΕΣ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ!
ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ "VERGASUNG" ΣΤΟ ΑUSCHWITZ KONZETRATIONSLAGER!... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!...  
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΔΟΝΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ???? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΑΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ!...
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ! ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ!....
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΑ 3 ΤΡΕΙΣ????? ΕΕΕΕ!!!! ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΕΩΣ ΠΛΑΚΑ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!... ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου