THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ: Κύπρος και Ελληνισμός!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Το Κυπριακό, ένα κακοπαθημένο, μείζον εθνικό ζήτημα, έχει σταθεί αιτία κι αφορμή διαιρέσεων και διχασμών, σε Αθήνα και Λευκωσία, από την πρώτη στιγμή που αρθρώθηκε το αίτημα της αποτίναξης του βρετανικού αποικιακού ζυγού, τη δεκαετία του ‘50. Στη μακρά διαδρομή του Κυπριακού, λίγες ήταν οι φορές της ανέφελης σύμπλευσης Αθηνών και Λευκωσίας.
Είναι γνωστή η ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «με τον Μακάριο υπογράψαμε τα ίδια κείμενα, αυτός είναι ήρωας κι εθνάρχης, εγώ προδότης» ή το έμπλεο απελπισίας τηλεγράφημα του Γεωργίου Παπανδρέου, «Μακαριώτατε, άλλα συμφωνούμε κι άλλα πράττετε», κι ακόμη η δηλητηριώδης αρθρογραφία του ελληνοκυπριακού Τύπου κατά των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και ο αδιανόητος χαρακτηρισμός -αποδιδόμενος στον Πάνο Κόκκα- της Κύπρου, ως «της πόρνης της Μεσογείου». Το κακό προηγούμενο φαίνεται να επαναλαμβάνεται στις ημέρες μας και μάλιστα, βοηθούντος του διαδικτύου στο οποίο «ο κάθε ηλίθιος», κατά τη… διάγνωση του Έκο, έχει λόγο, απειλεί να δηλητηριάσει το κλίμα μεταξύ Αθηνών και Λευκωσίας, με οδυνηρές συνέπειες.
Ναι. Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος, μέλος του ΟΗΕ από το 1960 και της Ε.Ε. από το 2004. Οποιαδήποτε παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της είναι αδιανόητη κι ανεπίτρεπτη και καμία ανάμιξη της Αθήνας ή άλλου νοείται. Ωστόσο, η διεθνής πτυχή του Κυπριακού, ως προβλήματος εισβολής και κατοχής, αφορά άμεσα την Ελλάδα, η οποία έχει συμβατική υποχρέωση, ως εγγυήτρια δύναμη, αλλά και πολιτική, ιστορική και ηθική ευθύνη και υποχρέωση, ως εθνική εστία του Ελληνισμού, να μεριμνά για την τύχη του και την αποτροπή μιας νέας συρρίκνωσής του.
Όσοι διακηρύττουν «να αφεθούν οι Κύπριοι να διαπραγματευθούν», οφείλουν να παρουσιάσουν και τις πιθανότητες επιτυχίας μιας διαπραγμάτευσης της Λευκωσίας απέναντι στην Άγκυρα. Γιατί με αυτήν κι όχι με τον εκάστοτε Τουρκοκύπριο ηγέτη διαπραγματεύεται, κατ’ ουσίαν, ο Πρόεδρος της Κύπρου. Όσοι αρνούνται στην Αθήνα οποιαδήποτε συμμετοχή, θα πρέπει να δηλώσουν εάν είναι έτοιμοι να αποδεχθούν και το όποιο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων Λευκωσίας-Άγκυρας και τις συνέπειές του όχι μόνο στον Κυπριακό, αλλά στον συνολικό Ελληνισμό.
Τον Φεβρουάριο του 1982 ο Ανδρέας Παπανδρέου επισκέφθηκε την Κύπρο. Ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που το έκανε και με την ιδιότητα αυτή παρέστη σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου, αποκτώντας άμεση γνώση των πολιτικών ιδιομορφιών της πολιτικής ζωής της. Όταν απηυδισμένος ρώτησε «τι θέλετε να κάνω αν η Τουρκία δράσει στρατιωτικά», η απάντηση που έλαβε από τον γηραιό ηγέτη του ΑΚΕΛ Εζεκία Παπαϊωάννου ήταν: «Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα»! Η Ελλάδα οφείλει να απαντήσει εάν μπορεί να σηκώσει ένα τέτοιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου